sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Suurpetokeskuksen karhusta tuli taiteilija

Sain kutsun Taiga Colorsin Jutalta saapua uuden tuotteen lanseeraustilaisuuteen. Mitään vihjeitä ei uudesta lanseerattavasta tuotteesta tullut etukäteen, muuta kuin, että väreissä löytyy. Jännittynein mielin menin tilaisuuteen ja mietin etukäteen, että mitäköhän mahtaa olla tulossa.

Kuitenkaan en olisi voinut ikinä edes arvata, että mikä tuotesarja oli vastassa.

Oletteko koskaan kuulleet Juuso nimisestä karhusta? Karhusta, joka asustaa Kuusamon suurpetokeskuksessa. Olin aiemmin itse nähnyt tästä karhusta kuvattuja videoita, mutta en ollut tiennyt, että hänen kehossaan asuu myös taiteilijan sielu. Tämä tuli itselleni tietoon vasta nyt tässä tilaisuudessa.

Heikki Lehtosaari heitti Jutalle siitä, että innostaisiko Juttaa lähteä suunnittelemaan tuotesarjaa Juuson tuotteista. Jutta näki tässä mahdollisuuden ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että Juju-tuotesarja lanseerattiin.Juuso on maalaava karhu, jonka töistä tehtiin nyt tekstiilitaidetta. Juuson töistä Taiga Colorsin Jutta suunnitteli tyynyjä, laukkuja ja pussukoita. Näistä syntyi Juju-tuotesarja.Juuso-karhu rakastaa pinkkiä, joten Juusolla on siis hyvä maku värien suhteen.

Jutta Kuure on yrittäjänainen, joka rakastaa värejä samoin kuin tämän blogin ylläpitäjä. Varmasti Jutta ihastui Juuson töissä juuri Juuson tapaan käyttää värejä. Juuso käyttää väreinä töissään muun muassa marjoja ja muita luonnonantimia. Värejä levitellään töihin joko isoilla tassuilla tai joskus jopa alustojen päällä maaten ja itseään niitä vasten hankaamalla. Juuson työskentelytavoista voi käydä katsomassa videota ja se löytyy täältä.Lanseeraustilaisuudessa tarjotiin ihania cocktaileja ja myös ihan mahtavaa gluteenitonta leivonnaista.Tarjoilut olivat suunniteltu ihan viimeisen päälle teeman mukaisesti. Tarjolla oli karhu-kaljaa ja nallekarkkejaJuuso vaikuttaa kyllä kovin sympaattiselta tapaukselta. Karhu, jolla on taiteilijan lahja täytyy olla kyllä aika kunkku.Tein lanseeraustilaisuudesta pienen videon. Video on katsottavissa alla olevasta linkistä:
Kun joku saa idean, mikä kuulostaa vähän oudolta, silloin kannattaa ehdottomasti lähteä ideaa toteuttamaan. Itse ainakin uskon, että tämä tuotesarja varmasti kiinnostaa ihmisiä. Tutustukaa tuotteisiin, tällä tuotesarjalla on ihana tarina ja uskon, että tämä tarina kantaa.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Mä tiesin, että Juuso on myös taitelija, katsoin jokin aika sitten netistä videon missä näytettiin miten Juuso maalasi. :D Tuli muuten hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mäkin olin sen jostain ohimennen nähnyt, mutta en ollut jotenkin sitä sen enempää rekisteröinyt. Nyt kun aloin tutkimaan asiaa niin huomasin, että Juusollahan on ollut jo "taidenäyttelyitäkin". Ihmekarhu Juuso <3

   Poista
 2. Ihan uskomatonta, että karhu osaa leikitellä väreillä noin hienosti.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin. Juuso kuulemma oikeasti ymmärtää värien päälle :)

   Poista
 3. Kiva postaus kivasta aiheesta ja tilaisuudesta! 👌 Mä niin tykkään Jutan tyylistä ja Juusonkin siis tietty. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin niin tykkään. Meitä kaikkia varmasti yhdistää yksi ja sama asia eli rakkaus väreihin :)

   Poista
 4. Pirtsakan värisiä tuotteita..hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todellakin ja tämä tarina on se mikä tässä ehkä eniten kiinnostaa <3

   Poista
 5. Juuso on ihana. Kannattaa myös katsoa dokumentti Tarinoita karhunkolosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin heti käydä etsimässä käsiin tuo dokkari <3

   Poista
 6. Juusolla on todella hyvä maku värien suhteen! Tämä postaus tuli sopivaan saumaan sillä viikonloppuna ehdotin perheelle että lähdemme käymään kesällä Kuusamossa ja käydään tutustumassa karhuihin. Nyt sinne on kyllä pakko lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa. Itsekin joskus haluaisin käydä livenä katsomassa Juusoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.