keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Kun kynnet pitää natsata kenkiin

Kynnet toteutettu yhteistyössä BeArt studio

Viime viikolla kävin taas kynsihuollossa Janan luona. Joskus mulla on niin selkeä kuva, että mitä haluan kynsilleni Niin oli tälläkin kertaa. Ostin edellisenä viikonloppuna kultaiset lenkkarit, joissa oli timantteja ja siitä se ajatus sitten lähti. Otin tossut mukaan Janan luokse ja sanon, että nyt pitäisi saada tossuihin sopivat kynnet. Jana katsoi hetken ja oli sitten, että "aha". 

Olen kantanut Janan luokse usein jonkun vaatteen, laukun tai silmälasit ja sanonut, että pitäisi saada näihin sopivat kynnet. Koskaan se ei ole ollut ongelma. Pitää joskus tehdä vaikka oma postaus niistä jutuista, mitä Jana on toteuttanut mun toiveiden mukaisesti. Niistä näkee sen, että kuinka taitava tuo Jana on. 

Näissäkin kynsissä näkee sen, että kuinka taitavasti hän on sijoittanut timantit niin, että ne toistuvat kengissä juuri samanlaisesti. Värisävykin on kynsissä juuri kenkiin sointuva. Mulla oli ensiksi tarkoitus etsiä asuun kultainen väljä neule, mutta kun ei sellaista löytynyt, niin sitten kaivoin kaapistani tilaisuutta varten Ivana Helsinki bomberini.  Loppupeleissä se sitten sointui hyvin kenkiini ja kynsiini. Elämässä ei koskaan ole liikaa bling blingiä, eikä sitä ollut tälläkään kertaa. Ostamani Högl:n kengät on ihan sairaan ihanat jalassa. Yllätyin niiiden mukavuudesta. Kengillä pystyi viipottamaan viime viikolla 12 tuntia, eikä tuntunut missään.

Tällaisiin tunnelmiin siis tänään.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus on kiva miettiä yksityiskohtia myöten, että jutut natsaa :)

   Poista
 2. Hyvin natsaa kynnet ja kengät yhteen! Noi kynnet on kyllä niin ihanat..itsekin jo vuosia ollut kynsistudion vakikävijä.Kivaa keskiviikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun löytää hyvän kynsistudion, niin siitä pitää pitää kiinni <3

   Poista
 3. Jana on kyllä oikein mestari taitelija kynsien kanssa. Aivan ihanat ja nuo timantitkin...täydelliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jana on mestari, onhan hän euroopan mestari ja suomen mestari ja vaikka mitä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.