tiistai 8. elokuuta 2017

Pinkit korkokengät saa työtilat

Minulla on jo vuosia ollut "haave", että voisin irroitttaa kotoa tätä mun "harrastustoimintaani" muualle. Aiemmin harrastin hyvinkin aktiivisesti askartelua ja silloin jo haaveilin, että voisin tehdä sitä jossain muualla kuin kotona. Jossain vaiheessa askartelua varten tehtiin iso remppa kotona. Se helpotti silloin joksikin aikaa, mutta sitten taas tuli tunne, että mikään ei riitä. Menin siinäkin asiassa silloin niin syvälle, että tuntui, että aina tulee seinät vastaan.

Nykyään tämä somemaailmakin alkaa jo viemään minua niin mennessään, että tässäkin tarvitaan yhtä ja toista lisälaitetta ja kuvausolosuhteitakin pitää koko ajan miettiä. Pitkään on ollut tunne, että tarpeet eivät enää kotona täyty.

Minulla on ollut jo pari vuotta mielessäni, että haluaisin työtilat tälle toiminnalle. Silloin kun en ole päätyössä ja olen kotona, niin on välillä vaikea irtaantua tietyistä jutuista ja alkaa tekemään somehommia. Tässäkin jutussa ihan ehdottomasti on parempi se, että on tilat, jotka on heti valmiina kuvauksiin. Jotta ei tarvitse aina säätää, eikä tarvitse koko ajan olla sanomassa toiselle osapuolelle, että "oletko vähän hiljaa, kuvaan videota".

Minulle avautui mahdollisuus nyt työtiloihin ja sanoin heti, että "joo". Ajattelin, että tilaisuutta ei tule ihan heti uudestaan. Hellapoliisi Katin "naapurista" avautui tiloja, joten sieltä nappasin itselleni pari huonetta.

Kävin tänään töiden jälkeen pikaisesti mittailemassa ja miettimässä Katin kanssa tilannetta. Pitää vielä hetki odotella ja siinä välissä voi vähän suunnitella, että miten huoneita alkaa kalustamaan. Lattiaan ihastuin heti ja ajattelin, että sen voi jättää tuollaiseksi. Olin alkuun ajatellut, että huoneesta tulisi vaalea, jotta kuvauksissa ei olisi häiritseviä tekijöitä.Hieman vielä mietin, että tarvitsenko molemmat huoneet. Kun saan tämän toisen huoneen kalustettua, niin sitten näkee, että mitä tähän toiseen huoneeseen laittaisi. Katille naureskelin, että voisihan tästä tehdä HYGGE-huoneen. Tähän huoneeseen varmasti tuodaan väriä. Tästä huoneesta voisi tulla inspiraatiohuone, huone, jossa haetaan ideoita eli tästä taitaakin tulla mun oma IDEA-huone.Huoneistoon on oma rappukäytävä ihanine kierreportaineen. Näissä voi harrastaa varmaan joutessaan porrastreeniä.Katia kuumotti jo ajatus, että voisiko hän päästä vähän "sisustamaan". Minulta puuttuu sisustusgeeni ja Kati omaa hyvän silmän, joten varmasti otan hänet mukaan suunnitteluun. Katsotaan, että miten onnistutaan säilyttämään tiloissa rauhallisuus ja seesteisyys. Kun kuitenkin rakastan värejä, niin voi olla, että en pysty välttämään niiden käyttöä.Suunnitelmissa olisi kyllä tuoda sinne tämä sohva. Tiedän, että tiloissa varmasti tulee vierailemaan muitakin "aikuistubettajia", joten pitäähän meillä olla istumapaikkoja meille kaikille.Testasin myös, että miltä näyttää päivänvalo kuvatessa. Isot ikkunat takaavat ainakin näin kesällä hyvän luonnonvalon sisään. Jos sohva tulee takana olevalle seinälle, niin valo tulee oikeasta suunnasta.Hyvä tästä tulee, sen tiedän. Tätä projektia varmaan esittelenkin teille, jossain vaiheessa, katsotaan, että miten tämä etenee.

