perjantai 26. toukokuuta 2017

Yksisarvinen yllätti työpaikalla

Keskiviikkona kävin aamusta hakemassa kukkia eräälle työpaikan synttärisankarille. Ennen kuin kukat luovutettiin lahjojen kera sankarille tajusin, että kukissa toistuu samat kirkkaat värit kuin mun tunikassani. Pakko oli siis napata asusta kuvat ikään lainakukkien kera.
Hieman kukkien lehdet karisivat, mutta ei annettu sen haitata tahtia. Piti vain toivoa, että ruusut pysyivät varsissa kiinni.Työkaverini oli jo hyvissä ajoin huhtikuussa käynyt merkitsemässä minun ja muutaman muunkin kaverin almanakkaan oman synttäripäivänsä ja ikänsä. Ihan vaan vinkiksi ja se on muuten hyvä tapa saada huomiota, jos sitä haluaa.

Mielellämme tietenkin muistimme aina niin avuliasta Hanna-Riikkaa. Hanna-Riikka usein ilahduttaa muita, joten me tällä kertaa ilahdutettiin häntä. Jotenkin on tullut tavaksi jo tämä pienimuotoinen hassuttelu ja muistaminen. Tällä kertaa mietimme, että mitä Hanna-Riikka itse ostaisi, jos hän saisi valita? No hän tietysti haluaisi yksisarvisen, koska fanittaa yksisarvista täysillä.

Työkaveri kävi ostamassa yksisarvisen "setin" ja arvasimme, että Hanna-Riikka jos kuka arvostaa tätä lahjaa ihan satasella.Arvaus osui ihan kohdilleen. Hanna-Riikka veti heti osan lahjasta käyttöön. Täytyy sanoa, että joidenkin ihmisten kohdalla ei muut mitenkään pidä ihmeellisenä sitä, että toisella on jotain ihmeellistä päässään tai päällään. Hanna-Riikan ja minun kohdalla se varmaan on enemmän tapa kuin poikkeus. Hienolta muuten näyttää tuo yksisarvinen Hanna-Riikan päässä.Katsotaan, että koska sitten arvotaan seuraava synttärisankari. Jos nimiä ja syntymäpäiviä ilmestyy kalenteriin, niin eiköhän me sitten taas muisteta.

On muuten kiva miettiä kavereille heidän näköisiä juttuja. Pienillä asioilla tehdään ihmisiä onnelliseksi, edes yhdeksi päiväksi.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtava juttu tuollainen tapa. Synttärisankari saa huomiota osakseen, jos sitä haluaa. Ja on muuten hauska lahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, kannattaa kirjoitella työkavereiden kalenteriin merkkipäivät, niin varmasti muistamme :)

   Poista
 2. Mun on saatava tollanen panta Tarulle, niin magee! Ihana yllätys taas kerran ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kysyä toiselta työkaverilta, että mistä hän osti :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin. Löysin synttärisankarille ihanan yksisarvislaukunkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.