sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Pelejä ja kosmetiikkaa

Viime torstai oli vauhdikas "lomapäivä". Lomapäiväthän tarkoittavat suurelta osin sitä, että teen näitä somejuttuja tavalla tai toisella. Torstaina hoidettiin monelta kantilta näitä asioita. Tapasin yhden yhteistyötahon kahvin merkeissä ja suunnittelimme yhteistyökuvioita.

Tämän jälkeen suuntasin tieni tapaamiseen Tiian ja Simpsa Sampasen kanssa Clarion hotelliin. Olimme sopinee, että kuvaamme jakson Kimbleä ja kahvia Sampsan kanavalle. Video tulee ensi viikon perjantaina Sampsa Simpanen -kanavalle. Jostain syystä musta tuntuu, että aika nauruksi meni koko homma. Toivotaan, että siinä samassa kuitenkin saimme keskusteltua vähän myös tärkeistä aiheistakin.Niin hyvin meidän kolmen huumorin osuu yksiin, että sain heti ideoita siihen, että tämän kolmikon huumori pitäisi yhdistää tavalla tai toisella. Miten olisi ohjelma Kolmen kimppa tai Tädit ja Simpanen. Hmmm.... tätä pitää alkaa miettimään vakavissaan. Taidetaan ottaa ja lähteä tuon Simpasen kanssa StandUp keikalle mukaan. Siinä menossa voisi kyllä pupu tulla pöksyyn.Sitten jätettiin Sampsa taakse ja Tiia kävi leikkaamassa mummin hiukset Ruoholahdessa. Siitä suunnattiin lounaalle Nepalilaiseen ravintolaan.

Sitten oli vuorossa illan odotettu Maybellinen tuotteiden lanseeraustilaisuus. Tuotteista myöhemmin mahdollisesti lisää, kun ehdimme niitä testailemaan.Huulivoiteissa ja punissa oli tullut ihania uusia sävyjä. Suosikeiksi nousi kirkkaan punainen ja lila.Tilaisuudessa oli mukana meikkitaiteilija Dominique Samuel, joka on maailmalla työskentelee muotialan tunnetuimpien nimien kanssa.Paikan päällä meikkiäni paranteli Carita Nyqvist. Pienillä asioilla kasvot saivat meikillä uuden hehkun. Ammattilainen on aina ammattilainen.Paikan päällä oli esiintymässä Isac Elliot ja tietysti mekin tahdoimme Isacin kanssa samaan kuvaan. Täytyy sanoa, että tämä nuori mies tuntui heti siltä, että jalat olivat maassa, eikä suuret fanimäärät olleet saaneet miehen päätä sekaisin. Ihailtava piirre tässä nuoressa miehessä.Kuvassa vasemmalta Souliina, Tiia, allekirjoittanut, Isac ja Meikkibeibi.Näihin tunnelmiin oli kiva päättää ilta ja lähteä kotiin, sillä aamulla oli aikainen herätys kohti Jyväskylää.

Päivästä tehty video on katsottavissa alla olevasta linkistä.


Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Voi Maiju - sinun lomaohjelmasi kuulostaa sellaiselta, että minä tarvitsisin tuollaisen jälkeen vielä lepoloman;)
  Huulipunasävyt saavat täällä huokailuja osakseen!
  Oikein hyvää alkanutta syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa sulle, että niin mäkin :) On kyllä ollut aikamoinen viikko. :)

   Poista
 2. Haha tää oli niin huippupäivä Simpsa, Sampsa, Simpa, Sampasen kanssa hihi. <3 Vauhtia piisas. Vitsi ihan mahtavaa päästä testaamaan noita Maybelline uutuuksia ja katsoa miten ihon saa hehkumaan. Oma lemppari oli kuitenkin roosan värinen Color Drama huulihommeli, se on täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jännittää nähdä se meidän Kimbleä ja kahvia video... Kun välillä ei muistanut, että mitä piti tehdä :)

   Poista
 3. Voi että kuinka kivalta vaikutti teidän päivä ja ihana Isac Elliot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa tuntui, että miten tuon päivän jaksaa, sitten aina tuli kauheat tsempit, kun oli niin hauskaa tekemistä.

   Poista
 4. Tuo video on ihan hulvaton! Isacista tykkään minäkin, taitava nuori mies.
  Ihana päivä teillä on ollut.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
 5. Tuollainen lomapäivä käy jo ihan työstä ;) vaikka kivaahan teillä näytti olleen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.