torstai 13. heinäkuuta 2017

Elokuvahommissa Leffamaailman lähettiläänä

Olen innokas leffailija mieheni kanssa. Käydään leffassa vähintään pari kertaa kuukaudessa ja joskus jopa useamminkin. Kesän alussa sain kutsun tulla mukaan Leffamaailman lähettiläät-toimintaan. Olen aiemmin jo päässyt erinäisiin kutsuvierasnäytöksiin, mutta en ollut aiemmin varsinainen leffalähettiläs. Nyt kuitenkin olen ja Tiia on ollut aiemmin jo mukana toiminnassa. Olemme kokeneet, että yhdessä kuitenkin pystymme paremmin toimimaan tässä tehtävässä, koska teemme niin paljon asioita yhdessä.

Kävimme kesän alussa katsastamassa Baywatch-leffan kutsuvierasnäytöksessä. Tunnustan, että en ollut koskaan katsonut TV:ssä aiemmin mennyttä sarjaa, joten en osannut oikein odottaa mitään tämän leffan suhteen. Kuitenkin tämä leffa oli todella iloinen yllätys. Siinä oli mukana toimintaa sekä huumoria. Huumori puree mulle aina.Baywatch sijoittuu rantamaisemiin, jossa työlleen omistautunut hengenpelastaja Mitch Buchannon joutuu napit vastakkain tiiminsä rehvakkaan jäsenen kanssa. Kaksikon on kuitenkin puhallettava yhteen hiileen heidän saadessaan vihiä rikollisesta suunnitelmasta, joka uhkaa koko biitsin tulevaisuutta.

Get Out -leffa


Kesäkuun alussa käytiin katsomassa mieheni kanssa Get Out -leffa. Vuosia sitten valitsin aina leffaksi joko kauhua tai komediaa. Tässä leffassa oli kauhua kerrakseen.

Get Out on trilleri, jossa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen. Täytyy sanoa, että tämä leffa piti jännityksessä ihan loppumetreille saakka. Kauhua siis riitti ihan viimeisille minuuteille saakka. Juuri kun luulet tietäväsi mitä tapahtuu, niin yllätyt.Itse ilkimys 3

Loman viimeisellä viikolla käytiin katsomassa Itse ilkimys 3 -leffa. Leffassa seikkailevat Gru ja Lucy sekä heidän ihastuttavat tyttärensä Margo, Edith ja Agnes sekä tietysti kätyrit. Kyllä tätä leffaa voi suositella myös aikuisille. Tätä leffaa on useampana eri versiona. Leffoista voi valita versiot 2D tai 3D ja sitten orginaali tai dubattu. Me valitsimme 3D ja orginaalin.

Tiia hieman kadehti toisaalla mun popparikippoa. Näitä on myynnissä tietyn ajan leffateattereissa. Hinta oli 9,90 sisältöineen. Oli pakko ostaa.Katsotaan, että millaisia leffoja sitä onkaan tulossa loppukesästä ja alkusyksystä. Mielenkiintoisia juttua pitäisi olla tulossa.

Miten te muut? Käyttekö paljon leffoissa ja jos käytte, niin minkälaiset leffat on lähinnä sydäntä? Itseäni kiinnostaa eniten rakkaus, komedia ja kotimaiset leffat.

Leffailemisiin.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Olen käynyt ennätysmäärän leffassa tänä vuonna, ihanaa! Aloitin Kaunotar ja Hirviö leffasta. Olen nähnyt myös tuon Baywatch leffa, tykkäsin ja nauroin. Itse ilkimys 3 oli myös ihan älyttömän hauska ja Arthur leffassa oli actionia ja mieskauneutta :) Kävin myös katsomassa pojan kanssa uuden Pirates of the Caribbean leffan, jossa oli paras pahis ever.
  Leffassa on kyllä aina niin kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole ollenkaan huono harrastus. Me ollaan harrastettu aina paljon leffoja.

   Poista
 2. Leffailu on vaan han parasta hommaa, paras parin tunnin rentoutumishetki ja pään nollaus ja miten muuten pääsisi niin monille seikkailuille. Ihanaa, että ollaan yhdessä leffalähettiläitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, mukava on ollut yhdessäkin leffailla. Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan.

   Poista
 3. Musta olisi ihana käydä elokuvissa useammin, jos vain olisi varaa! Nyt olen yrittänyt keinolla millä hyvänsä hieman useammin käydä ja käytiinkin viime viikonloppuna katsomassa Itse Ilkimys 3. Tiistaina olen menossa katsomaan The Circle -elokuvan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aiemmin olen käyttänyt työpaikan kulttuuriseteleitä leffailuun. Melkeinpä kaikki setelit ovat menneet leffaan :)

   Poista
  2. Tämä on mun työpaikan ainoa etu :)

   Poista
 4. Me käydään ukkelin kanssa leffassa aina, jos jokin kiva komedia/romanttinen komedia osuu kohdalle:) Tahdon nauraa ja rentotua leffassa, mitään liian jännittävää tai syvällistä en kaipaa. Suosimme oman kylän pikkuleffateatteria, jos suinkin mahdollista. Varaan sieltä aina netin kautta samat vakiopaikat leffaan kuin leffaan;) Kulttuurisetelit on hyvä jutska.
  Kivaa viikonloppua, Maiju:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romanttiset komediat on parhaita ja joskus kaipaan ihan yltiöromanttista ja herkkää :)Netin kautta minäkin varaan ja aina samat paikat. Jos ei ole samoja paikkoja, niin sitten usein jää siltä illalta leffa varaamatta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.