lauantai 30. syyskuuta 2017

Vaatteet vaihtoivat omistajaa - onnistunut päivä

Tämän viikon kaikki arki-illat on menneet siivotessa vaatekaappia ja läpi käydessä asusteitani lauantain kirppismyyntiä varten. Olen saanut paljon tyhjää tilaa vaatekaappiini sekä kaikki sinne jääneet vaatteet nyt ojennukseen kaappiini. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, että miltä tavarat näyttävät järjestyksessä. Onneksi siis suostuin myyntiin, koska ilman sitä olisi kaappini edelleenkin kuin pommin jäljiltä.

Heräsin aamulla reippaana ja suuntasin Fashion Centerin tiloihin, jossa olin jo hyvissä ajon kello 8.30. Ovet tilaisuuteen aukesi kello 10.00, joten ennen sitä oli saatava oma pöytä myyntikuntoon. Halusin tehdä sen kaiken rauhassa. Bloggaajakollega Satu Koo's Lifestyle -blogista oli menossa mukana ja hänen kanssaan oli mukava jutella kaupanteon lomassa. Olimme molemmat todella tyytyväisiä tehtyihi kauppoihin ja siihen, että tavara vaihtoi omistajaa todella hyvin.Tästä se lähti, tässä vaiheessa olin juuri saanut vaatteet rekkiin ja ovet olivat vielä tässä vaiheessa kiinni.Rekit olivat täynnä ja tässä vaiheessa emme vielä tienneet, että vaihtaako nämä omistajaa.Pitihän minunkin käydä kokeilemassa, että miten sovituskoppien peilit toimivat. Täytyy sanoa, että kivasti oli järjestetty ihmisille mahdollisuus kokeilla vaatteita sermien takana. Tästä tuli monilta asiakkailta paljon kiitosta.Tässä vaiheessa oli ulkona vielä jonoa ja ovet kiinni.Bloggaajakollega Tanjan matkassa maailmalla kävi myös moikkaamassa ja hänen kanssaan vietimme kivoja jutteluhetkiä sekä kierreltiin katsomassa tarjontaa.Fashion Centerissä on upeat tilat kolmessa kerroksessa. Ylimmässä kerroksessa oli enimmäkseen kenkiä ja laukkuja, keskimmäisessä vaatteita ja alimmassa oli muutamia myyjiä sekä me kirpparimyyjät sekä kahvio. Ihanan valoisa paikka. Vaikka asiakkaita oli paljon, niin sekaan mahtui hyvin.Keskityimme enimmäkseen Tanjan kanssa yläkerran kenkiin. Muutamat kengät oli pakko kuvata, näistä voisin kuvitella käyttäväni useita.

Tamaris yllätti näillä kengillä, ne oli ihan mun näköiset kengät. Ystävänmyynneissä suurin osa kengistä myydään koossa 4,5 eli ne oli suurelta osin kokoa 37. Pienijalkaisena ne on mulle liian isoja. Nämä kengät on pakko käydä katsastamassa jossain vaiheessa kaupoilla. Voiko kengät enemmän huutaa mun nimeä, kuin nämä.Näissä kengissä oli jotain, vaikka en voisi koron takia niitä itelleni ajatella. Tuli vähän "maijapoppanen" fiilis.Laura Vitan kengät huutavat aina huomiota osakseen. Nämä oli niin mageet. Nämä olis just mulle. Sopivat korko ja sopivasti väriä.Näistä tulee niin mieleen Desigual. Väriä ja ihania kuoseja. Rakastan.Tulevaa mallistoa Högliltä. Huh mitä kimallusta ja juuri sopivasti.Kenkiä ei tullut nyt ostettua, mutta yhden puseron ostin. Oli vaan pakko ostaa. Ihana tiikeri huuteli mun nimeäni ja ajattelin, että jos sain niin paljon vaatteita myytyä, niin olen ansainnut yhden uuden vaatteen  vaatekaappiini.Päivästä syntyi myös video, ehkä video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Onnistunut päivä kaiken kaikkiaan. Katso myös video.Huomenna ehtii vielä myös Fashion Centerin ystävänmyynteihin. Sieltä voi tehdä löytöjä. Kannattaa käydä katsomassa, jos vain ehtii. Seuraavat ystävänmyynnit on sitten taas marraskuussa. Kannattaa laittaa seurantaa Fashion Centerin fb-sivut, niin pysytte jatkossakin ajantasalla, että koska ystävänmyyntejä siellä järjestetään. Niitä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja siellä tehdään löytöjä.

Päivämme oli hyvin onnistunut. Kiitos Fashion Center, kun kutsuitte minut mukaan tapahtumaanne.

Maiju

11 kommenttia:

 1. Onpa huimat tilat. Hienoa, että sait omia vaatteita myytyä, sinulla onkin kaikkea kivaa kyllä.
  Mukavaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, upeat tilat . Hienoa, että pääsi kierrättämään.

   Poista
 2. Ihanan valoisa ja tilava myyntipiste! Kiva jos kauppa kävi mutta sulla on kyllä sellaisia vaatteita, että olisi saattanut yhdelle ladyllekin sortumus sattua - vaikka vähän eri kokoa olemmekin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli myynnissä kaapissa kutistuneita vaatteita. Onneksi niille suurimmalle osalle löytyi sopivat kantajat 😀

   Poista
 3. Kyllä se on kirpparointi mikä kannattaa. Harmi kun meillä on niin vähän tuollaisia tapahtumia ja sit kun on niin ne onkin ammuttu täyteen sakkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei kauheasti ole, vaikka luulisi. Tämä oli kiva, kun sai vaatteet uuden kodin.

   Poista
 4. Onpa toi myyntipiste näyttänyt houkuttelevalta, ei ihme, että meni kaupaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti lähti kiertoon. Oli ihan kivoja vaatteita ja varmasti niitä löytyisi vielä lisääkin kaapista :)

   Poista
 5. Eikö ole ihana tunne kun vastekaappiin tulee tilaa ? Olen myynyt paljon vaatteita ym. Facebookin kirppisryhmässä, helppoa ja vaivatonta.

  Fashion Centerin tilat näyttää kivalta, harmi että on kovin kaukana kotoani. Liikkuminen ilman autoa rajautuu itselläni helposti vaan niihin paikkoihin minne pääsee ratikalla ;)

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hyvin vapauttava tunne, kun sai tilaa kaappiin. Itse en jaksa myydä Fb:n kautta. Joskus olen myynyt fb-kavereille, jos en ole ehtinyt myymään mihinkään.
   Junalla pääsee suoraan Helsingin rautatieasemalta tuonne. Joten ei ole hankala yleisilläkään sinne mennä :) Ihan ratikalla ei onnistu, mutta mutta muilla kulkuneuvoilla kylläkin :)

   Poista
 6. Ihana kun tavarat liikkuu, sulla oli tosi hyväkuntoista vielä kaikenlisäksi! Onnekkaat saivat sulta upeita juttuja!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.