Maiju

34 kommenttia:

 1. Mahtava juttu:)
  Varmaan todella upea fiilis, kun tietää, että kohta on ihan oma paikka, vähän kuin oma firma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vähän niin kuin on. Saadaan tehdä videoita tietyssä paikassa, eikä tarvitse säätää.

   Poista
 2. Vitsi, olen kyllä niin iloinen sinun puolestasi, kun saat noin mahtavat työtilat! Ymmärrän hyvin, kuinka hankalaa somettaminen kotona on ja varsinkin videoiden tekeminen vaatii oman rauhansa. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä kivaa Hellapoliisi Katin kanssa tuonne keksittekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katilla on niin hyvä silmä, että uskon, että hänellä on hyviä ideoita. Kati sanoikin jo, että muista, että sanot vaan suoraan, jos ei ideat kiinnosta :) No tottakai se sanotaan suoraan :) Tulkaa sitten katsomaan, kun on valmiit :) Tarjoan teille kaffet.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikö kuulostakin? Ihanaa, kun tätä on vuosia odottanut

   Poista
 4. Hei ihania noi Katin pitelemät tapetti vaihtoehdot.
  Onnea vielä tätäkin kautta uusista omista tiloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati koitti houkutella mua tapetoimaan, jollain tällaisella. Pitää vähän makustella :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Katin sohva, josta on valmis luopumaan :) Saataisiin se just ja just mahtumaan tuonne :)

   Poista
 6. Onnea uudelle työtilalle! On kiva jo nyt mutta hauska on seurata, millaiseksi sen muokkaatte Katin kanssa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä jään itsekin jännittynein mielin odottamaan... Mitä Kati keksii :)

   Poista
 7. Aivan huippua, onnea uusista tiloista 😊

  VastaaPoista
 8. Wau! Onpa kivat tilat ja ihan mahtavaa saada omat tilata sometusta varten. Onnea uusille työtiloille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kivat tilat. Tuskin maltan odottaa, että pääsee käyttöön.

   Poista
 9. Vautsi vau! Kateudesta vihreänä täällä :) Sitten vaan tupareita suunnittelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivista kateutta onneksi. No pitää suunnitella 😀

   Poista
 10. Ihanalta varmaan tuntuu kun saa oman työtilan somejuttuja varten. Ja tuo sohva on niin sinun värinen!
  Näytäthän sitten minkälainen tilasta lopulta tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin näytän. Tässä varmaan menee kuukausi, että saadaan tilat kondikseen.

   Poista
 11. Oi mahtavaa, onneksi olkoon! Ja mä annan sata peukkua noille ihastuttaville tapeteille <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salka. Voi olla, että noista ei tule kumpaakaan, mutta katsotaan, että mitä keksitään. Yksi aihe taisi olla linnut, mutta sitä en ole nähnyt livenä.

   Poista
 12. Onnea uusille työtiloille 😊❤

  VastaaPoista
 13. Onnea uuteen "työkotiin" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru. Tuskin maltan odottaa, että pääsen lopullisesti :)

   Poista
 14. Voi ihanaa! Lämpimät onnittelut uusien työtilojen johdosta! Varmaan tulee olemaan mukavaa työskennellä siellä. Itse en ole vieläkään saanut askartelutilojani järjestykseen, vaan haen tarvikkeet sieltä ja askartelen keittiön pöydän äärellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tiedän tuon tunteen, se oli itsellänikin rasittavaa aikaa ja varmaan yksi syy sitten lopulta askartelun kyllästymiseen :)

   Poista
 15. Aivan huima juttu! Mä olen aina säännöllisen säännöttömästi haaveillut omasta studiotilasta, mutta sitten taas harkitseva minbä miettii kuinka paljon oikeasti kuvaan "järkättyjä" juttuja kun enimmäkseen mun kuvausjuttuni on tapahtuma/tilannekuvia. Muttamutta...:) Tosta sun tilastasi tulee upea. Mä tuun joskus kylään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti tuut kylään. Kun tarpeeksi kauan haaveilee, niin jonain päivänä se voi olla totta.

   Poista
 16. Siis niin kivan näköinen tila :) Jäänityksellä jään odottelamaan lopputulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itsekin, kun ei vielä mitään tajua, ett mitä me tehdään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.