keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Hali mua - halin sua

Viime viikkoina olen ihastellut puiden koristelua ensiksi Helsingissä ja sitten Turussa. Helsingissä oli esillä Esplanadin kukitetut valopylväät näyttely, johon törmäsin vahingossa kiirehtiessäni erääseen tapahtumaan. Ehdin siinä ohi kulkiessani ottaa muutamia kuvia ja ihastella valopylväiden kauneutta.

Esplanadin kukitetut valopylväät


Esplanadin kukitetut valopylväät oli koristeltu mitä ihanammin asioin. Näiden kohdalla halusi tutkia lisää ja lisää. Osassa oli käytetty erilaisia satuolentoja ja osa oli koristeltu ehkä enemmän perinteisemmin eli pelkästään kukkasin.Knit'n Tag Turku


Yöpyessämme Turussa Mariettan kanssa lähdimme illalla ottamaan pienet happihyppelyt Aurajoen rantaan. Siellä meitä odotti ihan yllättäen Knit'n Tag Turku -tapahtuma. Näiden edessä meinasin seota. Otin puhelimen käteen ja vedin facebook-kavereille pienen livelähetyksen Aurajoen rannasta. Siinä saivat muillakin paikkakunnilla asuvat ihmiset ihailla Turun tapahtumaa livelähetyksen avulla.
Näiden edessä teki taas mieli pakahtua. Mietin, että kuinka ihmiset ovatkaan luovia ja kekseliäitä. Puiden kanssa oli nähty vaivaa ja kaikki olivat erilaisia.

Välillä halattiin, kun pyydettiin.Hali mua - halin sua. Siinä oli myös ihanaa ajatusta. Olisi tehnyt mieli uppoutua tämän tyypin syleilyyn.

 

Olisi tehnyt mieli tuolta seisomalta lähteä puiden koristeluhommiin. Sain vaivoin pidäteltyä itseäni, ettenkö sitä olisi tehnyt.

Lisää tällaisia tapahtumia, niin Suomi olisi kauniimpi paikka elää. Tällaiset pienet asiat ympäristössä tuovat paljon iloa ohikulkijoille. Ihmisille, jotka osaavat nauttia arjen pienistä asioista.

Pidetään silmät aukia ja nähdään nämä kauniit pienet tapahtumat ja iloitaan niistä.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Sekä Turussa, että Helsingissä saakin kivasti aikaa kulumaan, kun lähtisi tutkimaan oikein kunnolla kaikkia yksityiskohtia noissa puissa.
  Kaunista keskiviikkoiltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turussa tutkittiin puita oikein hitaasti ja antaumuksella.

   Poista
 2. Todella ihania kukka-asetelmia ja hauskoja runkokoristeluja. Kyllä ihan mielellään halailee tuollaisia puita :) Ja uusi upea ja tyylikäs banneri!! VAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Bannerin teki Meikkibeibi. Tykkään kovasti.

   Poista
 3. Ihana toi virkattu puuvaate, miten kekseliäs! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Näiden edessä jäi hieman sanattomaksi.

   Poista
 4. Kesä on just tän vuoksi ihanaa aikaa kun kaikkea kaunista on esillä ja ihmiset ja luonto herää talviunesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kesä on ihmisen parasta aikaa. Uhanas kun alkaa loma ensi viikolla.

   Poista
 5. Ihana tilannekuva teistä. Maiju sä vaan kaunistut ja kaunistut, sisäinen säteilys on kyllä uskomaton. <3 Muiskuja ja kiitos kahdesta kivasta illasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, sisäinen kauneus korvaa sen, jos jossain kehonosassa on puutteita :) Tosin meillähän niitä ei ole. Kyse on katsojan pahasta silmästä :)

   Poista
 6. Voi miten ihania juttuja <3
  Ihanat keijumetsät ja nuo halaavat kädet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi keijut oli ihania. Pieniä yksityiskohtia asetelmat täynnä. Niitä oli ihana katsella.

   Poista
 7. Nää on niin positiivisia ja hyvää mieltä tuovia tapahtumia ja tempauksia. Niistä saa iloa ja energiaa pitkäksi aikaan. Niin kauniita jokainen omalla tavallaan, tekis mieli hypätä tuolista ylös ja puita halaamaan. Haleja sinulle ihana tähän viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen sellainen fiilistelijä, että rakastan tällaisia tapahtumia ja koitan nähdä niissä kauneuden. Pienet asiat tuovat arkeen ihanaa energiaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.