tiistai 22. elokuuta 2017

Mila alkoi somettamaan

Kun Mila-koira tuli sukuun, niin muutaman someaktiivisen sukulaisen kanssa tuli puhetta, että kyllähän Milalle pitää saada omat Instagram-sivut. Päätimme auttaa Milan alkuun ja Mila somettaa nyt jo kuin vanha tekijä.

Mila_maltankoira Instagram-tilillä pääsee tutustumaan Milan elämään rakkauden täyttämässä ympäristössä. Mila on pienestä iästään huolimatta saanut luotua ympärilleen sosiaalisen verkoston. Haluamme, että Mila tulee toimeen kaikkien kanssa ja että hän rakastaa ihmisiä ja ihmiset rakastavat häntä.

Milan Instagram-tili löytyy täältä. Tulkaa seuraamaan. Instagramissa Mila somettaa ihan itse ja me seuraamme siinä sivussa hänen kasvuaan nuoresta koirasta kohti aikuisuutta.
Mila on kaikkia rakastava ja kovasti positiivista energiaa ympäristölleen tuova ihana yksilö. Tervetuloa seuraamaan Milan elämää.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Mila on yksi söpöimmistä instagramin käyttäjistä :)

  VastaaPoista
 2. Söpö somettaja :). Täytyypä heti ryhtyä seuraajaksi.

  VastaaPoista
 3. Olen kynsin hampain pitänyt kiinni ajatuksesta, että instaan en ala, mut tuo Mila nyt sai sit mun mieleni muuttumaan 😘Täs on nyt tämä ja ens viikko aikamoista haipakkaa, mutta jos sen jälkeen vähän paremmin tutustuisi asiaan 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa. Sinulla on sinne paljon annettavaa. Varmaan huomaankin kun sä sinne liityt :)

   Poista
 4. Mila on aivan ihana ja minun "reissukoirani Erkki" ryhtyi heti Milan seuraajaksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.