keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Tädit nostalgisoivat videoillaan

Olimme sopineet tätikaverini Tiian kanssa jo aikaa sitten, että toisena pääsiäispäivänä tehdään videoita. Meillä oli sovittu meidän yhteinen ensimmäinen kaupallinen yhteistyövideo, josta kerromme myöhemmin enemmän. 

Tämän lisäksi mielessä oli muutamia muitakin videoita, joita oli tarkoitus tehdä samaan saumaan. Hellapoliisi ystävällisesti lupasi, että voimme mennä hänen tiloihin tekemään videot. Siinä samalla ehkä voi joutua maistelemaan hänen tuotoksiaan, joten kiva kuvauspaikka, kun ruokahuoltokin pelaa siinä sivussa. 

Olimme videoiden teossa vähän nostalgisella mielellä. En muista, että olenko joskus kertonut sitä, että olemme Tiian kanssa olleet molemmat prinsessa Dianan suuria faneja ja olemme edelleenkin. Tämä aihe on ollut mielessä jo pitkään ja voin kertoa, että tästä aiheesta oli kiva tehdä videota. Video tulee myöhemmin Tädit tubettaa kanavalle. Täytyy sanoa, että itsekin yllätyin Tiian mahtavasta kokoelmasta, mikä hänelle on kertynyt erilaista Diana-materiaalia. Leikkisästi puhuimme, että meidän pitää varmaan lähteä joskus Tädit tubettaa Lontoon matkalle - yhdessä. Voisimme lähteä katsastamaan Dianan jalanjälkiä. Siitä voisi syntyä kiva video Dianan jalanjäljillä. 
Yksi aihe, joka on myös pyörinyt mielessämme pitkään on muistojeni tuoksut sarja, missä kävimme läpi tuoksuja, jotka ovat kulkeneet nuoruudesta saakka matkassa. Videolla kerromme myös tarinoita tuoksuista ja miksi mikäkin tuoksu on itselleen tärkeä. Kun olimme tarpeeksi nostalgisoineet videoilla päätimme ottaa vielä pienen leikkihetken. Tällä nollasimme päämme täysin. Kaivoin kassista Speak Out pelin ja otimme erän tätä hassua peliä, jossa suuhun laitetaan muovinen kapula ja toinen arvuuttelee, että mitä toinen yrittää sanoa. Tämä on peli, jolla olen hauskuuttanut muutamaan otteeseen facebook-kavereitani. Tädit tubettaa kanavalle tulee myös aiheeseen liittyvää videota muutaman viikon sisällä.


Olipa kiva tapa nollata pääsiäinen. Saimme tehtyä neljä videota. Olen pyrkinyt siihen, että joka lauantai ilmestyisi Tädit tubettaa kanavalle uusi video. Aiheina meillä on mikä milloinkin. Usein tubetamme tapahtumista, mutta siis on kaikenlaista nostalgiaakin odotettavissa.

Kannattaa tilata meidän Tädit tubettaa kanava, niin tiedätte, että missä milloinkin hauskuutellaan. Miten ne kanavat sitten tilataan? Kirjaudu youtubeen gmail-tunnuksilla ja kanavan oikeassa laidassa on TILAA painike. Kun painat tilauspainikkeen vieressä olevaa kellonkuvaa (= ilmoitukset), saat aina  automaattisesti uudesta videosta tiedon sähköpostiisi. Kätevää, eikö olekin?

Aikuistubettajat kanavaltakin voitte löytää aikuiseen makuun sopivia videoita. Aikuistubettajat kanavan voi tilata täältä

Maiju

15 kommenttia:

 1. Aa että teitä tätösiä, mä ainakin sain sellaset naurut aikaiseksi eilen, että melkein housut kastu :D. Te vaan ootte niin ihkuja, uppoaa täysin ainakin tällaiseen täti ihmiseen kuin mä olen. Tädit tubettaa rulez!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Sari, yritetään tehdä näitä sydämellä ja tiedämme, että monet aiheet kiinnostavat meitä aikuisia naisia ja tietenkin pilke silmäkulmassa. Saattaa, että tuohon housujen kastumisongelmaankin tulee pian ratkaisua :)

   Poista
 2. Hih ja huh ja olipahan aikamoinen pv ja ihanalla tavalla <3 <3 Pian taas nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja perjantaina taas nähdään ja uutta energiaa kehiin :)

   Poista
 3. Toi peli on mahtava, en kyllä uskaltais koettaa sitä.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen vaan uskaltamaan. Saa nauraa sydämen kyllyydestä :)

   Poista
 4. Diana on sellainen legenda,että on oikein hyvä valinta videoonne.Täys kymppi tuo sun uusi banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oli legenda eläessään ja suurempi vielä sen jälkeen. Banneri on mielettömän ihana.

   Poista
 5. Toi White Linen on aivan ihana tuoksu. <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Moikka, googlasin itse peliä, kun sitä ei meinannut millään löytyä. Tilasin BR-lelusta. Jossain myymälöissä voi olla hyllyissä, mutta kannattaa kysyä heiltä etukäteen.

   Poista
 7. Ai kauheeta, mua sattuu suuhun tuo kuvakin, ei voi kauaa pelata? :D Tuo Yves rocherin vanilja on kyllä sellainen lapsuusmuisto! Hyvää torstain jatkoa maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa. Oikeasti ei edes satu. Vanilja on mun lemppari ❤

   Poista
 8. Mikäs on tuon kaunokaisen Delonghin malli..? Uuh tahtoo lisäää

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.