sunnuntai 20. elokuuta 2017

Minna Parikan kenkien inspiroimana syntyi tämän kuukauden kynnet

Yhteistyössä BeArt studio

Viime viikolla eksyin Minna Parikan nettisivujen kautta heidän alennusmyynteihin. Sitten tuli vastaan kengät, jotka oli pakko ostaa, kun halvalla sai.

Minulla on usein tapana mennä Janan luokse kynsihuoltoon jonkun tietyn asian inspiroimana. Niin tälläkin kertaa. Mukaan siis otin uudet kengät ja sanoin, että haluan kenkiin sopivat kynnet. Siitä se ajatus sitten taas lähti. Janahan tekee ihan millaiset kengät vaan. Itselläni on ollut mielessä, että joskus teen postauksen, jossa esittelen juuri näitä jonkun tietyn asian inspiroimia kynsiä. Sitten näette, että mitä tarkoitan, kun sanon, että Jana on taituri.

Koskaan en tiedä, että mitä Jana suunnittelee, kynnet valmistuvat pikkuhiljaa ja vasta ihan lopuksi näen, että mitä sieltä syntyy. Yllätyksenä sain nimettömien kynsiin pupukorvat, jotka olivat ihan kymppijuttu kenkiin sopivaksi.Tässä näkee paremmin nimettömien kynnet, joissa toistuu kengissäkin olevat korvat.Tästä tilanteesta lähdimme liikkeelle.Kynnet on tehty yhteistyössä BeArt studion / Jana Banarin kanssa. Kynsihuoltopaikka sijaitsee Helsingissä Kalevankadulla.

Kiitos Jana, näistä ihanista luomuksista.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Ai miten kivat pupunkorvat kynissäkin. Piristää kivasti. Minäkin tahdon tuollaiset<3

  VastaaPoista
 2. Noi kynnet on niin upeat, toki kengätkin. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat niin kynnet kuin Parikatkin ❤️

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kynnet. Jana on ihan ykkönen!

  VastaaPoista
 5. Kauniit ovat kynnet ja Minnan kengät on ihania!

  VastaaPoista
 6. Mä oon niin kateellinen <3 ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.