torstai 11. toukokuuta 2017

Il Volo leffateattereihin

Kävin maanantaina mieheni kanssa leffassa ja siellä pöydällä katseeni kiinnitti huomioni esitteisiin, joissa oli hyvin tutun näköisiä nuoria miehiä. Olen jo vuosia seurannut Il Volo nimisen lauluyhtyeen kasvamista nuorista komeäänisistä pojista komeaäänisiksi nuoriksi miehiksi. Kun fanitan Il Divoa, niin nämä pojat kiinnittivät siitä syystä joskus vuosia sitten huomioni. Sen jälkeen olen seurannut heidän kasvutarinaansa.

Heidän kuvansa koristi Finnkinon Event Cinema lehtisen kantta ja kiinnostuin aiheesta heti.

Event Cinema on esityslaji, joka on valtaamassa elokuvateattereita. Esitykset ovat jotain muuta kuin tavalliset elokuvat. Aiemmin Finnkino on tuonut New Yorkin Metropolitan oopperan esityksiä elokuvateattereihin. Nykyään tarjonta on laajentunut käsittelemään oopperan lisäksi näytelmäteatteria, balettia musikaaleja, konsertteja, urheilua tai taidenäyttelyitä. Hyvin monenlaista kulttuuripitoista ohjelmaa on siis tarjolla elokuvateattereissa.

Koska itse tämän nyt huomasin ajattelin, että on pakko vinkata teillekin, että millaista tarjontaa voi elokuvateattereissa olla perinteisen leffojen lisäksi. Harvoin tulee siis edes pieneen mieleen tällainen.

Nämä esitykset ovat sellaisia, että liput tulevat yleensä hyvissä ajoin myyntiin ja esityksiä on vain rajallinen määrä. Jos siis haluaa osallistua tietyn ohjelmanumeron katsomiseen, kannattaa liput ostaa heti.  Itse ostin siltä siunaamalta itselleni liput tuohon Il Volon Note Magica esitykseen. Näytösaika on Tennispalatsin Finnkinossa 7.6.2017 kello 18.00. Ostin kaksi  lippua, kaveri on vielä hakusessa.Tästä näkee, että millainen esitys on Il Volo Notte Magica näytöksessä tiedossa.Ihanaa kun huomasin tämän. Välttämättä en olisi tätä bongannut nettisivujen kautta. Hienoa, että sain ostettua liput itselleni, ennen kuin ne oli myyty loppuun. Vinkiksi, jos jotain kiinnostaa, niin Event Cineman esitykset näkee täältä.

Tässä esimakua siitä mitä Notte Magica esitykseltä voi odottaa.


Sitten vaan kesäkuuta odottamaan.

Maiju

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Todellakin ja on ollut ilo seurata poikien kehitystä viimeiset viisi vuotta tuben kautta.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.