tiistai 20. kesäkuuta 2017

Brander Cafe Tampereella - gluteenittomasti

Helatorstai-viikolla olimme Tampereella ja jossain vaiheessa alkoi kahvihammasta kolottaa. Olin huomannut rautatieasemalla Brander-kahvilan, johon päätimme suunnata.

Brander on kuuluisa myös gluteenittomista tuotteistaan ja sitten tiesin, että kahvilassa varmasti on myös gluteenitonta tarjontaa. Olen aiemmin kirjoittanutkin Tampereen kauppahallista ja siellä Branderin tuotteista. Kuitenkaan en ole koskaan sen kummemmin pysähtynyt kahvittelemaan heidän kahvilaansa. Tällä kertaa päätin paikata tilanteen.

Heidän vitriinit notkuivat gluteenittomista kakuista ja muista herkuista. Siinä jäin vähän suu aukia katsomaan, että kuinka paljon sitä valinnanvaraa olisikaan ollut. Helsinkiin pitäisi ihan ehdottomasti saada heidän kahvila tai ainakin heidän tuotteita johonkin kahvilaan. Näitähän voi syödä myös normaaliruokavalioisetkin.Tämä ihana kahvila sijaitsee siis Tampereen rautatieasemalla.Gluteenittomana kakkuja oli vitriineissä moneen lähtöön. Vitsi mitä värien leikkiä. Kakkuja oli keltaisia, punaisia ja vihreitä. Jo yksikin kakku olisi ollut mahtava näky, mutta että näin monta.Tarjolla oli myös Branderin ihanaa omenapiirakkaa.Vieläkin vähän harmittaa, että miksi en maistanut näitä tai ostanut mukaan. En muista, että olisin koskaan maistanut Branderin rahkapiirakkaa. Tämän täytyy olla hyvää, koska kaikki maistamani Branderin tuotteet ovat olleet ihan mielettömän hyviä.

Tämä saaristolaisleipä on taivaallisen hyvää. Olen joskus tätä ostanut ja viipaloinut annospaloihin ja laittanut pakastimeen. Sitten nautiskellut leipiä silloin tällöin.Suolaista piirakkaakin olisi ollut vitriinissä.Tällä kertaa ostin omenapiirakan ja kahvin. Omenapiirakka ei koskaan petä.Brander-kahvila on paikka, jota voin suositella lämpimästi. Branderin tuotteet ovat sellaisia, että niitä on vaan pakko kehua. Helsingissäkin on onneksi kauppoja, joista heidän tuotteitaan saa ostaa.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikö, joskus on kiva, että on saatavilla jotain kakkujakin. Muistan vielä viisi vuotta sitten, kun olisi halunnut juhlistaaa vaikka hääpäiväänsä kahvilassa. Sen olisi joutuntu tekemään jonkun kuivan muffinsin parissa :)

   Poista
 2. Voi kun todellakin saataisiin Helsinkiin tälläinen kahvila. Harmittaa kun siskon kanssa olemme liikenteessä, kun hänellä on keliakia ja muita alergioita, niin harvakseltaan löytyy kahviloita joissa olisi kunnon valikoima herkkuja.

  Aivan ihanan näköisiä kakkuja<3

  Oikein ihanaa lomaa sinne Maiju, nauti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Onneksi on se Bulevardin kahvisalonki. Siellä on montaa lajia sekä löyty myös suolaista :)

   Poista
 3. Minä olisin kyllä sortunut ostamaan jonkin palan noista hyydykekakuista.
  Ihanaa tiistai-iltaa ihana Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin tuolloin "kovana" ja päädyin toiseen :) Vaikkakin hyytelökakut eivät ole niin pahaksi :)

   Poista
 4. Oih, onpa ihania herkkuja, maistuis kyllä mullekin ☺
  Iloista Juhannusta Sinulle Maiju ♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin. Jokus pitää vielä maistaa niitä :) Nyt olen suurinta osaa vain kuvannut :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.