sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Käsinmaalatut eläinaiheiset tossut

Monet muistavatkin mun maalis-huhtikuun vaihteeseen sijoittuvan Lontoon matkani, josta mukaan tarttui käsinmaalatut tossut. Niistä kirjoitin silloin täällä. Kun olin julkaissut blogipostaukseni, alkoi mulle tulla viestejä, että oletko kuullut Kenkämaakarista? No en ollut, mutta aloin ottamaan selvää ja tutustumaan. Meinasin pyörtyä. Aleksi Lydman on graafikko ja omaa suuren lahjan, lahjan luoda kauneutta käsillään. Hän maalaa muun muassa tauluja, lampunvarjostimia ja kenkiä. Hänen työnsä on erilaisia kuin muiden, hän on suurisieluinen taiteilija, jonka käsistä luonto herää uuteen elämään.

Kun näin Aleksin maalamia kenkiä, päätin heti, että minäkin tahdon sellaiset, tahdon kahdet tai kolmet. Ajattelin, että jos alkuun vaikka kahdet. Katselin hänen aiemmin maalattuja kenkiä ja mietin, että minkä aiheiset kengät haluat. Kettu vaikutti jotenkin niin valloittavalta persoonalta, että päätin haluta ketut. Kun en tiennyt, että mitä värimaailmaa haluaisin, päätin haluta kahta eri värimailmaa.

Viime viikolla Aleksi sitten ilmoitti, että kengät alkavat olemaan vuorossa ja siitä se jännitys sitten alkoi. Nytkö ne on tulossa? Aleksi laittoi torstaina viestiä, että ne lähtee perjantaina postiin. Hämmästys oli suuri, kun sain lauantaina tekstarin kioskilta, että paketti on saapunut.

En meinannut nahoissani pysyä. Katsokaa, mä olen ihan innoissani. Nämä kengät ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Uskon, että nämä kengät saavat ansaittua huomiota kaupungilla.Tein myös pienen videon, video on katsottavissa alla:Kaikki tietävät sen, että rakastan ja arvostan kädentaitajia ja ilolla haluan aina jakaa sanomaa, kun löytyy kädentaitaja, joka ansaitsee saada nostetta. Käykää katsomassa ja tutustumassa Aleksin Instagram-tiliin sekä myös Facebook-sivuun.

Maiju

22 kommenttia:

 1. Onhan noi nyt aivan supersuloiset ja tosi taitavasti tehty! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No eikö olekin. Ihania eläimiä seikkailee tossuissa :)

   Poista
 3. En vaan kestä, kyllä mun on pakko saada jotkut omat Wonder Woman tossukat. <3 Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 4. Aleksin töitä olenkin ihaillut käsityöryhmissä Facebookissa. Aivan upea alan ammattilainen. Ketun olisin minäkin valinnut omiin tossuihini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun on tällainen lahja suotu ja ihanaa kun sitä käyttää 👍

   Poista
 5. Ei apua miten ihanat maalaukset tennareissa. On kyllä taitava maalaaja.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Todellakin. Niitä tekisi vain mieli katsella ja ihailla :)

   Poista
 7. Kyllä kelpaa tepastella, mä varmaan törmäilisin kun kattosin vain mun ihanii tossukoita. Taitavaa työtä suorastaan namit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tekee mieli vain katsella tossuja... pitää yrittää katsoa myös eteenpäin :)

   Poista
 8. Minä olen facebookissa nähnyt näitä Aleksin kenkiä ja ihaillut, kuinka joku voi olla niin taitava! Nuo sinun kenkäsi on kyllä todella kauniita, huoh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailen ihmisiä, joilla on taiteen lahja ❤️

   Poista
 9. Ihan mielettömän hienot kengät!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.