keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Junarosen mekossa

Olen huomannut, että tämän kesän vaateostokseni toistavat samaa kaavaa. Olen ostanut nyt kesällä todella paljon vaatteita, joissa on kaikissa musta pohja ja kukkia. Nauratti oiken, kun otin yhtä aikaa esiin kaksi ostamaani puseroa. Jotenkin tuntui, että ne oli melkein identtiset. Minä olen nyt vaan niin kiintynyt vaatteisiin, joiden pohjaväri on musta ja ne on koristeltu kukkasin.

Minä teen paljon ostopäätöksiä sosiaalisen median kautta. Instagram on kanava, joka saa mut välistä sortumaan johonkin vaatteisiin. Tämän mekon näin Junarosen Instagramsivuilla ja tiesin, että se on mun mekkoni. Kyselin sitten instan kautta, että mistä mekkoa on saatavilla. Se oli juuri silloin juuri tulossa kauppoihin. Löysin mekon sitten Lorellan rekistä ja sieltä se lähti minun matkaani. Junarosen vaatteethan on isojen tyttöjen vaatteita ja heidän kokonsa alkaa numerosta 40:stä ylöspäin.

Mekko oli kuin minulle tehty. Rakastan vaatteita, jotka ovat monikäyttöisiä. Keksin heti monta tapaa yhdistellä tähän erilaisia asukokonaisuuksia. Siksi tähän ihastuin ja ostin sen. Haluan aina vaatteita, joita voin yhdistellä erilaisilla tavoilla. Silloin tiedän, että vaatteet tulevat käyttöön.Tästä mekon kuosista tulee mieleeni pusero, jonka ostin juuri ennen tätä mekkoa ja jonka esittelinkin aiemmin blogissani. Pusero löytyy täältä.

Pitäisi taas ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa vaatekaapin siivous. Sieltäkin voisi tehdä löytöjä.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Olisko ihan pikkasen sun näköinen <3

  VastaaPoista
 2. No joo, niin kuin se pusero, on tämäkin ihan sulle tehty. Ihanat kuvat muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, ihastuin heti kuvan nähtyäni ja siitä se ajatus sitten taas lähti.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jostain syystä tämä mustalla pohjalla kukat toimii aina :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.