keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kuka varasti show:n aamutelevisiossa?

Olimme eilen aamulla MTV3:n Huomenta Suomi lähetyksessä Iriz Silanderin kanssa. Aiheena meillä oli tietenkin aikuistubettajuus ja kävimme kertomassa, että mitä se on. Ihana kun saimme tämän mahdollisuuden päästä kertomaan meille niin tärkeästä aiheesta. Iriz on kerännyt porukan ja hänen ansiostaan saimme kerättyä ison joukon aktiivisia aikuisia, joita yhdistää sama intohimo. Yhdessä tekemisen meininki on mahtava tässä porukassa.

Huomenta Suomen lähetys kuvattiin Akateemisen kirjakaupan tiloissa Keskuskadulla ja sinne suuntasimme aamutuimaan hyvissä ajoin.Ensiksi meille tehtiin kevyt meikki ja täytyy sanoa, että pienessä ajassa meistä kuoriutui kauniita naisia. Ammattilaiset on aina ammattilaisia.Meikkauksen jälkeen kävimme nauttimassa kupilliset kahvia, siinä vaiheessa ei uskaltanut syödä aamupalaa, koska mun tuurilla olisi varmaan leipää ollut haastattelussa hampaiden välissä.

Tällainen ihanuus pyöri siellä meidän jaloissamme koko ajan. Kyseessä on Pekka Poudan ihana Sini koira, joka on varmaan maailman kiltein koira. Sinillä on oma instagram-sivunsa, jota kannattaa seurata. Siellä voi seurata Sinin toilailuja.Iriz on samanlainen poseeraaja kuin allekirjoittanut. Meitä ei kauheasti tarvitse kehottaa poseeraamiseen.

Sinillä on tekniikka halussaan ja hänellä oli omat varusteet valjaissa kiinni. Kännykän avulla Sini on livenä muun muassa Huomenta Suomen facebook-sivulla. Mekin tultiin ikuistettua Sinin omaan facebook-liveen. Sini on varmaan maailman kiltein koira. Olisin voinut ottaa hänet mukaani.Lopuksi vielä päätettiin ottaa tupla-pekan ja Sinin kanssa yhteiskuvat. Iriz sai vielä Siniltä mojovat pusut lopuksi.Meillä oli ihan mahtava aamu. Huomenta Suomen lähetys on katsottavissa täältä.

Tein myös pienen videon aiheesta Huomenta Suomen aamusta ja video on katsottavissa alla olevasta linkistä klikkaamalla.Nyt taitaa olla niin, että Aikuistubettajat ovat enemmänkin esillä seuraavina päivinä. Keskiviikkona taisi olla niin, että myös YLE:n aamu-tv:ssä oli tuttuja tubettajia. Jääkäähän kuulolle. Meistä varmasti vielä kuullaan.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Onhan toi nyt hienoa, että aikuistubettajat saavat vihdoinkin äänensä kuuluviin. Hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä pidetään aiheesta ääntä ja sen voimin sitten saadaan ääntä kuuluville.

   Poista
 2. Olipas ihan kirjoitus. Kiitos siitä. Sinä Maiju olet ihan yhtälailla tuonut aikuistubettajuutta esiin ja jo paljon ennen minua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saimme sen kuitenkin oikeaan nousuun. Ihana kun olen saanut tutustua suhun ja tunnet yhtä suurta intohimoa asiaan kuin minä <3

   Poista
 3. Ootte te upeita <3 Hienoa, että teette aikuistubetusta tunnetuksi ja laitatte itsenne 110% likoon!
  Sini on kyllä ruudunkin välityksellä superkiltin oloinen ja hirmu söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää saada meidän ääni kuuluviin 😀

   Poista
 4. Kiva nähdä teidät ruudussa arvon naiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli olla ja kiva oli levittää hyvää mieltä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.