tiistai 4. heinäkuuta 2017

Prinsessakylpyä jaloille

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

Minulla on pari vuotta ollut mökillä puhallettava jalkakylpyallas, jota on pitänyt kokeilla, mutta en vaan ole saanut sitä kokeiltua. Tiesin jo silloin kun sen sain, että se on ihan mielettömän hyvä mökkiolosuhteisiin ja vaikkapa matkoille mukaan otettavaksi. Kuitenkaan en ole sitä saanut avattua paketista. Siellä se on minua kiltisti odottanut.

Näin pari viikkoa sitten kuvan instagramissa, kun joku otti kukkakylpyjä jaloilleen. Se näytti juuri siltä, että sitä oli pakko kokeilla. Kun sitten oltiin sopivasti mökillä, niin tuumasta toimeen. Menin ensiksi anopin kukkapuskille katsomaan, että mitä sieltä löytyisi. Löytyihän sieltä ruusuja, liljaa, orvokkeja ja päivänkakkaroita. Sieltä niitä sitten salaa napsin omiin tarkoituksiini. Nyt sitten viimeistään jään kiinni tekosistani.
Puhalsin altaan ja totesin, että sehän onkin aika kätevä. Altaassa oli kantokahvat, joiden avulla täytettyä allasta on helppo liikutella paikasta toiseen. Pakkauksen mukana olin saanut magnesium-hiutaleita, joita en kyllä nyt tällä kertaa käyttänyt. Matkoilla varmasti olisi kymppituote, koska silloin tulee usein käveltyä kymmeniä kilometerejä päivässä ja silloin väsyneet jalat tarvitsevat magnesiumia. Pitää siis pitää tämä mielessä. Jalkakylpyaltaan olen saanut Nordic Health Sprayslta joskus I love me messujen yhteydessä.Sain toissaviikolla Avonilta kesäisen paketin, jossa oli sopivasti tuotteita jalkojen hoitoon. Kannoin ne mökille ja nyt ne tuli käyttöön. Sarjassa oli jalkakylpyainetta, kuorinta-ainetta sekä jalkavoidetta.Päivä, jolloin päätin kokeilla prinsessakylpyäni oli yksi kesän upeimmista, joten päivä oli juuri nappi tälle kylvylle.Ensiksi täytin altaan vedellä ja lurautin sekaan jalkakylpyainetta ja sen jälkeen lisäsin kukat veden pintaan.Sitten vaan aloin nauttimaan linnunlaulusta ja ihanasta jalkojen prinsessakylvystä. Täytyy sanoa, että oli se aika ihana hetki. Kukat toivat tähän juttuun juuri sen, mikä antoi ylemmäisyyden tunteen.

 

Tämä postaus ei syntynyt tuotteet edellä, vaan ajatus edellä. Kuitenkin täytyy sanoa, että ihastuin tuohon puhallettavaan jalkakylpyammeeseen. Se oli juuri niin ihana, mitä olin ajatellut. Sille varmasti keksisi kesällä monta muutakin käyttötarkoitusta.

Tämä oli taas opetus siitä, että ei tarvita paljon itsensä hemmottelemiseen. Tarvitaan valppaat aistit ja vähän kauneutta kylpyveteen. Siinä on sitten sinun hetkesi ja olet valmis nauttimaan arjen pienistä iloista.

Ihania prinsessahetkiä päiväänne. Nyt jalkakylpyjä suunnittelemaan.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanalta hemmottelulta. Joskus työpäivän jälkeen tuollainen jalkakylpy tekisi kyllä erityisen hyvää. Tuollainen puhallettava allas onkin tosi kiva keksintö, ei vie tilaakaan juuri yhtään.
  Ihanan kukkaista päivää sinulle Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin työpäivän jälkeen voi leikkiä hetken prinsessaa ja nauttia :)

   Poista
 2. Oikeaa kesäfiilistelyä☀️☀️⚘⚘⚘ja totta pienet ihanat asiat arjessa tuovat iloa💚🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö. Arjen pientä luksusta, eikä maksa mitään, kun hakee kukat anopin kukkapenkistä :)

   Poista
 3. Onpa kiva "kylpyamme"<3 Ja nuo sun pinkit kukkasandaalit, vau, miten nätit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö. Olen tiennyt, että tämä on hyvä keksintö, mutta en tajunnut, että näin hyvä :)

   Poista
 4. Aivan ihana tuollainen puhallettava malli! Just kiva ottaa möksälle mukaan, näyttääkin niin houkuttelevalta ettei voi kuin tykätä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana. Tästä voisi tehdä muunnelmia... orvokkikylpy, ruusukylpy, neilikkakylpy ja vaikka mitä :)

   Poista
 5. Siis onks tuollaisiakin olemassa? No täytyy siis olla, ihana.
  Eilen lilluttelin jalkojani ihan vain pesuvadissa ja tein kaiken maailman kuorinnat jne.. vaan onhan mulla nyt ihanan pehmoiset kantapäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en tiennyt näistä altaista ennen kuin mulle tätä esiteltiin. Kätevä allas.

   Poista
 6. Tuollaista allasta tarvitsisin. Juhannuksena mökillä ei ollut yhtään vatia johon olisin voinut jalkakylvyn tehdä. Mutta jos olisi tuollainen puhallettava malli niin voisin kuskata sitä reissatessani mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri tuosta syystä hyvä ja menee pieneen tilaan ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.