maanantai 24. huhtikuuta 2017

On niin helppoo olla onnellinen

Saimme Tiian kanssa kutsun Iskelmän ja Iberon kauneusbrunssille. Kun olen tällainen iskelmädiggari, niin siinähän ei sitten kauaa nokka tuhissut, kun tiesin, että sinne mennään. Tällä kertaa tämä tilaisuus osui sunnuntaille ja silloin usein harkitaan tarkemmin osallistuminen, mutta nyt sillä ei ollut mitään väliä, koska ajattelin, että tilaisuuden on pakko olla mahtava.

Tilaisuuteen oli kutsuttu radiokanavan kuuntelijoita, jotka olivat voittaneet pääsyn tapahtumaan kanavan kautta sekä sitten muutamia bloggaajia / someaktiiveja, jotka suurin osa oli 40+ ikäisiä. Mehän olemme varmaan se potentiaalisin iskelmämusiikin kohderyhmä. Itse olin viime syksynä Iskelmä live festareilla Helsingissä ja olin NIIN täpinöissäni silloin ja olen edelleenkin. Vieläkin muistelen lämmöllä noita festareita. Tänä vuonna ei näitä järjestetä Helsingissä, mutta Himoksella järjestetään, ehkä siis tänä kesänä suunnataan sinne. Saattuu meinaan juuri mun loman aikaani sopivasti.

Itse en ollut ehtinyt aamulla syödä mitään kotona, mutta ajattelin, että ehkä heillä hoituu hommat gluteenittomasti ja hyvin hommat hoituivatkin. Siis ihan mielettömän hyvin. Olin todella onnellinen siitä, että gluteenittomuus oli hoidettu täydellisen hyvin.Paikka oli koristeltu kauniisti kukkasin ja ilmapallot olivat kauniin hempeän värisiä. Sopi hyvin tällaisten hempeilevien tätien kanssa yhteen.Sairaan hyvä pitopalvelu


Sanoinko jo, että ruoka oli hyvää? No taisin sanoa. House of Sandwiches  oli osannut valita hyviä gluteenittomia tuotteita ja hienosti oli löydetty korvaavia tuotteita minulle - ruokarajoitteiselle. Ehdottomasti siis miljoona peukkua tälle ruokapuolesta vastaavalle yritykselle. Näin ne hommat hoidetaan ilman, että siitä mitään ongelmaa tehdään. Henkilökunta oli ihan ajantasalla kaikesta mikä sisältää mitä, joten siitäkin pointsit. Pus, pus.Sen lisäksi, että saimme hyvää ruokaa, saimme myös hengenravintoa. Tilaisuuteen oli uskaltautunut (näisten keskelle) esiintymään Samae Koskinen, joka on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Samae lauloi meille ruokailun lomassa muun muassa siitä, että kuinka Tänään on hyvä päivä. Siihen pystyimme yhtymään täydellisesti. Kun kuuntelemme kauniita sanoja, niin siihen sitten uskomme. Tästä siis oli tulossa ihan mahtavan hyvä päivä.Sen lisäksi, että söimme, kuuntelimme musiikkia, niin saimme ihastella myös Iberon kevään uutuuksia.Paikan päällä oli myös meikkitaiteilija, joka loihti paikan päällä pikameikkejä halukkaille.Iskelmän ihana juontaja Satu Kotonen kierrätti meitä radiotoimittajien työtiloissa ja vilautti meille muutamaa studiotakin. Kierros oli hauska ja saatoimme vähän "jutella" johonkin mikrofoniinkin. Sitähän ei tiedä, että tuleeko ne joskus sieltä eetteriin. Aina pitää heittäytyä, edes ihan vähän ja  yllättäen. Paljastan ehkä ensi viikolla Tädit tubettaa kanavalla, että mitä me teimme siellä studiossa.Lopuksi meille esiintyi vielä kaikkien tuntema ihana Eini, joka esitti meille tilaisuuden päätteeksi ihanan positiivisella asenteella biisin On niin helppoo olla onnellinen. Tuohon biisiin oli niin helppo yhtyä, koska sehän me tiedetään kaikki, että se on niin helppoa. Saatiin ihan mahtavat fiilikset tämän biisin avulla. Kun olette jaksaneet lukea tänne saakka, palkitsen teidät pienellä livelähetyksellä, jossa näette fiiliksen, mikä tästä saatiin. Livelähetys paikan päältä on katsottavissa täältä.Einin kanssa juteltiin vielä hetki tilaisuuden päätteeksi ja tästä jutustelusta lisää jossain vaiheessa Tädit tubettaa kanavalla. Meillä oli kiva keskustelunaihe Einin kanssa.Kun kuulemamme kappaleet oli sitä luokkaa, että Tänään on hyvä päivä ja On niin helppoo olla onnellinen, niin voitte vaan kuvitella sen, että millä fiiliksillä lähdettiin Tiian kanssa tilaisuudesta pois. Miljoona kertaa toistimme toisillemme, että "mahtava tilaisuus". Olipa kiva olla osana tätä kauneusbrunssia. Nyt jään odottamaan kesää ja iskelmä-tapahtumia. Varmasti aion ottaa osaa johonkin tapahtumaan, jossa pääsee fiilistelemään kotimaisen musiikin parissa, sehän on niin parasta.

