perjantai 21. huhtikuuta 2017

Tätien salaisuus on aitous

Olemme joskus Tiian kanssa puhuneet aiheesta, että mikä tädeissä kiinnostaa? No tädeissä kiinnostaa varmasti se, että olemme hyvinkin arkisia tyyppejä, teemme hyvin tavallisia asioita ja olemme suurimman osan ajasta positiivisia. Tädit nauravat paljon, tädit nauravat vain itselleen. Tädit eivät tärkeile, eivätkä tädit ilkeile muille. Se on meidän motto ja se varmasti on meidän kiinnostavuuden salaisuus. Monet meidän ikäpolven naiset samaistuvat meihin, koska emme yritä olla yhtään sen enempää mitä olemme. Olemme tavallisia suomalaisia naisia, joilla on varmasti samat vaivat kuin miljoonalla muulla naisella. Meidän tapamme on myös osoittaa se, että myös mekin olemme ihan samanlaisia kuin monet muut. Joskus joku lukijani kertoi, että oli nähnyt mut Jumbossa ja kirjoitti, että "sinähän olet ihan tavallinen ihminen". No niinhän minä olen. Tädit ovat.  Täteihin on helppo samaistua ja usein huomaa, että jokainen meistä varmasti painii samanlaisten ongelmien parissa, kun meille tulee ikää lisää. Tädit puhuvat ääneen usein asioista, mistä muut eivät kehtaa, tädit kehtaavat.

Ani Kellomäki kirjoitti tädeistä jutun uusimpaan Kotivinkki lehteen (8/17). Aihe oli ihan mielettömän ihana, se oli positiivisuus. Meidän piti miettiä toistemme positiivisia puolia ja hieman kehua toisiamme. Voi, että me Tiian kanssa tykättiin tuosta Anin tavasta kirjoittaa, ihanan positiivinen juttu. Kun Ani itsekin on yltiöpositiivinen ihminen, niin jutun lopputuloshan ei voinut muuta ollakaan, kuin meidän näköinen. Kiitos Ani, näit meidän sisimpään, ehkä se ei edes ole kovin vaikeaa.Juttelimme haastattelussa muun muassa siitä, että miten me kannustamme toisiamme hulluttelemaan. Tämä on totta, aika usein minä saan pähkähulluja ideoita ja sitten heitän ne Tiialle, joka ei edes yleensä kauheasti ihmettele, vaan on yleensä heti mukana juonessa. Meissä molemmissa asuu se pieni hulluttelija ja saamme toisistamme parhaat puolet aina kaivettua esiin, myös huonoina päivinä.

Tädeissä on parasta se, että he tukevat aina toisiaan ja ovat toistensa puolella.

Keskustelun aiheeksi lehtijutussa nousi myös se, että olemme hauskempia yhdessä. Tuo on aivan totta. Huomaan, että yhdessä tehdyt videot on aina hauskempia, kun yksin tehdyt. Jaksamme nauraa itsellemme aina uudelleen ja uudelleen. Siis pointti on se, että nauramme itsellemme ja vain itsellemme. Joskus kaikki eivät ymmärrä tapaamme olla itseironinen, mutta se on varmasti se huumorin vaikein osa-alue. Joskus on vaan pakko osoittaa, että "hei en edes minä ole täydellinen ihminen". Somehan usein silottaa ihmiset näyttämään paremmalta sisäisesti ja ulkoisesti, mutta hyvä on osoittaa, että mekin olemme kuolevaisia ihmisiä.Tällä hetkellä Aikuistubettajat kiinnostavat mediassa. 
Miten voi erottua massasta ja tehdä itsestään kiinnostavan? Tässä pari vinkkiä, mistä voi olla apua.

 • Ole aito, älä teeskentele.
 • Positiivisuus ja huumori vetoaa usein ihmisiin.
 • Älä esitä mitään, mitä et ole. Katsojat haluavat samaistua. 
 • Jos et yksin saa hyvää sisältöä aikaiseksi, tee sisältöä kaverisi kanssa joka on samalla tasolla. 
 • Vuorovaikutus videon katsojiin on tärkeää, vastaa kommentteihin. 
 • Ole ystävällinen kaikille. 
 • Älä puukota  selkään muita.  
Pieniä, mutta tärkeitä asioita. Tädit tubettaa kanavaa voi seurata

Pysytään kanavilla ja pidetään hauskaa. Tädit haluavat olla aitoja, tädit ovat kaikkien kavereita.

Sitten kun haluat katsoa enemmän aikuistubettajien sisältöä tubesta, niin kannattaa suunnata Aikuistubettajat sivustolle ja tilata myös se kanava, sillä sieltä löytyy muitakin aikuisia. 

Maiju

24 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä tosi ihana lehtijuttu ♥ Meissä aikuisissa naisissa on potentiaalia ja voimaa. Hienoa!

