sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Roope ilahdutti Salon torilla

Salon iltatori pitää kokea ainakin kerran kesässä, mutta tavoite olisi tietenkin useamman kerran. Tori täyttyy iltatorilla ihmisistä ja lavalla on ohjelmaa jos jonkinlaista. 

Olin päättänyt, että menen torstaina Salon iltatorilla, mutta siinä vaiheessa en tiennyt, että lavalle nousee yksi mun suosikkisolistini, se selvisi mulle vasta viime metreillä.

Olen kertonut varmaan miljoona kertaa sen, että fanitan komeaäänisiä miehiä. Olen kertonut myös, että yksi fanitukseni kohteista on Lauluyhtye Virtuoso. Virtuosoa olen fanittanut heidän ekasta levystä lähtien. Taisin viime kesänä kertoa sen, että yksi yhtyeen jäsenistä eli Roope Pelo on myös Roope Pelo ja pelottomat yhtyeen laulusolisti. Torstaina iltatorin lavalla esiintyi siis Roope yhtyeensä kanssa. Tämä oli pakko nähdä. Aiemmin en ole nähnyt Roopea kuin Virtuoson keikoilla. Roope Pelo ja pelottomat esittää taas ihan erilaista musiikkia, kuin Virtuoso.


Istuin sitten hyvissä ajoin ennen esityksen alkua eturivin paikalle, jotta saan dokumentoitua esitystä.

Minä seurasin esitystä aistit valppaina. Näin Roopen lahjakkuuden uusin silmin. Hänessä on taito heittäytyä erilaisiin juttuihin. Hänellä on upea ääni, esiintyminen on hyvin ilmeikästä ja moovit on kohdillaan. Voisin sanoa visuaalisena ihmisenä, että hän on hyvin valokuvauksellinen. 


Yhtyeen ohjelmistossa nähtiin kaikuja monista aiemmista salolaisista tapahtumista. Yhtyeen ohjelmisto koostui rokista vanhaan iskelmään. Saimme viettää hyvin nostalgisia tunnelmia, joissa matkattiin vuosikymmenten päähän.  


Roopen tyttö Aada, 7 vuotta, pääsi myös lavalle esiintymään. Voi kuinka oli ihana katsoa, että kuinka Roope tuki ja ohjasi vieressä kannustavasti pientä Aadaa. Aada esiintyi reippaasti ja varmasti. 


Kun iskä tuli viereen, niin tuntui, että Aada kasvoi viisi metriä ja hymy levisi pienen esiintyjän kasvoille. Tämä melkein pakahdutti allekirjoittajan. Sanon aina, että jokainen lapsi tarvitsee kannustavat vanhemmat. Tässä ei jäänyt epäselvää, kuinka kuinka homma hoidetaan. 


Kun Aadan esitys oli ohi, voiko ylpeämpää iskää olla? Hienosti meni - molemmilta. 


Torstaina oli ollut hyvin sateinen päivä mökillä. Jossain vaiheessa jo hieman mietin, että viitsiikö torille lähteä. Lopulta päätin lähteä, mutta pukeutua sään mukaan. Mökiltä vaan päälle ne ainoat sadevaatteet. Ajattelin, että ihan sana, että miltä näyttää, ei siellä kuitenkaan tuttuja ole. Lopulta siellä olikin sitten muutamia blogin lukijoita ja nauroin heille, että nyt sitten tiedätte kuinka mä yleensä kuljen rönttövaatteissa yleisillä paikoilla. Jouduin poistumaan ennen esityksen loppumista, koska mieheni odotti mua toisaalla. Olin kuitenkin todella tyytyväinen, että lähdin, koska ilta oli hyvin onnistunut.

Käykää Salossa, jos on asiaa tai vaikka ei olisikaan. Salo on ihana kesäkaupunki. Salo on mun sydämessä. 

Muistakaa Salon iltatori, se on koettava edes sen kerran kesässä. Siellä on tunnelma kohdillaan. Torilla tavataan. 

Maiju 

2 kommenttia:

  1. Salo on todella kaunis paikka ja torilla on aina kaikkea kivaa. Tänäkin kesänä varmasti mennään sinne käymään ystäväni kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan ehdottomasti kannattaa. Kivoimpia toreja, joita tiedän

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.