keskiviikko 9. elokuuta 2017

Riitta Väisänen palaa ruutuun!

Harvoin viitsin lomapäiviä ottaa minkään PR-tilaisuuksien takia, mutta tänään oli pakko. Kyseessä oli Viafree maksuton nettiTV palvelu. Tänä päivänä lanseerattiin uusi Puhallus-ohjelma. Kyseessä on ohjelma, jossa kilpaillaan, että kuka onnistuu huijaamaan muita uskottavimmin. Kilpailun vetää vankalla ammattitaidolla Riitta Väisänen.Tapasin Riitan ensimmäisen kerran tammikuussa, jolloin kirjoitinkin blogissani aiheesta, että Riitta Väisänen haluaisi alkaa tubettamaan, se postaukseni löytyy täältä. Lisäksi puhuimme silloin  aiheesta, että olisi mahtava herätellä uudestaan Kymppitonni-kilpailua nettiin. Tammikuinen facebook-live keskustelumme löytyy täältä.

Menin tilaisuuteen Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa. Onneksi, sillä olimme päättäneet, että jututamme Riittaa vähän hänen kuulumisistaan.Mitä sitten onkaan tapahtunut noin puolessa vuodessa? Riitta on avannut alkukesästä oman tubekanavan ja nyt hän on mukana uudessa lanseeratussa TV-ohjelmassa. Mahtavaa. Näin ne asiat alkavat sitten rullaamaan omalla painollaan.

Lanseeraustilaisuus oli hienosti järjestetty. Ruoka oli hyvää (kaikki oli gluteenitonta) ja puitteet olivat mitä upeimmat.Mikko Silvennoinen haastatteli alkuun lavalla ohjelman tähtiä eli Niko Saarista, Riitta Väisästä ja Papananaaman Siniä.Papananaaman Sini ja Niko Saarinen poseerasivat kuvaajille.Mekin saimme haastatteluhetkemme Riitan kanssa. Oli hauska jutella Riitan kanssa, että mitä on puolessa vuodessa tapahtunut. Tädit tubettaa kanavalle on linkki alhaalla.Videolinkki löytyy tästä. Tubekanavalla on myös PUHALLUS-paitoja arvottavana. Kannattaa siis komentoida videota ja voi voittaa kivan t-paidan, joka vilahtaa videolla.
Käykäähän katsomassa myös Puhallus-ohjelman ensimmäinen jakso, joka löytyy Viafreen sivustolta.


Maiju


8 kommenttia:

 1. Aikuiset naiset ja aikuistubettajat rules. Riitta on ihana, sydämellinen ja aito pakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta on aina ollut ja tulee varmasti myös olemaan oikea luonnonlapsi ja aito ihminen isolla A:lla.

   Poista
 2. Ihanaa, odotan innolla tuota uutta ohjelmaa.
  Vitsi mitä herkkuja siellä on ollut tarjolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypä katsomassa netissä jo toi eka ohjelma. Eilen katsoin ja tykkäsin.

   Poista
 3. Mä niin tykkään Riitan lisäksi tosta Nikosta myös. Ihania höpöttäjiä molemmat ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niko on samanlainen höpöttäjä kuin Riitta :)

   Poista
 4. Hyvä, kaikki aikuiset naiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, kaikkien aikuisten naisten puolesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.