sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Sunnuntaina tein myös gluteenittomia löytöjä

Lomaviikko alkaa uhkaavasti loppumaan. Viikonloppuna olen harrastanut laiskottelua. Eilen jopa sellaisessa suhteessa, että nousin sängystä vasta klo 13.30 ja vietin koko päivän yöpuvussa. Ihanaa arjenluksusta meikäläiselle ettenkö sanoisi. Tosin selkä taas kiukutteli siihen malliin, että ei tehnyt mieli edes kauheasti tehdä mitään muutakaan.

Sunnuntainta oli sitten ainoa "lomapäivä", jona meillä miehen kanssa kummallakaan ei ollut menoa. Päätettiin siis kerrankin lähteä yhdessä liikenteeseen. Aamu aloitettiin puurolla ja päätin tehdä siitä tällaisen hymynaamaisen, jotta päivästä tulisi hyvä.
Kävimme ensiksi Hakaniemen markkinoilla ja siellä törmäsin gluteenittomiin muikkuihin, joita valmistaa ja myy Eväsmestarit. Muikkuihin oli käytetty tattarijauhoa kuoruttamiseen.Päätimme ajaa sitten Töölöseen Raw'n More kahvilaan ja nauttia vähän herkkuja kahvin kera. Heidän tuotteethan on raakaruokaa ja soveltuu moneen ruokavalioon.Ostin markkinoilta kotiin tuomisina kukka-asetelman, josta on toivon mukaan iloa pitkään. Orvokkeja ja narsissi, joka oli istutettu keskelle.Kotimatkalla piipahdettiin mun lempikauppaani  eli Tammiston K-Citymarkettiin. Päätin videon muodossa esitellä malliesimerkkinä sen, että miten gluteenittomat tuotteet on ihan parhaalla mahdollisella tavalla hyllytetty. Valikoima Tammistossa on ihan kymppiluokkaa ja uutuudet saadaan nopeasti kaupan hyllylle.

Tällaisia toimintoja tänä sunnuntaina. Nyt lähden testaamaan gluteenittomia lettuja kaurajauhoista. Maistoin niitä eräässä tilaisuudessa ja en ollut koskaan edes ajatellut, että letuista tulisi hyviä kaurajauhoista tehtyinä. Katsotaanpa, että mitä niistä saadaan aikaiseksi.

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille. Itse menen pariksi päiväksi töihin ja sitten on pari päivää "lomaa", joina päivinä teen muita töitä ja sitten taas yksi päivä oikeita töitä. Jännä viikko monessa suhteessa. Kerron myöhemmin, että mitä tehdään ja missä ollaan.

Maiju

2 kommenttia:

 1. Kiitos näistä kaikista gluteenittomasta vinkeistä.
  Vuoden alusta jouduin jättämään viljat ja alkaa opettelemaan gluteenitonta ruokavaliota. Välillä tosi vaikeaa, mutta jotenkin olen alkanut jo sisäistämään asian.
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos vinkeistä on hyötyä. Voin lohduttaa sinua sillä, että ensimmäisen vuoden jälkeen helpottaa. Muistan vieläkin sen ajan viisi vuotta sitten, kun itsekin väänsin välillä itkua siitä, että kaikki tuntui niin vaikealta. Tämä on syy, miksi haluan auttaa vinkeilläni kaikkia.
   Kannattaa liittyä fb-ryhmään Gluteenittomat tuotteet ja ruokapaikat. Perustin ryhmän juuri näitä juttuja varten, kun alku oli niin vaikeaa. Koitetaan saada päivä päivältä meillekin hyvä ja gluteeniton loppuelämä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.