On niin helppoo olla onnellinen - se onnistuu minun kohdallani musiikkia kuuntelemalla ja fiilistelemällä.

Maiju

20 kommenttia:

 1. Luin ensin että olette olleet Liberon kauneusbrunssilla. Vähän aikaa kelasin että mitä ihmeessä tädeillä on tekemistä vaippojen kanssa mutta onneksi sitten silmäni "avautuivat" ja luin että Iberon.

  Minä ajelin eilen autolla yli 200 km ja matkaseurana Samae Koskinen. Hänellä aivan ihanaa matkamusiikkia ja minun kolahti biisi Mä etsin jotain mitä ei ole olemassakaan. Se kertoo minun 14 vuotiaasta; hän haluaa hiihtää kesällä ja uida rannalla talvella. Eikä Kajaanissa ole edelleenkään luomukahvilaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa... joo ihan heti ei varmaan Liberon tilaisuuteen tule kutsua :) Ihania sanoituksia oli Samaen biiseissä. Olen kuullut aiemmin vain pari hänen biisiään. Tuo Tänään on hyvä päivä kolahti täteihin.

   Poista
 2. Kuvista päätellen ihan kymppi+ tilaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ellei jopa ihan kahden kympin tilaisuus :)

   Poista
 3. Ei tähän pysty muuta sanomaan, kuin että kauneusbrunssi kokonaisuudessaan täytti kaikki odotukset ja enemmän. Ihanaa ruokaa, koruja ja niin mahtavaa jengiä, että se oli siinä, täydellinen ja onnellinen päivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Kiva ja positiivinen tilaisuus, josta saimme lisäenergiaa ainakin seuraavan viikon koitoksia varten.

   Poista
 4. Upea brunssi:) Todella vieraanvaraista emäntä- ja isäntäväkeä. Kuvista huokuu kiva tunnelma<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja oli ihana huomata, että kuinka hienosti oli otettu huomioon erikoisruokavaliokin.

   Poista
 5. Tuo on kyllä totta, että musiikilla saa fiilistä kohotettua ja ystävien seurakin auttaa.
  Ihana tilaisuus tämä on varmasti ollut. Onnellisilta näytätte kuvissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikki antaa niin hyvät energia ja varsinkin iskelmämusiikki <3 Me oltiin onnellisia <3

   Poista
 6. Komppaan, oli niin täydellinen päivä! <3 Ja älyttömän hyvää ruokaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ehdottomasti oli, oli ihana nähdä ja tutustua.

   Poista
 7. Upea brunssi - ja varmasti kivoja Iberon tuotteitakin. Mutta kerrankin voin tunnustaa, että ei harmita se, ettei mukaan päässyt - iskelmä kun ei ole ollenkaan mun juttuni...niin kuin taidat hyvin tietääkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sulle pitäisi olla kunnon heviä :))) mä niin tiedän Lady <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Sullakin on Iina niin pieni lapsi vielä, että on vain Liberon kuvat silmissä :)

   Poista
 9. Ai että meillä olikin mukava tilaisuus ja oli ihan SuperIhanaa nähdä Sinua ja Tiiaa ja muita <3 Me nähdään nykyään niin harvoin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli nähdä. Elämä on mennyt sellaiseksi, että ei kykene enää osallistumaan kuin harvoihin tilaisuksiin, jotta jäisi sitä muutakin elämää edes ihan vähän. Kyllä me varmaan taas nähdään... eihän sitä tiedä, vaikka piankin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.