  Se onkin taito, että osaa nauraa itselleen eikä naura muille. Hienoa, että Tädit osaa sen :))

  Kivaa viikonloppua, Maiju ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Krisse, sinä olet aina niin ihana ja kannustava <3

   Poista
 2. Mahtava juttu:) En ole vielä ehtinyt Kotivinkkiä hommata, mutta teen sen mitä pikimmiten. Olen todella iloinen, että jaksatte pitää esilllä meidän tavallisten keski-ikäisten ja kaiken käisten naisten asioita elämänmyönteisellä ja kannustavalla tavalla<3 Upeata, että keski-ikäiset naiset pääsevät esille myönteisellä tavalla, ettei aina vaan luoda mielikuvaa, että ikäloppuja tylsimyksiä tässä vaan ollaan;) Sellainen vire tuntuu yhteiskunnassa olevan.
  Tsemppiä Maiju ja Tiia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuota myyttiä haluamme murtaa. Haluamme näyttää, että myös ikääntyvissä naisissa on potentiaalia, me kelpaamme vielä vaikka mihin <3

   Poista
 3. Tiialle kommentoin jo, että pitää kauppareissulla muistaa katsoa löytyy lehteä, mutta niinhän se sitten sinne kauppaan päästyään vallan mielestä unohtui - teidän juttunne takia voisin normistani poiketa ja lehden ostaakin :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, kaikkien täti-ihmisten puolesta <3

   Poista
 5. Voi miten ihana kirjoitus ♥ Te ootte ihania ja ihan mahtavalla tavalla antaneet kasvot keski-ikäisille naisille, arvostan suuresti ja painelen heti huomenna ostamaan tuon lehden! Aurinkoa viikonloppuusi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemme tätä juuri sen takia, että haluamme näyttää, että meissä aikuisissa naisissa on potentiaalia ja meistä on vaikka ja mihin <3

   Poista
 6. Aivan mahtava juttu teistä. Se todella kuulosti teiltä itseltänne eikä keksityltä.
  Ihanaa viikonloppua ihana Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Toimittaja Ani osasi vielä kirjoittaa sanomanne kauniisti sanoiksi. <3 Kyllä kaikki asiat oli meidän omasta suustamme <3

   Poista
 7. Ani osasi heittää juuri ne oikeat kysymykset, jotta sai meidän ytimen irti.

  Oma mies on todennut "aitous ei mene koskaan muodista". Kauniimpaa kehua en voisi saada, kuin sana "aito". Aitoutta ei voi myöskään ostaa, se vaan joko on tai ei ole.

  Parasta on kun saa olla oma "hullu" itsensä, silloin voin hengittää ja olla vapautuneesti minä, sun kanssa voin olla. 💖

  Kiitos mahtavasta päivästä ja pian taas seikkaillaan. 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin aitoutta ei voi ostaa, sitä ei voi hankkia mistään, se tulee syvältä sydämestä. Kiitos tästä mahtavasta päivästä. Sunnuntaina jatketaan :)

   Poista
 8. Oikeassa olet - juuri tuon takia teistä tykätään. Niin minäkin. Tykkään ihan hirmuisesti <3
  Lehti piti jo ostamani vaan kun en kaupassa ole käynyt ollenkaan, lähtee se mukaan ostoskoriin vasta huomenna. Kiva tietää, että huomenna on tiedossa ainakin jotain positiivista;)
  Ihanaa viikonloppua, Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tädit tykkää susta myös. Aito js lämmin ihminen on myös siellä ❤

   Poista
 9. Mahtava juttu mahtavista naisista 💜

  VastaaPoista
 10. Teissä on myös rohkeutta tehdä asioita, eikä vain puhua niistä. Kyky nauraa itselleen on vaikea hyvin monelle. Minusta se on taas elämän suola. Mikä onkaan sen makoisampaa kuin päästää ilmoilla remakat naurut omille kohelluksilleen tai vaikka vain arjen sattumille. Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielummin sitä nauraa itselleen, kuin toisille. Jotkut asiat on vaikeita monille ihmisille, me halutaan myös puhua joskus niistä vaikeista asioista ja sitten joskus vähän kevyemmistä <3

   Poista
 11. Vielä on tuo juttu lukematta, mutta ihan ehdottomasta luen. Vaikka itsellä bloginlukuhetket on yleensä aamutuomaan jolloin kaipaan hiljaisuutta aamukahvin kanssa enkä jaksa videoita paljon katsella, niin peukutan teidän ihanaisten juttuja<3 Rempseys ja asioiden esille nostaminen on hyvä juttu ja te vaan olette Tiian kanssa yhdessä niin hauskoja...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari. Yritetään jakaa hyvää ja positiivista mieltä ympärillemme, sitä tarvitaan elämässä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.