lauantai 8. heinäkuuta 2017

Olen nauttinut lomastani

Tällä erää taas on viimeinen lomapäivä taputeltu ja edessä on työtä edeltävä viikonloppu. Olen yrittänyt nauttia lomasta viimeiseen hetkeen saakka.

Yhtään kertaan en ole lomalla valittanut säästä, eikä siihen ole edes ollut mielestäni aihetta. Muut ovat tehneet sen puolestani. Moneen kertaan minulle on sanottu, että "voi kun huonot ilmat on teille sattunut. Minä olen silti nähnyt vain auringon paistavan. Siis oikeasti. Olen nauttinut hetkistä ja tehnyt kivoja asioita. En ole jäänyt pohtimaan ilmoja, koska niillä ei ole mulle sen enempää merkitystä.

Käytiin perjantaina Verkkokauppa.com:ssa hankkimassa kuvauksen apuvälineitä. Välillä pitää yksin hoitaa kuvaukset ja siinä pitää olla hyvät apuvälineet, jotta pärjää. Ostin kolmiojalalle tukevamman pidikkeen puhelimelle. Nyt kelpaa tehdä, vaikka kokkausvideoita ilman apua. Välillä ollaan liikenteessä ja isomman jengin saaminen samaan kuvaan tai videoon on haastavaa. Nyt on pidempi jatkokäsi, joten nyt onnistuu. Tiia tulee kyllä hämmästymään.


Ajettiin vielä perjantaina pikavisiitille mökille. Rypsipelto oli viikossa alkanut kukoistamaan. Voi mikä ilo olikaan silmälle. Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa.


Illalla mökillä saunan jälkeen päädyttiin soutelemaan järvelle ja katselemaan auringonlaskua. Tällä tavalla on hyvä rauhoittaa mieli ennen nukkumaan menoa. 


Mökin kaapista löysin taas palasen nostalgiaa. Tuulitakki suoraan 90-luvulta. Mökit on ihania paikkoja, sillä siellä voi aina löytää kaapeista palasen historiaa. 


Nyt suunnataan päivällä jo kohti kotia, sillä saamme hoitolapsen tänään luoksemme. Meille on tulossa jo aiemmin mainitsemani sukuun tullut Mila-koiravauva hoitoon. Jee, kyllä me hienosti Milan kanssa pärjätään. 

Ihanaa viikonloppua kaikille. 

Maiju 

10 kommenttia:

 1. Kaunista kesäistä tunnelmaa.
  Mukavaa viimeisen lomaviikon viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Vaikka loma loppuu, kesä jatkuu ❤️

   Poista
 2. Mua kanssa noi ilmojen haukkujat niin ärsyttää. Luulis, että menis koko lima piloille, ku ei kerkiä, kun lämpötiloja vatvoa. Loma on loma kurjallakin säällä. Kunhan ei viikko tolkulla sada putkeen niin kaikki käy ja luontokin on kaunis, kun välillä sataa. Hyvät apuvälineet oot ostanu ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän keskittyä sään moittimisen sijaan elämästä nauttimiseen. Teen sen vaikka takki päällä, jos muu ei auta. Ihanaa lomaa Ekku.

   Poista
 3. Minäkään en jaksa surkutella nota säitä, kun ne on mitä on eikä niihin voi vaikuttaa. Hyvät apuvälineet olet löytänyt Verkkokauppa.comista. Kyllä nyt kelpaa kuvailla!

  Mukaavaa sunnuntaita Sinulle, Maiju ja pirteää töihin paluuta!!

  Ps. Tuo tuulitakki on kyllä ihana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niihin ei voi vaikuttaa, joten miksi sitä muuksi muuttaa. Sen lisäksi olen jo vuosia sitten lopettanut auringonpalvomisen, joten sopii mulle sää kuin sää. Ehkä tietenkään ei toivo 5 viikon kaatosadetta :)

   Poista
 4. Tsemppiä työaloitukseen vaikka tuskin sie sitä tsemppiä tarvitset <3
  Minä en myöskään jaksa valittaa säästä. Silloin kun sataa niin on hyvää aikaa tehdä sisällä jotain tai käydä kylässä ja saapahan ainakin nurmikkokin vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä taidan vähän kaivata tsemppiä. Kevät oli rankka ja luulen, että ei ole vielä helpottunut tilanne. Huomenna näen, että pitääkö pelätä pahinta :) Ihanaa kesää.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.