torstai 22. kesäkuuta 2017

Minusta tuli taas ikäiseni nainen

Tänään oli vuorossa hiusten kuosiin laittaminen. Joskus joku kysyy, että "mitä sä nyt taas sinne kampaajalle menet, että sun hiukset on ihan hyvät". Kun on lyhyet hiukset, niin on todella tärkeää käydä laittamassa ne kuosiin neljän-viiden viikon välein. Vaikka sitä kaikki eivät näe, niin siinä vaiheessa alkaa hiukset menemään korvallisten päälle ja muutenkin mallia alkaa hapsottamaan vähän sieltä ja vähän täältä. Siinä siis syy, miksi pitää olla jämpi tuon hiusten huoltovälin kanssa.

Olin ottanut samalle lomapäivälle kynsien ja hiusten huollon. Kynnet esittelen myöhemmin erikseen.Ensimmäisenä aina pistetään tyvi piiloon. Samalla mietitään, että mikä olisi päivän teema eli millä edetään. Päätettiin edetä kasarimeingillä vai oliko se mörököllilookilla. Hieman aina naurattaa tässä vaiheessa, kun mielikuva siitä lähtee liikenteeseen, että mitä jos tehtäisiinkin jotain tällaista.Tässä välissä on hyvää aikaa vähän pelleillä ja odottaa tyvivärin vaikutusta. Tässä ehdittiin hyvin myös vaihtaa kuulumiset siitä, että mitä MissB:lle kuuluu ja siitä, että tullaanko MissB:tä näkemään Pride 2017 kulkueessa ja tottakai hänet sielläkin nähdään. Kannattaa siis suunnata 1.7. katsomaan Helsingissä Pride-kulkueen etenemistä.Miikan mielestä kylmälle naiselle pitää saada kylmää sävyä hiuksiin, joten sillä sitten mentiin. Tämä värisävy on sellainen, että se haalenee jo muutamassa viikossa, mutta pari viikkoa ollaan taas vähän enemmän oman ikäisensä näköisiä naisia.Näillä fiiliksillä päästään sitten juhannuksen viettoon. Omalta osaltani se tarkoittaa kotona oleilua, mutta pikapyrähdys tehdään mökille jossain välissä. Muuten siis kaupunkijuhannusta vietetään tällä kertaa.

Palaan vielä huomenna juhannuksen merkeissä.

Maiju

13 kommenttia:

 1. Instassa sun tukkaa jo ihailin - tosi magee <3 Mä niin haaveilen harmaista hiuksista, toisaalta se viimeinen väri mikä pukkaa, on ihan yäk! Just kun saisi tuollaisen kauniin harmaan pysyvästi.

  Ja allekirjoitan täysin tuon lyhyen tukan "huoltovälin". Korvallisten ja muuten hapsottavien karvojen lisäksi huollon tarpeen huomaan lisääntyneessä muotoilutuotteiden määrässä. Kun mikään ei vaan tahdo riittää :D

  Ihanaa juhannusta Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin huomaan jo kolmannen ja neljännen viikon välissä sutivani hiuksiani enemmän ja enemmän :)

   Mun äidilläni on ollut 70-vuotiaana niin ihanan harmaat hiukset. Nyt hänellä on jo melkein valkoiset :)

   Poista
 2. Eihän tuo väri oo iästä kiinni! Näyttää todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nykyään siis nuoretkin viihtyvät, mutta onhan se aina ollut luonnostaan sellaisten 60+ väri :)

   Poista
 3. Itsellä on myös lyhyt tukka ja toden totta sen kanssa saa olla tarkkana ettei kampaamokäyntien väli veny liian pitkäksi. Tosin itselläni on tapana hiukan napsia liian pitkiä hiuksia sieltä täältä ennenkuin luovutan ja menen kampaajalle. Niskavillat vedän partakoneella tarvittaessa kampaamokäyntien välillä.
  Ihana väri ja odotan että omani harmaantuisi luonnostaan. Takatukassa on jo lupaavan näköistä harmaata. Värjäyskierteeseen en halua ruveta.
  Ihanaa kaupunkijuhannusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi me nykyajan naiset ei enää pelätä harmaita hiuksia. Monet jopa niitä odottavat innolla :)

   Poista
 4. Harmaa on hyvä väri 😊 viisi viikkoa on itselläkin kampaajan luona käynneissä väliä, yhtään enempää ei voi olla. Pari vuotta olen ollut pois värjäyskierteestä ja oi että mä tykkään tästä ikiomasta väristä. Kampaajani mukaan väri on platinablondi. Hopeashampoolla saan pidettyä värin kylmänä, muilla shampoilla menee Elovenatytön hiusten väriseksi 😊
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopeashampoo tekee ihmeitä ja se todellakin toimii :) Ihanaa juhannusta.

   Poista
 5. Et sä kyllä ole mikään kylmä nainen, mutta hitsit, että tuo sävy sopii sulle hyvin.
  Ihanaa...oho juhannusta. Huomasin siis, että kello onkin jo päälle 00.00.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen sillee kylmä, että olen kylmien sävyjen ihminen :) Siksi on vähän kiva aina heittää siitä ikään kuin huulta :)

   Poista
 6. Olen antanut itseni ymmärtää, että harmaa on vaikea sävy värjätä hiuksiin. Joskus mietin, että kun harmaan määrä kuitenkin tukassani lisääntyy, niin voisinko hypätä suoraan kokoharmaaseen, mutta käyttämäni kampaajat ovat toistaiseksi tyrmänneet asian liian vaikeana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kokemusta on harmaaseen hyppäämisestä. Kahdella raitavärjäyskerralla se onnistui, ekalla vaaleita raitoja ja tokalla tummia raitoja ja kukaan (en edes itse) huomannut, että joku isompi muutos oli käynnissä. Ei se mitään vaikeaa ole, koko projektin ajan tukka oli ihan ok.

   Poista
  2. Se taitaa olla tummissa hiuksissa vähän ongelmallisempaa kuin vaaleissa. Usein vaaleissa se väri menee sitten lopulta jotenkin automaattisesti tuohon hopean harmaaseen. Ainakin äidilläni meni :) Toivon, että olen äitini lapsi ja saan yhtä ihanat hiukset kuin hänellä on.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.