torstai 6. heinäkuuta 2017

Ostinko vai enkö ostanut?

Minulle oli tiistaina puoli tuntia luppoaikaa Kampissa. Olin menossa erään leffan medianäytökseen ja huomasin, että olin liian aikaisin Kampissa. Jos on liikaa aikaa, niin sen ajan voi aina käyttää shoppailemalla. Jotenkin tämä harrastus on  ollut vähän puissa viime aikoina. Mulla ei ole ollut yhtään ostohaluja. Nyt kuitenkin ajattelin, että voihan sitä muutaman kaupan kiertää. Mitään ei ole pakko koskaan ostaa.

Jostain syystä päädyin Cubus-liikkeeseen. Ajattelin, että voihan sitä kävellä kaupan läpi. Kuitenkin katseeni kiinnittyi mustapohjaisiin vaatteisiin, joissa oli koristeena kukkia ja lintuja. Tällä kuvioinnilla oli pari erilaista puseroa ja mekko.

Minun suurin hulluuteni vaatteissa on musta väri ja kukat. Kun nämä yhdistetään, niin kiinnostun ihan ehdottomasti. Tällä kertaa tästä asukokonaisuudesta mitä oli tarjolla päädyin kokeilemaan puseroa, joka oli läpikuultavaa sifonkia. Jos minä keksin vaatteelle useamman yhdisteltävän vaatteen, niin silloin yleensä ostan sen. Tälläkin kertaa heti näin tämän puseron yhdistettynä mustaan pitkähihaiseen mekkoon, mustan lyhythihaisen puseron kanssa ja monta muutakin vaatetta tuli minulle mieleeni. Siitä syystä ostin puseron. Yksi vika oli puserossa ja se oli se, että puserossa oli liian pitkät hihat. No ainahan ne voi kääriä  ajattelin ja annoin tämän anteeksi.
Piti tehdä pikainen päätös, kun tässä vaiheessa huomasin, että hups, näin se luppoaika oli taas mennyt ja sitten jo melkein tuli kiire sinne leffaan.

Eikö näytäkin aika kivalta? Olin itse tämän nähdessäni heti ihan VAU-fiiliksellä. Tiedän, että tälle on käyttöä.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Ijan on sinun näköinen paita!
  Mukavaa torstaita Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin. Musta ja kukkia, niin on ihan kymppi ❤️

   Poista
 2. Tuohan on enemmän kuin sinun näköinen vaate. Hullua olisi jos olisit jättänyt sen kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, seuraavana päivänä sitten mekko, joka toistaa samaa tyyliä ❤️

   Poista
 3. Jes, niin hyvältä näyttää, että ostaisin kyllä itsellenikin. Itse en tykkää hihattomista vaatteista, mutta tuo pusero on hieno ratkaisu siihen ja kävis juhlavammankin asun kera. Hyvä ostos Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, en voi enää hihattomia pitää. Tämä menee ❤️

   Poista
 4. Oikein jännitin kun tulin kurkkaamaan ja pelkäsin, jos et ostanut, koska toi paita oikein räväytti instassa silmille, että sopii sulle jetsulleen, wautsiwau paita ja jotenkin koko tyyli on aivan ihana noissa kuvissa. Eli hyvä kun ostit, on meinaan just eikä melkein ihana. 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin mua. Jotenkin musta ja kukat on vaan mun juttu ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.