sunnuntai 22. lokakuuta 2017

I love me messujen satoa

Messujen parasta antia on aina se, että kohtaa siellä tuttuja, tutustuu ihmisiin sekä saa myös kasvoja näytteilleasettajille. Lauantai oli keskittynyt kontaktiasioiden hoitoon, mikä on tärkeää blogiyhteustöiden kannalta. 


Kävin messuilla muun muassa Etre Bellen osastolla 


Etsimme kassiini joukon minun näköisiä tuotteita. Ihania naamioita tarttui mukaan erilaisia. 


Kävimme myös Tiian kanssa Korresin osastolla, jossa pääsin tutustumaan ihaniin tuotteisiin. Kreikasta kotoisin oleva tuotesarja, joka herätti kiinnostukseni. 


Tiia johdatti minut myös paljon hehkuttamalleen Loccitanen osastolle. Varmasti näihin täytyy tutustua. 


Nyxin osastolla minun näkökenttäni sumensi tämä ihana luomiväripaketti, joka huusi nimeäni. Nyxin meikeissä mua viehättää nimenomaan ihanan voimakkaat pigmentit.


Face Helsinki osastolla on mitä ihanampia ja kauniimpia tuotesarjoja. 
Tämä naamio piti ottaa heti testaukseen. Aktiivihiiltä sisältävä naamio, joka tuntui miellyttävältä iholla. Näitä löytyy eri ihotyypeille. 


Silmäni on olleet hyvin ärtyneet ja punaiset. Ihana ja oloa helpottava apu löytyi onneksi Vogelin osastolta. Auttoi heti. 


Vielä jaksaa yhden messupäivän. Ihan mielettömät messut jo tähän mennessä. 

Maiju 

6 kommenttia:

 1. Être Bellen Hyaluronic-linja on musta aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etre Bellen Hyaloroc linja on <3 meillä on niin sama maku monissa <3

   Poista
 2. Kivoja tärppejä. Voitko kuvitella, että tänään katsoin tuota luomiväri palettia ja sinä tulit heti mieleen :) Harmi kun ei törmätty messuilla tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi kun ei törmätty. Näin jotain teidän instapäivityksiä. Paikka on niin iso, että oli ihme, että niin monet meidät bongasi siellä <3

   Poista
 3. En vaan kestä miten pakahduttavan ihanat ja upeat messut oli ja miten mielettömiä ihmiskohtaamisia. Kaikki nuo postauksesi tuotteetkin silkkaa rakkautta <3 Kiitos maailman parhaasta messuseurasta rakas kamusein <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, varmasti se oli nyt messuissa parasta, että tavattiin niin paljon ihania ihmisiä ja saatiin myös tutustua uusiin brändeihin <3 ja sä olit niin best mulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.