tiistai 23. toukokuuta 2017

Tuliko kevät yllättäen?

Viime viikolla kevät tuli yllättäen ja meinasin tukehtua väärään asuvalintaani perjantaina. Olin menossa päiväksi koulutukseen ja jotenkin en vaan osannut odottaa, että päivästä tulisi ensimmäinen oikein hellepäivä.

Vedin päälleni fuksian punaisen silkkipuseron, joka oli vielä ihan ok valinta. Päädyin kuitenkin silkkipuseron päälle vetämään vielä neulepuseron, jossa oli pitsikuvioinen selkämys. Ajattelin, että fuksian punainen tulee kivasti edukseen pitsin läpi. Kuitenkaan en tajunnut sitä, että neulepuseroni ei ollutkaan ihan tälle säälle se paras vaihtoehto, koska mulle tuli jo aamulla ihan hillitön kuuma. Mulle ei riittänyt se, että olin valinnut jo ylipäätää väärän asun, vaan oli pakko vetäistä jalkaan Minna Parikan fuksian punaiset puputossut. Puputossut on todella söpöt, mutta niissä oli se vika, että ne on karvaiset ja varmasti hohkivat lämpöä siitä syystä vielä enemmän olemukseeni.

Kivat tossut, mutta varmasti näiden tossujen on jo aika siirtyä talviteloille. Tossut on päällystetty jollain lehmänkarvalla. Aika on siis ottaa karvoihin aikalisä.Koulutuksen lomassa lounastauolla tuli piipahdettua Kauppakeskus Ruoholahden uudessa Peuramoda liikkeessä ja sieltä tarttui muutama kiva vaate ja asuste matkaan.Päätin tuolla reissulla, että nyt on oikeasti pakko alkaa etsimään jo kevyempää vaatetusta kaapista. On siis aika uskoa, että kevät on tullut ja talvi saa jäädä taakse.Onko muille käynyt näin, että olisi vielä ylipukeutunut? On ollut jännä huomata, että osa ihmisistä on siirtynyt täysin kesävaatteisiin ja osalla on ollut vielä karvahattu päässään.

Kai se nyt on vaan niin, että viikonloppuna viimeistään talvitakit ja -kengät saa siirtyä varastoon. Nyt minä uskon, että se on kevät nyt ja ihan kohta kesä.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Perjantaina meinasin minäkin läkähtyä. Päällä oli neuletakeista tuulitakkiin kaikki mahdollinen. Nyt olen siirtynyt kesäisiin vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä meinasin vielä lauantaina läkähtyä. Jotenkin ei vaan oppinut kerrasta 😂

   Poista
 2. Moi! Mulle ainakin on jo parina päivänä käynyt niin, että onkin laittanut liikaa päälle... Olevinaan ei ns uskalla pukeutua kevyemmin, kun hetki sitten oli vielä takkikin oltava päällä! Onko tuo leopardihuivikin tuolta Peuramodasta? Jos on niin minkämerkkinen huivi kyseessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä huivi ei ole Peurasta. Olen ostanut sen vuosia sitten jostain. Peurasta ostin valkoisen huivin pitsikoristein.

   Poista
 3. Mun on aina lämpimien kelien tullessa vaikea luopua päällystakeista yms., vaikka lämpö ja valo onkin tervetulleita. Pidän palttoota niskassa niin kauan kuin tukehtumatta pystyn, kun se tuo jotenkin turvallisen olon;) Kuoriutuminen turvavaatetuksesta tekee äkkiseltään liian paljaan olon;)

  VastaaPoista
 4. Kevä on nyt ollutkin haasteellista, välillä on satanut lunta ja välillä paistanut, mutta nyt jo uskotaan, ettää kesä on ihan nurkan takana ☺
  Ihanaa kesän odotusta Maiju ♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se on tullut ainakin Helsinkiin. Ihania ja lämpöisiä kevätpäiviä on toinen toisensa perään <3

   Poista
 5. Kyllä on vaikeaa kun aurinko paistaa ja silti voi olla kylmä. Kävin just Helsingin keskustassa ja siellä oli kyllä kirjo, osalla shortsit ja toppi, toisilla parkatakit ja nilkkurin kuten mulla :D Mutta tänään on ollut selvästi viileämpää. Ihanat nuo puputossut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin sitä ihan samaa viikko sitten. Jotkut ovat kesävaatteissa ja jotkut sitten vähän paksummissa :)

   Poista
 6. Kivat tossut. Eilen olin kyllä alipukeutunut, kun kävin järven rannassa kuvaamassa...siellä oli ihan jäätävän kylmä! Tänään käydessäni kuvausreissulla olin ylipukeutunut ja tuli niin turkasen kuuma. Aina väärinpäin =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just sitä, että just kun sitten päätät olla rohkea ja vaihtaa vaatteet kevyemmiksi, tuleekin kylmä :)

   Poista
 7. Pukeudut tosi kivasti ja väriä löytyy. Onko kotisi yhtä hyvin sisustestu , sisustusvinkkejä ei ole ikinä liikaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että multa puuttuu sisustusgeeni. Kotini on muutenkin vähän sellaista "blogivapaata" aluetta, kun pitää jättää vähän yksityisyyttä :) Voi kun osaisikin sisustaa :)

   Poista
  2. Joo ymmärrän , kun rupesin lukemaan blogeja niin mulle oli ihme juttu kun ihmiset näyttelee makuuhuonetta ,nyt olen tottunut siihen mutta itse en esittele mun makuuhuonetta vaikka hieno onki .

   Poista
  3. Varmasti sisustusbloggaajar esittelee 😀 Voi olla, että itsekin jos olisi se geeni 😀

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.