torstai 15. kesäkuuta 2017

Testissä langattomat kuulokkeet

Yhteistyössä Sudio Sweden 

Kirjoitan usein musiikista ja siitä, kuinka tärkeä asia se on minulle. Ensimmäiset korvalappustereot ostin aikoinaan kun ne tulivat markkinoille Suomessa varmaan joskus 70-luvun lopulla. Niissä soi aina  C-kasetti, voi niitä aikoja. Sen jälkeen on soittimia tullut ja soittimia mennyt. Yksi mikä on pysynyt mun korvissani on kuulokkeet.

Istun kotona aina kuulokkeet korvilla ja myös työmatkoilla. Jos minulla ei ole kuulokkeet korvilla, kun liikun yksin jossain, niin se on kyllä todella harvinaista.

Sain mahdollisuuden testata Sudio Swedenin huippukuulokkeita. Ajattelin heti, että kun on kahdet erilaiset kuulokkeet, niin sitten on yleensä ainakin minulle, myös kaksi erilaista käyttötarkoitusta.  Sudio Sweden on ruotsalainen lifestylebrändi. Olen saanut molemmat kuulokkeet blogin kautta. 

Kaksi upeaa pakettia, ihan kuin olisi joulu.Olin valinnut heiltä testiin Vasa Blå- ja Regent-kuulokkeet. Molemmat kuulokkeet ovat langattomia ja ne on helppo yhdistää bluetooth-laitteeseen. Itse yhdistin molemmat kuulokkeet Iphone-puhelimeeni. Sudio Swedenin kuulokkeet löytyy täältäNämä Vasa-Blå-kuulokkeet valitsin työmatkoilla ja lenkillä käytettäväksi. 
Nämä Regent-kuulokkeet sopivat hyvin kotona käytettäväksi sekä ajattelin, että myös mökillä nämä toimivat hyvin vaikka mökkilaiturilla oleiluun. Nyt kun olen käyttänyt langattomia kuulokkeita, niin täytyy sanoa, että ihan helppoa ei ole langallisiin enää siirtyä. Minun ei pidä miettiä aina, että miten johto ylettyy laukusta korviini. Näiden kuulokkeiden kanssa tuli palon vapaampi olo. Pelkäsin ensiksi, että miten tämä langattomuus toimii ja onko yhteys huono. Kertaakaan ei ole tullut mitään ongelmia yhteyden kanssa eli toimivat täydellisesti. Lataus aika kestää 8 tuntia ja puhelimen näytöltä näkee, että kuinka paljon latausta on kuulokkeissa jäljellä.


Mökillä sitten testasin Regent-kuulokkeita. Molempien kuulokkeiden kantavuus on 10 metriä ja testasin kuulokkeita niin, että jätin puhelimen mökille ja lähdin laiturille kuulokkeiden kanssa. Äänentoistossa ei ollut mitään ongelmaa, todella kätevää.

Olen testannut molempia kuulokkeita lenkillä ja jos siihen tarkoitukseen valitsisin kuulokkeet, niin ottaisin Vasa Blå-kuulokkeet, koska jotenkin koin, että Regent-kuulokkeet olivat liian "tiiviit"" lenkkikäytössä ja itse haluan ainakin jollain tasolla, kuulla ympäristön äänet lenkkeillessäni.

Kotona olen käyttänyt Regent-kuulokkeita ja ne on oiva tapa sulkea kaikki ympäriltään. Mies on minulle muutaman kerran puhut jotain ja voin sanoa, että ei mitään havaintoa, että kukaan minulle olisi puhunut. Regentit valitsisin siis ehdottomasti, jos haluaisin omaa aikaa ja sulkea kaiken pois ympäriltäni.

Alekoodi blogin lukijoille


Jos kuulokkeet kiinnostavat, niin blogin lukijana saat alennuskoodilla -15% alennuksen kuulokkeista. Käytä silloin alennuskoodia pinkit15
Kuulokkeet on tilattavissa täältä.

Sudio Swedenistä tilattaessa on toimitus maksuton Suomeen. Toimitus oli todella nopea. Sain tilauksen jälkeen koodin sähköpostiini ja seuraavana päivänä tuli ilmoitus, että toimituksen arvioitu saapuminen oli jo seuraavana päivänä. Todella nopeaa toimintaa.

Maiju


4 kommenttia:

 1. Kummatkin kuulokkeet näyttävät hyvältä. Voisikohan noita isompia käyttää töissä, kun melutaso nousee :)
  Ihanaa torstai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
 2. Voi mitä namuja - itsellä on ollut tarkoitus pitkään hankkia langattomat kuulokkeet nimenomaan lenkille. Miten hyvin nuo Vasa Blå -kuulokkeet pysyvät korvissa ja onko niissä useamman kokoisia korvatyynyjä? Minulta kun tuppaavat kuulokenapit aina tippumaan korvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pienet korvat ja usein ongelmaa kuulokkeiden korvissa pysyvyyden kanssa. Mukana tulee neljät tulpat... nämä pysyvät todella hyvin korvissa. 👍

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.