maanantai 10. huhtikuuta 2017

Luonnonkauneutta ja -tuotteita

Viikonloppuna oli Helsingissä taas ihanat Luonnonkaunis messut. Messut on niin ihanat, että jos minulta kysyttäisiin, niin toivoisin niitä järjestettävän kaksikin kertaa vuodessa. Messuilla tulee tavattua aina tuttuja näytteilleasettajia ja heidän kanssaan on kiva höpötellä taas puolen vuoden kuulumiset. Monet heistä tulee tavattua usein I love me messuilla ja sitä kautta monet ovat tutuiksi tulleetkin.

Messuilla kävin juttelemassa näytteilleasettajien kanssa ja kertomassa heille, että mistä heidän tuotteistaan pidän erityisesti. Mia Höytö on onnistunut tuotteiden kanssa ihan mielettömän hyvin. Tuotteet ovat oikein hyväntuulen tuotteita. Tuotteiden nimet ovat varmasti ensimmäinen asia, joka innostaa. Miltä kuulostaisi laittaa iholle lumousta, silkkiä, lempeyttä, valoa ja säihkettä. Oma ehdoton suosikkini on tuo Lumous-seerumi, josta on jo kolmas pullo menossa.Näitä en ole testannut, mutta tuotteiden visuaalinen kauneus vangitsee.Flow:n tuotteissa houkuttaa myös tuotteiden syötävä ulkonäkö. Sanon aina, että jos tuotetta tekee mieli syödä, niin silloin se on onnistunut.Sain testiin messuilta Black & White Organics hampaiden valkaisuun tarkoitetun tuotteen. Tämä on kiinnostanut viime kuukausina paljon, mutta en ole saanut aikaiseksi tähän tutustua. Viime viikolla kävin ostamassa toisen valmistajan tuotteen Ruohonjuuresta ja nyt sain messuilta tämän tuotteen. Ajattelin, että pistän miehen testaamaan tätä tuotetta ja katsotaan, että toimiiko molemmat samalla tavalla. Kyselin maahantuojalta, että vaikuttaako tämä miten kiilteeseen, kuulemma ei pitäisi vaikuttaa. Joten testiin lähtee.Ekopharman osastolla kävin katsomassa, että oliko mitään uusia tuotteita tullut sitten viime syksyn. Testiin otin sieltä c-vitamiinipitoista seerumia ja kasvovoidetta. Itse uskon aina, C-vitamiinin tuomaan voimaan aikuisen naisen ihonhoidossa. EkoPharma on helsinkiläinen luonnonkosmetiikan valmistaja.Messuilla tuli törmättyä Kristallinhohtoa blogin Kristaan ja hänen kanssaan tuli pyörittyä sekä luonnonkaunis messuilla ja sen jälkeen vielä kevätmessuilla. Yritin perehdyttää Kristaa liikkuvan kuvan eri kanavien saloihin. Katsotaan, että sainko yhtään kipinää sytytyttyä Kristassa.Täältä löytyy messuilta tekemäni video, josta löytyy muutama kiva aikuisen naisen suositusvinkki.Nyt jään taas odottamaan seuraavaa ihanaa messutapahtumaa, joka itseäni kiinnostaa aina kovasti. Seuraavana varmasti näissäkin merkeissä nähdään lokakuussa I love me messuilla.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Tuotteiden pirteä ulkoasu ja kirkkaat värit vetää kyllä puoleensa, eikä ole pahitteeksi, jos näyttää vieläpä herkulliselta:) Kukkakuosisia purnukoita saisi olla enemmän:)
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ne vetoaa, ne vetoaa itseeni niin paljon, että kaupassakin on pakko tarttua tuotteeseen, joka on houkutteleva ulkoasultaan <3

   Poista
 2. No siis ihan samaa mieltä, kaikesta. Ihanat messut ja kivan kokoiset, ei tule superuupumusta. Mia Höytö on ihana tyyppi ja minäkin hehkutin hänelle, kuinka rakastan Valo-tuotetta. Ja juu, Ekopharmalta otin myös seerumin ja voiteen, vaikuttivat ihanilta! Harmi kun ei törmätty, mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen, että vaikka ei ole suuren suuret, niin varmaan 3 tuntia sain siellä aikaa menemään :) Olisi ollut kyllä kiva törmätä. Törmäsin vain muutamaan bloggaajaan :)

   Poista
 3. Ensi keväänä pitää ehdottomasti katsoa olisiko itselläkin mahdollisuutta messuille tulla pyörimään :)

  VastaaPoista
 4. Pilvin pimein ihania juttuja ja monia tuttujakin, kuten pinkki ihanuus itse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi kun yksi Porvoon ihanuus ei päässyt paikalle tällä kertaa :)

   Poista
 5. Mia Höytön tuotteet on niin kauniita, yhtä kauniita kuin tuotteekin on Mia itse ja koko tiimi joka tekee niiden kanssa työtä, ei yhtään vähennä mielikuvaa upeasta brändistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan Mia Höytö on kaiken kaikkiaan ihana brändi tuotteineen ja henkilöineen <3

   Poista
 6. Onpa todella syötävän ihania nuo Flow:n tuotteet.
  Ihanaa viikkoa Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin. Joka ikinen kerta tekisi mieli ottaa lusikka kauniiseen käteen ja maistaa <3

   Poista
 7. Ihania messukuulumisia ja minun täytyy vielä tutustua noihin Mia HÖytön tuotteisiin. Flow kosmetiikka on jo tutuksi tullut ja tykkään kovasti. harmittaa kun oli messukeskuksessa viikonloppuna, mutta jotenkin minulta meni ihan ohi nämä luonnonkaunis messut, noh ehkä ensikerralla :)
  Kivaa viikkoa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa tutustua. Ensi kerralla varamaan pitää pitää etukäteen kovempaa ääntä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.