lauantai 17. kesäkuuta 2017

Huulipunalla pirteyttä olemukseen

Tuotteet saatu Lorealilta

Jos minä saisin tai joutuisin valitsemaan yhden meikkituotteen, mistä en luopuisi, niin sehän olisi ehdottomasti huulipuna. Varmasti suurin osa muistaa välistä tekemäni huulipunainventaariot. Niitä olen vuosien myötä tehnyt aina välistä. Kirjoitin joku vuosi sitten, että voiko huulipunia omistaa liikaa? Se kirjoitus löytyy täältä. Tuon jälkeen olen tehnyt muutamia inventaarioita ja minusta tuntuu, että tällä hetkellä ei enää päästä ihan noin suuriin lukemiin, kuin tuolloin.

Lorealin Matte Addiction huulipunat tulivat toukokuussa markkinoille. Mattahuulipunat on tällä hetkellä mun suosikkeja, koska niillä saa mielestäni parhaimman ja kestävimmän lopputuloksen huulille. Paras huulipuna on mielestäni sellainen, joka antaa pitkäkestoisimman lopputuloksen. Siksi pidän mattapintaisista huulipunista.
Tässä kevään sarjassa on kuusi sävyä joista heti valitsin itselleni kaksi suosikkisävyä. Varmaan ei tarvitse miettiä, että mitkä näistä nousi minun suosikeiksi. Suosikkiväreiksii valitsin Plum Tuxedo (463) ja Scarlet Silhouette (346). Plum Tuxedon sävy vivahtaa luumuun ja Scarlet Silhoutte on ihanan kirkkaan punainen. Molemmat sävyt ihan täydelliset minulle.Tässä käytössäni tuo punainen sävy.Sanon aina, että naisen paras asuste on huulipuna. Huulipuna peittää väsymyksen jäljet kasvoilta ja antaa pirteämmän vaikutelman olemukseen.

Huulipuna on vaan se mun juttuni. Huulipunalla luot pirteyttä ja itsevarmuutta olemukseeksi. Kannattaa kokeilla.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Huulipuna on myös mun juttu😊🤗

  VastaaPoista
 2. Nyt ollaan asian ytimessä;) Huulipunafani täällä kuolaa noita punia - enpä ole vielä tuota mattasarjaa kokeillutkaan, mutta pakko kai se on, kun noin hyviltä näyttävät;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että muutkin ymmärtää tämän asian tärkeyden

   Poista
 3. Samaa mieltä. Huulipuna on tärkeä juttu ja etenkin kunnon punainen on ihanan naisellinen.

  VastaaPoista
 4. Minulle ehkä tärkein meikki on puuteri, rasvoittuvasta ihosta kun kärsin, mutta hyvänä kakkosena tulee huulipuna, joskaan en osaa kirkkaita, voimakkaita värejä käyttää vaikka ne hyvältä toisten huulilla näyttävätkin. Tottumiskysymyshän tuo varmasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuteri on tärkeä juttu ja käytän myös itse 👍

   Poista
 5. Huulipuna on sun juttu, rajauskynä mun :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajauskynällä voi myös hoitaa homman kotiin 👍

   Poista
 6. Huulipunat on niin sun juttu ja itsekin kyllä rakastan meikeissä kiiltoja ja punia eniten. Mutta mattapunat eivät ole sydäntä vieneet samoin, kuin erilaiset kiillot. <3 Ihqua viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Vähintään 10 punaa oli tälläkin lomamatkalla mukana 👍

   Poista
 7. Kauniita punia. Itse ehkä käytän vähän vaaleampia, mutta käytän. Mulla on Chanelin kosteuttavat punat käytössä. Normipunat menee makkaralla kuivuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, kun on niin monenlaista, jokainen löytää omansa 👍

   Poista
 8. ..ja huulikiillot mun juttu :) Tosin kyllä mulla puniakin löytyy ja joskus niitäkin käytän. Kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.