torstai 27. heinäkuuta 2017

Kynnet kuin karamellit


Viime viikolla kävin kynsihuollossa Janan luona. Olin jäänyt vähän koukkuun violettiin väriin edellisten kynsieni tiimoilta ja toivomuksena oli vain tämä tietty väri. Siitä sitten lähdettiin liikenteeseen.

Kynsihuolto tuli hyvään saumaan. Olen aina kehunut, että en ole koskaan "rikkonut" Janan tekemiä kynsiä, niin juuri kynsihuoltoaamuna sattui bussissa pieni "kolhaisu" ja kynnen akryyli napsahti halki. Onneksi se oli vain akryyli, eikä ulottunut omaan kynteen saakka. Huonossa tuurissa oli hyvä tuuri, että se sattui juuri kynsihuoltoaamuna.

Sain uusiin kynsiin myös muutaman timantin tuomaan vähän arjen luksusta elämään.
Kun otan niin paljon kuvia, niin kauneimmat kynnet ovat kuvien kannalta sellaiset, jotka näyttävät hyviltä kuvissa. Nämä näyttävät, sen olen jo kokenut kuvia ottaessani.

Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa.
'
Maiju

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin on niin ihanat ja väristä tykkään erityisesti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No eikös. Tykkään kun ne näyttää niin kivoilta monien värien kanssa kuvissa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikös olekin. Tyylikkäät on juuri oikea kuvaus :)

   Poista
 4. Upeat on ja musta on aina ihanaa, kun menet laittamaan, niin jänskätä minkälaiset seuraavaksi tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös... Koskaan en itsekään tiedä, että mitä on tulossa. Joskus voi vähän värisuuntaa tietää, mutta muuten itsellekin yllätys :)

   Poista
 5. Aivan ihanat kynnet, taas kerran. Jana on kyllä uskomaton kynsitaikuri!

  VastaaPoista
 6. OI oi, violetti on niin minunkin väri mustan ja pinkin ohella. Kauniit kynnet viimeistelevät kyllä kokonaisuuden. Onni onnettomuuessa tosiaan, että oma kyntesi ei vahingoittunut, huh. Mukavaa kesäisen lämmintä viikonloppua sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. En tökkäissyt sitä onneksi niin lujaa, akryyli vain halkesi.

   Poista
 7. Täällä minä ihastelen näitä sinun kynsiäsi. Aina niin upeat! Häpeä tunnustaa mutta minulla ei ole kynsissä ollut koskaan mitään muuta kuin oma tekemä lakkaus silloin tällöin. Ja olenhan minä muutenkin hyvin luomu. Kiva on kuitenkin kuvia katsella ja lukea näistä elämän ihanuuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä ei ole mitään noloa. Itsekin menin noin vuosikausia. Sitten oli pakko alkaa laittamaan tietyistä syistä (tein pari askartelukirjaa, joissa kuvissa näkyi myös kädet). Nyt olen jo vuosia laitatattunut kynteni. Kiva kun tykkäät.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.