tiistai 19. syyskuuta 2017

Askartelua ja gluteenittomia testauksia

Olen aloittanut blogiurani askartelublogin merkeissä vuonna 2005. Joten viime viikkonloppuna vietin ikään kuin vähän nostalgisissa merkeissä hetkiä uudella työhuoneellani. 

Sain työhuoneelleni vieraakseni Kaikki paketissa blogin Janin ja Aleksin sekä Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian. Tarkoituksenamme oli tutustua Janin ja Aleksin askartelukirjaan, joka oli juuri saapunut painosta. Mikäs sen mukavampaa. 

Päivämme oli monitahoinen. Ensiksi tutustuimme kirjaan, joka luonnollisesti on myös nimeltään Kaikki paketissa. Kirjassa löytyy ohjeita erilaisiin paketointiin liittyviin ratkaisuihin sekä sieltä voi saada ihania lahjaideoita erilaisiin juhliin. Jos haluat viedä jotain itse tehtyä, niin ehdottomasti kannattaa tutustua poikien kirjaan. Liitän blogipostaukseeni myös videolinkin tekemäämme kirjaesittelyyn. Videolinkki löytyy tämän postauksen lopusta. 


Tässä muutamia kirjan ohjeilla toteutettuja askarteluja. Paljon lisää siis löytyy kirjasta. 


Olin päättänyt pistää kolmikon myös gluteenittomien tuotteiden testaukseen. Joten myöhemmin tulossa myös videota tuotetestauksesta, jossa nähdään, että miten erilaiset gluteenittomat tuotteet maistuvat normaaliruokavalioisille. Maistelimme muun muassa Tescon gluteenitonta valkosipulipatonkia, Vuohelan Herkun piirakkataikinasta valmistettua piirakka, erilaisia keksejä ja mustikkarahkapullaa. Näistä siis myöhemmin videon merkeissä lisää. 


Kun bloggaajat ovat liikenteessä, päivänselvää on, että kaikki syömiset kuvataan. 


Kun olimme testanneet syömiset, niin Jani ja Aleksi pistivät meidät näyttämään paketointitaitomme. Siis tämä oli todella paha. Saimme hyvin haasteelliset paketoitavat. Tiia sai paketoitavaksi pallon (hän selviytyi tehtävästä todella hyvin) ja itse sain paketoitavaksi haravan (voin sanoa, että haastetta oli). Huumorilla selvittiin tehtävästä. Tästäkin on tulossa myöhemmin video. Voin kertoa, että naurua piisasi tässäkin. Tämän jälkeen ajattelimme Tiian kanssa tehdä vielä yhden videon ja poikien oli tarkoitus poistua. Kuitenkin Aleksi vetäisi peruukin päähän ja siitä se ajatus sitten lähti, että pojat sai tehdä sen viimeisen videon meidän puolesta. Kerroimme vain pääpiirteet, että mikä oli aihe ja pojat improvisoivat loput. Niin hauskaa on tulossa siis tältäkin tiimoilta. 


Vietimme siis yhden hauskan päivän tällä porukalla ja sisältöä riittää tällä kokoonpanolla seuraaville kolmelle viikolle. Elämässä tärkeintä on hauskanpito ja tällä porukalla se onnistui täydellisesti. 

Täältä löytyy vielä se poikien kirjan esittelyvideo. Laskettiin leikkiä myös siitä, että jos vaikka askartelukärpänen, vaikka sieltä uudestaan heräisi. Koskaan ei voi tietää. 

Maiju

12 kommenttia:

 1. Kaikki paketissa pojat on mun suosikkipoikia. Ihanan iloisia ja täynnä taitoa ja huumoria. Teillä on ollut aivan mahtava päivä...Oi jospa oisin saanut olla mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, siis ihan ehdottomat suosikit on meillekin. Oi, jospa oisit saanut olla mukana :)

   Poista
 2. Vieläkin pakahduttaa miten ihana pv oli, se vaan oli niin energisoivaa ja sydämellistä ja hauskaa koko touhu. Sellainen niin vahva tunne tuli, että hyvien ihmisten kanssa sain olla ja jäi kaikki oikein ikävä päivän jälkeen. Kirja on niin hieno ja kyllä me Maiju ollaan onnekkaita, kun ollaan saatu pojat ystäviksi ja mä vielä sut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ollaan ihan superonneikaita :) Meidän iloinen päivä kantaa kyllä todella pitkälle :)

   Poista
 3. Onnea "pojille" kirjasta! Hyväntuulen video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos poikien puolesta ja kiitos tädeiltäkin :)

   Poista
 4. Kiitos Maiju vielä tuhannen kerran sinulle ❤️ Ei ole sanoja, kuinka onnellisia olemme sinunlaisesta ihmisestä että olemme saaneet omaan elämäämme 😊 Oli aivan paras viikonloppu. Odotamme huumoripläjäyksiä jo kovasti 😃 Kivaa loppuviikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi me olemme monta kertaa kiittäneet myös teistä. Ihana on ollut tutustua teihin molempiin. Varmasti tehdään vielä jatkossakin jotain mukavaa yhdessä.

   Poista
 5. Kivoja ideoita pojat keksineet, onnea kirjasta tätä kautta :)

  VastaaPoista
 6. Varmasti ihana päivä, huipputyyppejä noi jäbät ja kivaa että saivat kirjan ulos! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.