torstai 18. toukokuuta 2017

Maikkarin syksyn ohjelmistot esittelyssä

Olin keskiviikkona MTV3-kanavan pressissä, siellä paljastettiin syksyn ohjelmatarjontaa lehdistölle. Olipa kiva päästä mukaan katsastamaan, että millaista ohjelmaa meille katsojille on syksyllä luvassa. Kotimaiseen ohjelmatarjontaan on panostettu. Kotimaiset ohjelmat kiinnostavat yleisöä ja sitä tarjotaan, mikä katsojia kiinnostaa.

Syksylle on luvassa vanhoja tuttuja, mutta myös uusia ohjelmaformaattejakin on luvassa. Löysin itsellenikin monta kiinnostavaa sarjaa, jota aion syksyllä seurata. Minä rakastan ohjelmia, joissa on pääosassa tavalliset ihmiset, sellaisia ohjelmia on tulossa useita

Ennen pressin alkua Iriz Silander tuli työkiireiltään pikaisesti käymään tilaisuudessa ja ehdimme vaihtaa muutaman sanan keskenämme. Iriz vaikuttaa suuresti aikuistubettajapuolella.Millaisia ohjelmia meille on sitten tiedossa syksyllä. Esittelen muutamia itseäni kiinnostavia.

Neljännen tuotantokauden Possen riveihin liittyvät tubetähdet Lakko ja Herba. Luvassa varmaankin hervotonta menoa Duudsoneiden Jarpin, HP:n ja Jarnon sekä Viivi Pumpasen kanssa. Tältä porukalta voi varmasti odottaa ihan mitä tahansa. Sarja alkaa syyskuussa.Jenny Pääskysaaren johdolla Meidän tarina -ohjelmassa pureudutaan julkkispariskuntien elämään. Ohjelmassa näytetään miten pariskunnat vanhenevat yhdessä. Pariskunnat vanhennetaan maskeerausten avulla ensiksi 60-vuotiaiksi ja sitten 80-vuotiaisiksi. Tämä ohjelma on pakko nähdä. Sarja alkaa elokuusssa.Maajussille morsiain viettää tänä vuonna 10-vuotiskauttaan. Ohjelman uutena juontajana nähdään Vappu Pimiä. Vappu on sitä mieltä, että tänä vuonna aiotaan löytää rakkautta mahdollisimman monen elämään.Rakkauden teemalla jatketaan edelleenkin myös mun suosikkisarjani tiimoilta eli Ensitreffit alttarilla sarjassa. Tätä sarjaa olen seurannut jokaisena vuotena. Tämä on sarja, jota aina itse odotan innolla.  Sarja alkaa syyskuussa AVA:lla.Antti Holma on aina yhtä hauska. Hän sai pressissä yleisön ulvomaan naurusta vitseillään. Antti Holma ja maastamuuttajat ohjelma kertoo millaista suomalaisuus on silloin kun se viedään Suomesta pois. Anssi tutustuu Suomesta pois muuttaneiden julkkissuomalaisten elämään ulkomailla.

Tähdet, tähdet ohjelma palaa myös ruutuihin. Itse en ole koskaan katsonut sarjaa, mutta nyt jotenkin vaikutuin niin paljon, että päätin katsoa syksyllä alkavan tuotantokauden. Jäin miettimään, että miksi en ole koskaan aiemmin tätä alkanut seuraamaan.Tähdet, tähdet sarjan juontaa Mikko Leppilampi.

Näiden ohjelmien lisäksi paljon muutakin on tulossa. Päätin nostaa itseäni kiinnostavat sarjat tähän postaukseeni. Mielettömän kiinnostava ohjelmisto on siis tulossa. Itse katson suurimman osan ohelmista yleensä Katsomo-palveulusta ja sinnekin on syksyllä tulossa kuulemma kattava uudistus. Joten näitä kaikkia uudistuksia siis jään jännittynein mielin odottamaan.

Löytyykö tästä sinulle seurattavaa? Kertokaahan, että millaiset ohjelmat teihin iskee?

Maiju

4 kommenttia:

 1. Tästä listasta Ensi treffit alttarilla on ainut joka iskee. Se on ehdottomasti katsottava. Minua kiinnostaa ohjelmat joissa on perhe; Erilaiset äidit, Toisenlaiset perheet ja Keittiöelämää tuli nyt mieleen kun rupesin miettimään mitä telkkarista olen katsonut. Kakkoselta tuleva Tuhkimotarina on ohjelma joka on aina nähtävä. Pohjoismaiset dekkarisarjat tulee katsottua ja niitä tuleekin ihan mukavasti Fem vai onko nykyisin Teema-kanava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensitreffit alttarilla on ihan ehdottomasti munkin ehdoton suosikki. Varmasti tuo tosimiehet nousee kanssa suosikiksi :)

   Poista
 2. Ensitreffit alttarilla on vakkari ja tuo Antin ohjelma kuulostaa myös hyvältä. Kaikki ohjelmat missä on Mikko Leppilampi on vaan katottava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti minäkin taidan liittyä katsomaan tähdet, tähdet ohjelmaa syksyllä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.