keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kauniiin aamupalan voi syödä silmillään

Sanoin usein, että minä syön värejä ja aamupalassani parhaat energiat saan siitä, kun syömäni aamupala on kaunis. Tänä aamuna olin pressissä, jossa en meinannut malttaa syödä ollenkaan, kun halusin vaan kuvata aamupalan kauneuden. Nauroin pöytäseurueelleni, että syön silmilläni.

Olimme aamulla Becelin energisoivassa hyvinvointiaamun tilaisuudessa Cargon Coffeen tiloissa Ruoholahdessa. Tilaisuuden tarkoitus oli esitellä meille Becelin uutuuslevitteet ja samalla nauttia virkistävästä aamutreenistä. Tilaisuudessa oli mukana Tickle your fancy blogin Sara, jonka ohjeilla oli loihdittu osa aamun tarjoiluista. Paikan päällä oli myös pannaribaari, tosin itse en niitä voinut maistaa, mutta upea aamupala värikkäine lisukkeineen oli meille järjestetty.

Kun aamu alkaa näin upeasti Cargon terassilla auringonpaisteessa tulee päivästä varmasti täydellinen.   En ole koskaan vielä ehtinyt käymään Cargossa, joten tuli tämäkin asia nyt korjattua.Becel on tuonut markkinoille uusia kasvispohjaisia levitteitä, jotka sopivat moneen eri tilanteeseen. Levitteitä voi käyttää ruuanlaitossa, leivonnassa tai leivän päälle. Itse olen ollut jo vuosia Becelin vankkumaton käyttäjä, koska joudun panostamaan rasvanlaatuun kolestroliongelmani kanssa ja ravintoterapeutin suosituksesta aikoinaan valitsin leivälleni Becelin. Tästä syystä tilaisuus oli minulle oikea, koska vannon Becelin nimeen itsekin.

Becelin uutustuotteet on tehty kasvisöljystä ja sisältävät terveydelle tärkeitä omega 3-rasvahappoja. Tuotteet ovat laktoosittomia ja ja maidottomia, mikä ilahduttaa erityisesti erikoisruokavalioisia. Tuotteet sopivat vegaaniruokavalioon. Näille tuotteille on myönnetty Sydänmerkki. Tässä kaikki Becelin uutuustuotteet, joita löytyy varmasti kauppojen levitehyllyistä.
Seurana minulla oli tilaisuudessa Kahvakuula kainalossa blogin Mari. Hyvää seuraa ja tilaisuus varmasti oli myös Marille mieluinen, koska terveellinen ruokavalio kiinnostaa meitä molempia.Pakko vielä kehua, että tämä tilaisuus oli kyllä täydellisesti järjestetty. Rakastan tilaisuuksia, joissa nähdään vaivaa vieraiden viihtyvyyden eteen. Ruoka oli hyvää, ohjelma oli tilaisuuteen nähden hyvin suunniteltu. Olin tyytyväinen, että lomastani huolimatta päätin osallistua tapahtumaan.

Kiitos Bece ja kiitos järjestäjät. Maiju kiittää ja kuittaa.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Itse olen liiankin vannoutunut voin suurkuluttaja. Eli voita tai vähintäänkin ingmariinia. Ja kerma, siitä en uskalla enempää kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse jouduin mun perimän takia noudattaa näitä suosituksia ja syödä pehmeitä rasvoja. Jossain vaiheessa kokeilin, että onko sillä niin väliä jos.... ja todellakin kolestroli lähti niin pelottavaan nousuun.

   Poista
 2. Ooh miten ihana aloitus päivälle, kyllä tuosta ei aamu enää parane. Kauniit annokset ja upea sää. Ostin eilen kaupasta tuota olive-lime beceliin, pakko myöntää ei ihan uponnut, mies kyllä tykkäsi, joten taidan ostaa itselleni sitä saksanpähkinälevitettä vielä kokeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuudessa maistoin Avocado-limeä ja saksanpähkinää, tykkäsin molemmista. Kotona testasin tuota luomulevitettä ruuanlaitossa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikö olekin :) Tästä ei paljon voi parantaa :)

   Poista
 4. Hih... noiden herkkujen äärellä tovi, jos toinenkin kuluisi kameran kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskon, että myös sinä olisit tehnyt samoin kuin minä :)

   Poista
 5. Ihanan värikästä ruokaa. Kyllähän se on ihan totta, että värikästä ruokaa syö mielummin kuin tylsän väritöntä.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös niin. Miksi ruuan pitäisi olla tylsää, syön mielummin kaunista ruokaa.

   Poista
 6. Vitsi teillä oli ihana aamu, miten en nyt tuonne jaksanut lähteä minä laiskimus, oltaisiin voitu nauttia ihanaa aamiaista yhdessä. <3 Noh kaksi kertaa viikossa aiemmin sovittua Helsinkimenoa jarrutti. Appivanhemmat aina vannoivat Becelin nimeen. <3 Tuttu merkki siis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on tuo pitkä välimatka, joka varmasti estää moniin juttuihin osallistumisen :)

   Poista
 7. Värikästä ruoan pitää olla, ihanan näköinen aamupala!
  Meillä on kokeilussa tuo avocado-lime.Koska en käytä leivällä muuta kuin levitettä niin vähän pliisu minun makuuni, poikaystävä tykkää kun laittaa leikkeleitä leivälle. Ei vedä vertoja Paula Heinosen reseptin mukaan tehdyllä levitteellä, 1/3 voita, 1/3 neitsytoliiviöljyä,1/3 vettä, persiljaa, ruohosipulia ja ripaus suolaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää joskus kokeilla itse tuota Paula Heinosen levitettä. Pitää vielä maistella ja makustella tuota levitettä ja katsoa, että saako siitä vivahteita :)

   Poista
 8. kuolasin lautasesi kuvaa jo instassa <3 Ihan mun herkkuja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kuolaan vieläkin, kun vain katson kuvaa :)

   Poista
 9. On ollut hienosti järjestetty tilaisuus!Värit ovat tärkeitä myös vitamiinien kannalta,joten niitä syömään monessa värissä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin. Mökillä on taas syöty värejä, niin paljon, että energiaa on saatu joka lähtöön.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.