lauantai 23. syyskuuta 2017

Yksi lehti kääntyy elämässäni - askartelu siirtyy historiaan kokonaan

Nyt vihdoinkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin pistää viimeiset askartelutarvikkeeni kasaan ja  myydä viimeistä kertaa tarvikkeita. Minähän olen tehnyt jo useamman vuoden tuota pistettä tälle jutulle, mutta en ole koskaan saanut kaivettua kaikkia tarvikkeita myytäväksi saakka. Nyt päätin sen tehdä. Koskaan ei ole tarpeeksi aikaa luopumiselle, koska se vie aikaa ja sitä ei ole koskaan ainakaan mulla liikaa.

Aloitin perjantai-iltana siivoamaan askartelutarvikkeitani, joita siis vieläkin vuosien jälkeen on liian paljon. Urakka jatkui lauantaina. Vieressä oli jätesäkki, johon meni roskat ja sellaiset tarvikkeet, joilla ei ollut enää käyttöä. Osa pakattiin sitten myyntikuntoon ja valmiina vaihtamaan omistajaa. Urakka tuntui alkuun aika toivottomalta ja pohjattomalta. Joskus tähän vaan on ryhdyttävä.Tarvikkeita läpikäydessään voi samalla ajautua muistoihin.Vastaan tuli ensimmäisen kirjani vaihekuvia ja nehän on pakko varmasti säilyttää muistoina, joten niitä en hävittänyt. Piti oikein kaivaa kirja esiin ja vähän fiilistellä.

Vihdoinkin sain kaivettua myös esiin Making Memories Slicen, jonka olin luvannut jo aikaa sitten Kaikki paketissa blogin pojille. Tänään laite muutti heille asumaan ja uskon, että sai arvostavan kodin  itselleen. Sain jo kuvia näytille, jossa laitetta oli kovasti jo testattu.Huomenna sitten toivottavasti nämäkin musteet löytävät uuden kodin. Myynnissä on näitä ja paljon muutakin.Tältä alkaa näyttämään jo tyhjentynyt askartelutilani. Tässähän voi alkaa miettimään jo kohta sisustamista.
Sunnuntaina 24.9. kello 12-16 Spelttitie 6 A (Itä-Pakilassa)
myyn tarvikkeitani Hellapoliisin alakerrassa olevassa tilassa.

Jos askartelutarvikkeet kiinnostavat, niin kannattaa tulla ostoksille. Nyt alkaa uusi vaihe tältä osin mun elämässäni.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Vau, sinulla onkin hurja määrä askartelutarvikkeita. Ei varmaan kuitenkaan ihan helpppoa luopua noista,mutta toivottavasti saat tavarat hyvin myytyä. Mukavaa viikonloppua Maiju:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään on enää vähän, olisit nähnyt silloinkin kun mä vielä harrastin :)

   Poista
 2. Kaikki ottaan aikansa, ja sä olit selvästi vihdoin valmis luopumaan tuosta. Onhan tuo varmaan kuin eroa tekisi, luopua vähitellen itselleen jostain vuosikausia olleesta rakkaasta asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olin valmis luopumaan. Nyt olen itselleni vaan hokenut, että ei ole aikaa myydä niitä... nyt onneksi tein tämän käyttäen siihen tämän yhden viikonlopun. Nyt on näiden osalta niin vapautava olo.

   Poista
 3. Maiju, askartelu on jotain sellaista, joka ei ole koskaan kiinnstanut minua. Ehkä puran sitä stailaamalla kaikenlaista vaikka kieritiän keijunmekkoja ympäri kattokruunun ja ne säilyvät siinä hyvinä yli joulun, kudon/neulon jättikaulaliinoja, koska en osaa kutoa/neuloa puseroita, teen hortensiakimpuista verhokappoja keittiöön, tuunaan vanhoja huonekaluja...ja sitten vielä puutarhahommat.

  Aika aikansa kutakin, miten nyt ehtistkään enää askarrella:)

  Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, että miten ehtisin :) kun on tullut muuta elämään, niin on aika jättää osa taakseen :) Nyt olen onnellinen, tästä että sain tehtyä pisteen tälle.

   Poista
 4. Himohamstraaja minussa heti kiinnostui näistä sinun askartelutavaroistasi, mutta järki minä sanoo, että Outi, pysy kotona :)
  Hyvää myyntipäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himohamstraaja olin minäkin :) Mikään ei pysynyt tässä harrastuksessa kohtuullisena. Nyt voin huokaista helpotuksesta :)

   Poista
 5. Toivottavasti sait kaikki myytyä ja ethän olisi näitä lähtenyt myymään, jollet olisi ollut asiaan valmis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en todellakaan :) Olin valmis ja vain vähän jäi enää... nekin varmaan menee kohta könttänä myyntiin :)

   Poista
 6. Sinulta ostamani askartelutarvikkeet laitettu paikoilleen uudessa kodissa ja varsinkin saamani sakset odottavat kovasti jo sitä, että pääsevät taas työntouhuun. Jotenkin hienoa saada sinun saksesi, kun olit silloin vuosia sitten yksi innostuksen lähteen toimivista henkilöistä ja seurasin tiiviisti, miten toinen toistaan hienompia kortteja ym. teit. Mukavaa syksyn jatkoa Sinulle! Hanna korttitaivaasta (blogia en ole vaan jaksanut aikoihin enää päivittää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hienoa Hanna, että sakset tuli minua vuosia seuranneelle. Blogisi nimi oli hyvinkin tuttu. Muistan, että seurasin sinua myös silloin, kun vielä aktiivisesti tuota juttua tein. Toivotaan, että saitte molemmat lisäinspiraatiota eilisestä :) Ihanaa syksyä

   Poista
 7. Sielä on laatutavaraa , täältä Ruotsista vähän pitkä matka muuten kyllä varmasti oisin tullu osteleen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun pääsin eroon laatutavarasta :) Muistan vielä senkin ajan, kun aina kävin Tukholmassa askartelutarvikeostoksilla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.