lauantai 1. heinäkuuta 2017

Rakkaus kuuluu kaikille - sisältää myös videolinkin Pride-tapahtumasta

Tällä viikolla on vietetty Helsinki Pride-viikkoa. Helsinki Pride -viikko huipentui tänään  Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan. Helsinki Pride on HeSata ry:n vuosittain järjestämä pride-ihmisoikeustapahtuma. Tapahtuma on Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tapahtuma, jossa poliisin arvion mukaan oli tänä vuonna jopa 35.000 osallistujaa.Olin sopinut Tubeconin jengin kanssa, että osallistun heidän kanssaan kulkueeseen. Meillä oli treffit Tubeconin tiloissa heti aamusta ja siellä valmistauduttiin tapahtumaan yhdessä. En tuntenut jengistä etukäteen kuin kaksi ihmistä eli Emma-Liinan Sutisen ja aikuistubettaja Heli Järvenpään. Minua ei kuitenkaan koskaan estä osallistumasta juttuihin yhdessä ihmisten kanssa, joita en tunne entuudestaan. Tiedän, että näissä piireissä mielenkiinnon kohteet on samat ja hyvällä ja positiivisella fiiliksellä yleensä lähdetään juttuihin mukaan. Niin tälläkin kertaa.

Kirjoitin viime vuonna Pridestä kirjoituksen Aivan sama hetero tai homo. Viime vuonna kirjoitin naisesta, joka oli viettänyt 80-vuotta kaapissa ja kehotin häntä tulemaan kaapista ulos. Kenenkään paikka ei ole kaapissa.

Tässä vähän fiiliskuvia tältä päivältä.


Tapasin tapahtumassa myös kampaajani toisen sivupersoonan eli MissB:n. Tein päivästä tietysti myös videon Tädit tubettaa kanavalle ja se kertoo varmasti enemmän fiiliksistä, kuin nämä kuvat. Videolta on aistittavissa se ilo ja hyväntuulisuus, joka oli seurassamme koko päivän ajan. Katsopa video alla olevasta linkistä.Rakkaus kuuluu kaikille ja annetaan kaikkien elää elämäänsä niin kuin sen oikeaksi kokevat. Elämä on liian lyhyt siihen, että joutuisi tunteensa tukahduttamaan toisten ahdasmielisyyden takia.

Rakkautta kaikille.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näin se vaan menee ja elämä muutuu ja toivottavasti koko ajan suvaitsevampaan ja suvaitsevampaan suuntaan <3

   Poista
 2. Ihan mahtavaa Maiju, juuri tätä me tarvitaan-suvaitsevaisuutta ja avoimuutta ♥ Ihanaa että kirjoitit tärkeästä aiheesta!

  VastaaPoista
 3. Video on aivan ihana ja se kuvaa koko tuon eilisen päivän fiiliksiä. Love <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videolta on aistittavissa se fiilis, mikä siellä oli.

   Poista
 4. Hieno video ja niin vapautunut säteilevä tunnelma. Säteilet Tuuren kanssa kilpaa, íhanat <3 Noi glitterit on niin wautsiwau kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli vapautunut tunnelma. Tällainen tunnelma pitäisi olla aina. Minähän adoptoin lapsenlapseksi tuon Tuuren viime Tubeconissa, joten sietää säteilläkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.