torstai 8. kesäkuuta 2017

Keltainen toi päivääni auringon

Välillä selaillessani vanhoja kuvia tulee sieltä joku asukokonaisuus, josta innostun uudestaan. Näiden värikkäiden huivien ja keltaisten tossujen kanssa kävi niin. Etsin jotain kuvaa toiseen blogipostaukseeni ja vastaani tuli eräs asukokonaisuus, jossa olin käyttänyt huiveja pareittain sekä näitä keltaisia tossuja ja siitä se ajatus sitten taas lähti.

Huivit olen ostanut tekstiilitaiteilija Marianne Uusitalolta, ne ovat  käsinvärjättyä silkkiä. Kaulakorun olen ostanut kädentaitomessuilta. Keltaiset tossut on alelöytö jonkun vuoden takaa.

Tätä monet töissä hämmästelivät, että mulla on kaksi huivia päällekkäin. Jostain syystä tykkäsin yhdistää nämä huivit näin.Keltaisella värillä saa hyvin päivän näyttämään aurinkoisemmalta. Keltainen väri piristää itseäni sekä myös lähiympäristöä.

Hyvä esimerkki siitä, että ei se pinkki ole aina pinkki, vaikka jostain saattaa niin tuntua. Väreistä tykkään ja kunhan värit on voimakkaita, kylmiä sävyjä, niin niitä rakastan.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Keltainen on ihana. Mulla oli pitkään oikein räväkän keltainen jumppatoppi jota pidin vuosia ja voisin pitää vieläkin mutta se jostain syystä jäi minulle pieneksi. En tiedä mitä sille tapahtui. Varmaan kutistui pesussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä noilla vaatteilla on taipumus käyttäytyä noin

   Poista
 2. Toimii! Tosi kiva kokonaisuus. Koru on nasta, onko se puuta?

  VastaaPoista
 3. Nuo kengät on ihanat. Löysin ihan yllättäen joku aika sitten fuksian väriset lenkkarit ja ilahdun suuresti:) Ostin ne oitis, kun kohdalle sattui. En oo ikinä etsimällä etsien löytänyt mitään kivoja värikkäitä jalkineita, ne vaan tulee vastaan, jos on tullakseen:)
  Tuollaiset keltaiset tai oranssit pitäisi kyllä saada<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun etsii, niin ei löydä, mutta varmasti kun lopettaa etsimisen, niin johan löytyy 😂

   Poista
 4. Lempihuivini tällä hetkellä on juuri keltainen. Sillä saa tosiaan asun kuin asun iloiseksi ja pirteäksi :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen tuo niin hyvät energiat, ettei paremmasta väliä 👍

   Poista
 5. Keltainenkin sopii sinulle hyvin. Ihanan piristävä väri!

  VastaaPoista
 6. Keltainen on kyllä ehdottomasti kevään ja kesän väri :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.