maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kukkahattutätivaroitus

Kukkahattutäti-termin käytössä on huono kaiku. Kukkahattutädit on yleensä käytetty termi vanhemmista naisista, jotka moralisoivat muiden tekemisiä ja puuttuvat kaikkeen sormi pystyssä. 

Termiä voisi vähän parantaa ja muuttaa positiivisemmaksi. Ajattelin, että jospa me annamme sille uuden positiviisen kuvan. Jos sitä vaan jatkossa käytettäisiin tädeistä, jotka tykkäävät kukkahatuista. Minä voisin tässä tilanteessa ilmoittautua kukkahattutädiksi. 

Kävin viime torstaina Fashion at Homen ystävänmyynnin etkoilla. Kävin hetki ennen kuin liikkeen ovet aukesivat muille. Minulla oli hieman kiireellinen aikataulua ja siitä syystä kysyin, että saisinko tulla katsastamaan myymälän ennen kuin lähtisimme mökille. Onneksi se sopi, koska muuten olisi nämä ysmyt jääneet minun osaltani väliin. Hassuteltiin ja juteltiin Eijan kanssa livenä, ja livevideomme on katsottavissa täältä (huomioikaa, että ystävänmyynti oli to-ma välisenä aikana). 

Olin jo aiemmin bongannut Eijan kuvista muutaman pinkin olkihatun ja pyytänyt Eijalta, että ottaa mulle sivuun pinkin hatun. Vedin heti alkuun hatun päähän ja Eija vetäisi vihreän hatun omaan päähän. Eijalle sopi niin täydellisesti tuo hattu, että kehotin pitämään itse tuon hatun. Mielestäni tämä pinkki oli niin överi, että ajattelin ottaa sen ihan humoristisessa mielessä itselleni. 


Pinkki hattu miellytti mua tasan niin kauan, kunnes Eija kertoi, että hänellä on musta hattu, jossa on kukkia. Päätin vaihtaa lennosta pinkin mustaan, koska tiesin, että mustaa hattua tulisin varmasti myös lomalla käyttämään. Kyllä me näytettiin tyylikkäiltä hatuissamme. 


Kokeilin hattua myös tumman sinisenä. Ystävänmyynmissä oli mekkoja, tunikoita, huiveja ja koruja pilvin pimein. Värejä löytyi vaatteissa varmasti jokaiseen makuun. Tuotteita oli ystävänmyyntihintaan ja osa oli normaalihintaisia, mutta nekin olivat edullisia. Itsekin ostin pienen kiertelyn jälkeen muutamia juttuja. Tämä pusero oli minun näköinen ja värien, joten se oli pakko ostaa. 


Tämä mekko oli myös pakko ostaa, koska ajattelin sen sopivan kesään ja lomaan hyvin. Tähän on hyvä yhdistää legginsit, hameen tai housut. Sopii moneen lähtöön ja moneen tilanteeseen. 


Tämä pusero huuteli mua jo oven suussa, joten se oli pakko ostaa. 


Sain Eijalta sateenvarjon matkaani. Olen sateenvarjojen suurkuluttaja ja niitä löytyy minulta moneen eri lähtöön. Fashion at Homen sateenvarjovalikoima oli laaja ja varmasti sieltä löytyy moneen eri makuun varoja. En olisi voinut edes kuvitella, kuinka inspiroiva oli käyntini Eijan putiikissa. Tästä käynnistä sain hyvät energiat, jotka riittivät pitkään iltaan. 

Maiju

16 kommenttia:

 1. Jos kukkahattutäti näyttää noin tyylikkäältä, niin sitten minäkin haluan olla sellainen. Upeita ostoksia olet tehnyt.
  Mukavaa viikkoa sinulle Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me sovita, että kukkahattutädit ovat positiivisia ja iloisia, niin voidaan ilolla kantaa sitäkin nimitystä :) Ihanaa viikonloppua Outi.

   Poista
 2. Hatut tooosi ihania, mutta tuo musta mekko vasta onkin :)
  Kun näin lopussa olevan sateenvarjon, muistin että minähän ostin Rhodokselta päivänkakkarasateenvarjon :D Pitää hakea esille ja lähteä sateeseen, vaikka vaan pihalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tullut mustaakin Fashion at Homen valikoimiin. Ennen oli vain värikäitä <3 ja ehdottomasti pitää olla ihana sateenvarjo, niin sadekin tuntuu mielekkäältä :)

   Poista
 3. Noilla hatuilla voi vaikka maastoutua kukkapuskaan piiloon :).

  Jos en olis pukeutumisen suhteen niin tylsä tyyppi kuin olen, olisin saattanut viikonloppuna ostaa kokeilemani valkoisen leveälierisen hellehatun, jossa oli koristeena vaan simppeli ruskea nahkainen nauha. Just ihan mun näköinen ja sopikin mulle (oma mielipiteeni :)), mutta taas mun ärsyttävän järkevä aivopuolisko kysyi,e ttä missä sitä muka käyttäisin ja koska, ja koska siihen ei ollut vastausta, jäi kauppaan. Pöh.

  Kukkaisia päiviä Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan hitsin pimpulat... Olisit vaan ottanut. Miehiä ei pidä aina tällaisissa asioissa kuunnella :) Ne ei aina tajua, että kyllähän sitä käyttöä on :)

   Poista
 4. Jes, ihana kukkahattutäti ja täynnä positiivista energiaa, joka aina huokuu kuvistasi. Ihana kauppa ja niin paljon myös minun näköisiä vaatteita, täytyypä pitää mielessä. Nyt vaan paljon aurinkoisia päiviä, jotta hattusi piristää ympäristöä :). Ihanaista loman jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun pitää ehdottomasti joskus piipahtaa... Sanoin Eijalle, että tuonnehan pitäisi järjestää joku "tyttöjen ilta" joskus :) Ajattele nyt meidän "jengiä" tuolla sovittelemassa kilpaa :))

   Poista
 5. Ihana tuo pinkki hattu! Aurinkoa viikkoosi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olisi ollut sinulle väriä :) Minäkin ekana halusin sen, mutta päädyin mustaan :)

   Poista
 6. Tuo musta mekko olisi just sitä mitä kaipasin nyt. Olen meidän kauppoja kolunnut täällä ja etsinyt jotain siistiä kesään. Arvaa olenko löytänyt, no en. Ehkä pysyn jatkossakin kotona vanhoissa lumpuissa.
  Kivaa lomaa ihanan kukkahatun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arjakin tuolla iski silmänsä tähän. Minusta tämä musta on ihana. Siellä pitää olla vain alla jotain, koska on täysin läpikuultava. Malli on täydellinen.

   Poista
 7. Hah, pitäisköhän munkin hankkia kesäksi kukkahattu ihan juhlistaakseni tätä ikääntymisen myötä koko ajan lisääntyvää kukkahattutätimäisyyttäni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan ehdottomasti sun pitää :) Sitä joutuu vähän taistelemaan tuota "kukkahattutätimäisyyttä" vastaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.