maanantai 1. toukokuuta 2017

Mitä PING Helsinki minulle merkitsee?

Perjantaina oli taas vuoden varmasti odotetuin tapahtuma eli PING Helsinki. Tapahtuma järjestettiin nyt kolmatta kertaa ja itsellenikin tämä oli kolmas kerta, kun siihen pääsin osallistumaan. Olen siis nähnyt PING Helsinki tapahtuman kehityksen ja täytyy sanoa, että joka vuosi tulee sellainen fiilis, että VAU, tämä on mahtavaa.

PING Helsinki tapahtuma oli alkuun neljän naisen unelma ja tällä hetkellä kolme heistä on vahvasti tapahtuman ohjaksissa eli Aku Varamäki, Inna-Pirjetta Lahti ja Sanna Salovuori. Kolmessa vuodessa tapahtumasta on kasvanut pohjoismaiden merkittävin vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuma.

Minä uskon noihin naisiin ja minä uskon PING:iin. Itse kuulun PING Helsinki ambassadors-tiimiin. Huonoa omaatuntoa tosin poden välistä siitä, että en ehdi olemaan niin aktiivisesti mukana, kuin ehkä pitäisi. Kuitenkin sydän on mukana ja usko tähän tapahtumaan ja näihin järjestäjiin on kova.

No mitä se PING Helsinki minulle merkitsee? Se merkitsee ehdottomasti vahvaa verkostoitumisen mahdollisuutta  ja mahdollisuutta oppia lisää muilta sosiaalisen median guruilta. Oppia sitä mitä meidän jokaisen pitäisi tietää, jotka olemme lusikkamme sosiaalisen median soppaan laittaneet. Olen monille sanonut, että PING Helsinki opetti minut ymmärtämään oman arvoni.  PING opetti minulle ensimmäisenä hinnoittelun aakkoset. Ensimmäisen PING Helsinki tapahtuman jälkeen tiesin, että ilmaiseksi ei pidä antaa kenellekään, ellei itse niin tahdo.

Uskon, että PING Helsinki on tehnyt hyvää sekä sisällöntuottajille sekä myös yritysten markkinoinnista vastaaville. Usein mukana olleet yritykset tietävät, että enää ei lähdetä kokeilemaan kepillä jäätä, kun lähestytään sisällöntuottajaa yhteistyön merkeissä.

Tänä vuonna yksi tärkeimpiä asioita ohjelman lisäksi oli myös tavata muita alalla työskenteleviä, joista monista on tullut vuosien myötä hyvin läheisiä minulle. Olen tavannut monet mahtavat tyypit ensimmäisen PING Helsinki tapahtuman myötä.

Olen tutustunut ensimmäisessä PING Helsinki tapahtumassa myös Heli Pehkoseen, joka on Nelkytplusblogien "äiti" sekä Beach House Kitchen bloggaaja. Ilman nelkytplusyhteisöä olisi varmasti moni tuore bloggaaja hukkunut massaan. Arvostan Heliä ja hänen tällä alalla tekemäänsä työtä. Kannattaa tutustua Nelkytplusblogeihin. Listalta löytyy meitä 40+ ikään ehtineitä bloggaajia yhdestä osoitteesta.

Tällä asenteella pingailtiin tänä vuonna Heli, Tiia ja allekirjoittanut.
Tädit tubettaa tätien matkassa viihtyi myös Suomen suosituimpiin ruokasivustoihin lukeutuva Hellapoliisi. Kati on oiva esimerkki siitä, että kuinka pienestä bloggaajasta voi nousta liki 400.000 uniikin kävijän ruokasivuston ylläpitäjäksi. Kovalla työllä ja periksi antamattomalla luonteella tämä on ollut mahdollista, vaikka aina ei hänelläkään ole ollut helppoa.Tädit viihtyivät hyvin myös Kaikki paketissa blogin Janin seurassa, koska Jani tykkää tädeistä ja tädit Janista.Mukava oli törmätä heti alkumetreillä myös Peace and Style blogin ihanaan Anskuun. Hänen kanssaan otettiin perinteinen vessaselfie.
Tapasimme myös Maijun fanittamat Ikilomalla kanavan Titan ja Thomaksen. Jos ette ole vielä tutustuneet, niin tutustukaa kanavaan. Siihen ihanan positiivista energiaa ja arjen rakastamista löytyy heiltä. Jotenkin voin samaistua heidän elämänasenteeseensa.Sen lisäksi, että hengailimme ja tapasimme kavereita, osallistuimme myös muutamaan workshopiin. Tässä Tiia taiteilee itselleen inspiraatiokuvaa.Paikan päällä voi myös käydä niin sanottu munkki ja voi päästä samaan kuvaan Casey Neistatin kanssa. Neistat on jenkkiläinen huipputubaaja, jonka kanavalla on noin 7 miljoonaa seuraajaa. Siis miettikää vähän, Suomessa ei ole edes niin paljon ihmisiä. Täytyy siis olla aika kova jätkä.Tädit tubettaa kanavallekin tuli tehtyä video ja se on katsottavissa alla olevasta linkistä.


