perjantai 2. kesäkuuta 2017

Siivouspäivää ja Maailma kylässä festarit

Viime viikonloppuna pähkäilin aamulla sängyssä, että lähdenkö katsastamaan siivouspäivän satoa stadiin. Lopulta päädyin lähtemään kaverin kanssa Ruttopuistoon. Viime kesänä kävin ensimmäistä kertaa Siivouspäivä-tapahtumassa Ruttopuistossa ja nyt päädyin lähtemään uudelleen, koska silloin jäi tapahtumasta hyvä fiilis. Tälläkin kertaa puisto oli täynnä myyjiä ja sen lisäksi myös ostajia.Muistan, että viime vuonna ilma oli helteinen ja tällä kertaa hieman viileämpi, mutta onneksi ei satanut.Ruttopuisto vetää hyvin väkeä siivouspäivänä. Kävin katsastamassa myös Espan puiston ja siellä oli paljon vähemmän väkeä. Kallio vetää hyvin myös siivouspäivänä väkeä, joten kannattaa miettiä, että minne siivouspäivänä aikoo mennä.Vähän jäin miettimään, että miksi tämä pinkki pupu jäi tuonne oksalle roikkumaan. Olisihan sen voinut ottaa mukaankin.Työkaverilleni ostin yksisarvislaukun, koska hänhän on yksisarvisfani. Olimme juuri viettäneet tämän työkaverin yksisarvissynttäreitä edellisellä viikolla, joten tämä laukku tuli kuin tilauksesta vastaan. Kun laukku roikkui olalla, niin monta kyselyä sain laukusta. Laukku maksoi vain 2 euroa. Itsekin kyllä kehtaisin tällaista laukkua kantaa olalla. Huumoria pitää aina olla ja tämän laukku takaa, että sitä löytyy.Kun olimme katsastaneet Siivouspäivä-tapahtuman suuntasimme vielä Maailma kylässä festareille. Olin katsonut, että Pia Temisevä oli nahkakoruineen paikalle, joten sinne piti suunnata Piaa moikkaamaan. Samalla katsastin, että mitä uutuuksia Pialla oli tällä kertaa mukana. Pian kanssa olen tehnyt jo monta vuotta yhteistyötä ja käytän paljon Pian koruja asuissani. Pian koruja löytää House of Simone -verkkosivuilta.Sain Pialta uuden malliston korvikset ja nämä värit valikoituivat mun uusien tennareiden väreihin sopiviksi.Näihin tennareihin päätin yhdistää korvikset. Katsotaan, että mitä muuta sitä asuun keksii.Tuollainen viikonloppu oli siis viime viikonloppu. Vaikka mukaan ei tarttunut tapahtumista oikein mitään, niin silti kannatti mennä, koska tunnelma oli huipussaan molemmissa tapahtumissa.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Onpa siellä ollut paljon ihmisiä myyntihommissa siivouspäivänä. Täällä meidän suunnalla oli aika hiljaista.
  Ihanat korut taas kerran ja nuo tennarit on täydelliset.
  Mukavaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli väkeä kuin pipoa. Jopa Espan puisto oli aika hiljainen. Ensi kerralla aion käydä katsastamassa Kallion. Siellä on aina kanssa todella paljon väkeä.

   Poista
 2. No mutta kyllä tuon pupun olisi kuulunut sinun matkaasi päätyä;)
  Korvikset on ihanat - puhumattakaan noista sun tennareistasi. Olen niitä jo monessa kanavassa kuolannut;)
  Ihanaa viikonloppua, Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin. Ihan jäi harmittamaan, että miksi pupu ei lähtenyt mun mukaan. Sen olisi kuulunut :)

   Poista
 3. Olisipa meilläkin enemmän tuollaisia tapahtumia. Muutama vuosi sitten järjestimme säännöllisesti blogikirppiksen mutta jostain syystä sekin on kuivunut kasaan vaikka ostajia kävi aina ihan mielettömän paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti se vaatii aktiivisia ihmisiä ja ne jotka yleensä järjestävät, saattavat väsyä järjestämiseen. Sun pitää tulla joskus stadiin, kun näitä on... olisit varmasti ihan ihmeissäsi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.