perjantai 19. toukokuuta 2017

Turkoosi sopii blondille

Turkoosi on yksi mun lempiväreistäni pinkin lisäksi. Samaan kastiin voin lukea vielä limen vihreän. Saan joskus inspiraation pukeutumiseeni katsomalla jotain vanhoja asukuvia, jotka tulevat vastaan jossain somen kanavissa. Jossain facen muistioissa tuli vastaan asu, jossa olin pukeutunut kirkkaan keltaisiin tennareihin ja yhdistänyt asuuni keltaisen ja limen värisen huivin. Aloin etsimään kaapistani niitä ja löysin limen, mutta en keltaista. Päädyin sitten siihen, että yhdistän limen ja turkoosin huivin maanantaipäivän asukseni.

Lopulta sitten aamulla asu vaihtuikin tähän turkoosiin puseromalliseen ponchoon. Mulle käy usein niin, että aamulla ei enää olekaan sama fiilis, mitä illalla on ajatellut. Siinä sitten pikaisesti vielä valikoitui korukin asuun.

Kun pohja on musta, niin pikaisesti onnistuu asun muuntaminen vielä aamullakin.Työkaverini Tuula on niin paras ottamaan näitä mun asukuvia. Siinä ei kauaa nokka tuhise, kun kuvat on otettu ja hän osaa valita hyvät kuvakulmat, ilman, että edes ohjeistan.Tähän asuun yhdistyy myös tämä Marianne Uusitalon silkkihuivi. Näitä silkkihuiveja olen ostanut jo useissa eri väreissä Mariannelta. Niitä taitaa löytyä kaapistani viidessä eri sävyssä.
Mietin juuri, että en ole ostanut vaatteita aikoihin, mutta kaapit ovat niin täynnä niitä muutenkin, että se ei varmaan haittaa ollenkaan. Aina on vaatteita päälle löytynyt.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Ihana iloinen hymy! :) Hyvin käy kyllä turkoosi sinulle, koru samaten. Eikö muuten olekin välillä hauska shoppailla vain omalla vaatekaapilla? Vaikka itse tykkään välillä ostaa uuttakin, niin siinä on jotain hauskaa kun löytää kaapista ensin yhden osan asua ja sitten yhdistelee siihen sopivat asusteet, kengät ja huivit ynnä muut. Siitä saa myös mielihyvää kun kokonaisuudesta tulee sellainen, että itse tykkää :) Minulle meinaa vaan aamulla tulla kiire, jos onkin eri mielellä kuin edellisiltana,valitsen silloin yleensä seuraavan päivän vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin on. Joskus tuntuu, että omasta vaatekaapista löytyy kyllä jo valmiiksi itselleen sopivia vaatteita paremmin kuin kaupasta. Tosin heti kun sanoin, että en ole shoppaillut, niin menin shoppailemaan :)

   Poista
 2. Ihana Maiju ja meikä rakastaa turkoosia myös, se vaan sopii blondeille. Sua on jo ikävä, pakko pian nähdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on ihana väri. Sopii meille pohjolan vaaleille naisilla hyvin. Kyllä mä nähdään. Sitten kun matkat on matkusteltu :)

   Poista
 3. Turkoosi on myös mun yksi suosikkiväreistä. Rakastan sitä, miten väri sopii varsinkin päivettyneen ihon kanssa.
  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ehdottomasti sopii hyvin päivettyneeseen ihoon. Itse nykyään pysyn kyllä kaukana auringosta, mutta saahan sitä väriä myös purkista :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Mulla on niin laaja valikoima koruja, että jokaiseen asuun varmasti löytyy sopivat korut :)

   Poista
 5. Turkoosi ja petrooli ovat suosikkivärini. Ja monet vihreän sävyt, kuten jade. Ja turkoosi sopii kyl hyvin vaaleallekin tosiaan. Tyylikäs uus tukka! 👌🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin taidat olla värien ystävä, näin huomasin kun katselin sun kuvia :) Värit tuovat arkeen vähän iloa.

   Poista
 6. Ihana kaulakoru! En ollutkaan vähään aikaan käynyt blogissasi ja täällähän oli vaikka mitä mielenkiintoista ja ihanaa. Yksi seikka, josta erityisesti sinun bloggailussasi pidän on, että kerrot heti suoraan yhteistyökuvioistasi, etkä yritä niitä piilotella ja sitten jossain lopussa pienellä kirjoittaa "saatu". Huippua viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Olen päättänyt, että teen kaiken läpinäkyvästi. En itsekään tykkää, että harrastetaan piilomainontaa. Mielummin selkeästi ja rehellisesti asiat esiin. Kun kyseessä on joko kaupallinen tai tuoteyhteistyö, niin ihan ehdottomasti haluan sen nykyään mainita heti alussa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.