Tahdonko olla ensi vuonnakin mukana? No ehdottomasti tahdon, mistään hinnasta en siis halua jättää väliin tapahtumaa. Sano siis PING kun haluat olla osana vaikuttajamarkkinointia.

Kiitos Aku, Inna, Sanna, Emmi ja Laura. Tätä tahtoo aina vaan lisää, lisää ja lisää. 

Maiju

18 kommenttia:

 1. Tuo tapahtuma näytti taas niin kivalta. Itse en tänä vuonna päässyt mukaan, mutta viime vuonna sain kosketuksen tapahtumaan. Ensi vuonna haen taas ehdottomasti mukaan.
  Ihanaa vappupäivää Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ensi vuonna taas paikka napsahtaa :) Ihanaa vappua Outi

   Poista
 2. Kiva katsella kuvia noin iloisista ihmisistä:) Tapahtuma näyttää täältä ruudunkin takaa oikein mahtavalta, taidokkaasti rakennetulta ja hyödylliseltä:) Tuosta miljoonatubettajasta en ole kuullutkaan, kun seuraan etupäässä kauneustubettajia ja muita upeita naisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että aloin itsekin vasta tutustumaan tänä keväänä tuohon miljoonatubettajaan. Jotenkin tuntuu niin ihmeelliseltä, että jollain voi olla tuollainen seuraajamäärä :)

   Poista
 3. Olisi kyllä upeaa joskus päästä johonkin tuollaiseen mukaan, ihan mielettömän paljon ajatuksia herättelevää tietoa jo ihan vain sinun postauksia lueskelemalla saanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän jakaa vähän ajatuksia ja ajattelemisen arvoisia juttuja blogiinkin, jotta muutkin saisivat ajateltavaa.

   Poista
 4. Me niin tykätään Janista, Pingistä ja 40plussasta ja toisistamme. Oli aivan mieletön ja tietorikas päivä ja taas sitä on aavistuksen viisaampi näissä hommissa.

  Kivaa vapun jatkoa ja paras pv oli tänäänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tykätään. Monista jutuista, mitä koimme Pingissä. Todellakin tämä päivä oli ihan kymppi.

   Poista
 5. Kuulostipa tosi huikeelta päivältä:)

  VastaaPoista
 6. Ihana päivä teillä, oi kumpa olisin ollut mukana. Ja hei noi kuvat teistä, te suorastaan säteilette ja kuplitte!

  Harmi, että pienten blogien emännät tuonne eivät pääse :(

  Iloa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa. Itse olen PING:n ambassador, joten siitä syystä itse olen siellä :)
   Pienistä voi kovalla työllä kasvaa isoksi ja sitten on jo mahdolisuus päästä mukaankin :)

   Poista
 7. Totta turiset, Ping on opettanut oman tekemisen arvostusta. Ja se jos mikä on tärkeää :)

  Aurinkoa sun tiistaihin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, PING on opettanut paljon ja se on tehnyt hyvää tälle alalle.

   Poista
 8. Ai mikä energiatuulahdus tuli tästä postauksesta! Oli mieletön päivä ja ehkäpä parasta juuri kollegoiden näkeminen ja verkostoituminen. Huikeita, sydämellisiä ja luovia ihmisiä ja persoonia - eläköön PING - se on tuonut aika monta meistä yhteen : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.