sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Seinämaalauksia ja värikkäitä asusteita

Minulla on ollut jo pitkään mielessä, että haluan mennä Suvilahden kattilahallin alueella olevien graffiti-maalausten eteen poseeraamaan. Oltiin asioilla Hakaniemessä ja päätin sitten samalla iskulla toteuttaa tämän ajatukseni.

Suvilahden kattilahallin alueella on näitä maalattuja seinä paljon. Nyt kuvattiin yhden seinän alueella. Tätä kuvauspaikkaa pitää ehdottomasti käydä katsastamassa vielä uudelleenkin ja ottaa kaikki ilo irti näistä seinämaalauksista.

Muistan kuinka 80-luvulla nämä maalaukset ja niiden tekijät tuomittiin täysin. Sitten tuli aika, että niitä saikin tehdä tiettyihin paikkoihin ihan luvan kanssa. Nykyään monissa paikoissa on todella upeita maalauksia.Olin niin värikkäästi pukeutunut, että hyvä kun minut erotti näistä seinämaalauksista.

Hatun kukat sointuivat täydellisesti neuletakkiini. Kaulakoru sointui myöskin takin kanssa yksiin täydellisesti. Tästä yhdistelmästä tuli monelta taholta kommenttia.Mitiäköhän sitä seuraavaksi keksisi? Mistä sitä löytää itsensä poseeraamasta.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Graffiti seinät on ihan loistavat kuvauspaikan taustaksi. Joskus aikoja sitten etsittiin Hennan kanssa Jyväskylästä graffitiseinä ja otettiin kivoja asukuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä seinät on täydellisiä kuvauksiin ja muihinkin fiilistelyihin.

   Poista
 2. Onpa upea paikka asukuvauksille! Ihanan värikäs, niin kuin sinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, seinä niin värikäs, että hyvä kun erotuin 😂

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.