tiistai 10. lokakuuta 2017

Kun hiukset lähti, niin vähän kauhistutti

Kävin toissa viikolla kampaajalla ja mulle oli pitkään ollut sellainen tunne, että haluan kokeilla lyhyitä sivuja hiuksissani. Joskus olen jopa leikitellyt ajatuksella, että koko pääni voisi leikata sellaisella kahden millin koneella. Kuitenkin, vaikka se asia on pyörinyt mielessäni pitkään, jotenkin se samalla on vähän pelottanutkin.

Kun menin kampaajalle sanoin  Salon Victorian Miikalle ensitöikseen, että mitä jos ollaan ihan tylsiä? Jos mennään samalla blondilla, millä ollaan menty jo jonkin aikaa. Kuitenkin sisimpäni huusi jotain radikaalia muutosta. Siinä sitten heitin myös ajatuksen tästä lyhyemmästä lookista. Mietimme sitä, että pitäisikö repäistä I love me messujen alla, vaiko repäisisikö nyt? Päädyimme, että voimme repäistä nyt ja katsoa sitten messujen alla, että voisiko silloin vetää vielä rohkeammin.

Hieman pelotti, kun Miika kavoi koneen esiin ja alkoi surautella sivuja koneella. Yleesä hoen, että hiukset kasvaa, että anna mennä nyt vaan. Nyt pelotti koneen ääni.

Aivan turhaan se pelotti, sillä lopputulos miellytti silmääni. Tiesin, että parissa päivässä, jo hiukset kasvavat pituutta, että tätä ei edes huomaa enää lyhyeksi.

Sitten vähän tyveen väriä ja oltiin aika sydämellisissä fiiliksissä.Usein mun hiuksista ollaan vahvasti jotain mieltä, joku on sitä mieltä, että se blondi on paras, toinen sitä mieltä, että pituutta pitää olla, kolmas sitä mieltä, että harmaata pitää olla sävyssä. Nyt päädyin ottamaan hieman kylmää harmaata sävyksi. Niitä, joita tämä haittaa, niin voin lohduttaa, että nyt parin viikon kuluessa tuo harmaan sävy on jo haihtunut ja blondeja ollaan jälleen.

Joskus mietin, että miten lyhyetkin hiukset voivat olla näin muuntautumiskykyiset. Miika on opettanut mulle sen, että lyhyistäkin hiuksista saa monenlaisia ja ne muuntautuu moneksi.

Maiju

30 kommenttia:

 1. Itsekin olen välillä miettinyt, että uskaltaisiko leikata sivut ihan lyhyiksi, no sitä en ole vielä tehnyt vaan sinä ehdit ensin :) On kyllä upea lopputulos ja väri aivan mahtava, sopii sinulle. Sen verran repäisin itse eilen kampaajalla käydessäni, että niska leikattiin ensimmäistä kertaa koneella aivan lyhyeksi (tietää vaan omaa siistimistä ennen seuraavaa kertaa) ja värini on nyt aika tumma. Mutta yllättäen ja yllättäviltä suunnilta on tullut vain kehuja :) Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan kokeilemaan, tuo niskan lyhentäminen on jo hyvä alku kokeilulle :) Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa.

   Poista
 2. Hyvän näköinen 💕

  Kyllä lyhyistä saa vaikka mitä, kunhan uskaltaa (minä en 😂). Harmi kun tuo harmaa ei kestä, tykkäisin kokeilla itselleni. Toki mullahan tuo viimeinen väri puskee kovaa vauhtia, joten tällä hetkellä ongelmana on enemmänkin saada se harmaa piiloon. Jos uskaltaisin, leikkaisin sellaisen tosi lyhyen ja antaisin ihan naturellin harmaan olla. Kunpa vain voisin olla varma, että se sopii 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä harmaata varmasti saisi kestonakin, joka sitten pysyisi. Minä olen nyt vain näissä suoraväreissä kiinni :) Annapa sen harmaan sieltä vaan tulla, kokeile :)

   Poista
 3. Niin asennetukka että oksat pois :) Tykkään hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asennetta pitää olla elämässä ja rohkeutta kokeilla :)

   Poista
 4. Nyt on mageet hiukset! Todella onnistunut muutos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään. Ensi kerralla ehkä vielä rohkeampaa :)

   Poista
 5. Kyllä, lyhyt taipuu moneksi! Sopii taas kun nenä päähän ♥ Kivaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 6. Siis tää on cool. Miika on taituri ja onhan teillä kaksin vielä ihan älyttömän hauskaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me tiedetään, että Miikka hallitsee nämä kuviot :)

   Poista
 7. Hyvännäköiset tuli ja kiva värikin! Asennetta löytyy:)

  VastaaPoista
 8. Kyllä on makeet :) Ihanaa loppuviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, välillä pitää rohkeasti vaan uskaltaa.

   Poista
 9. Noi sopii sulle niin sairaan hyvin, hitsi kun en huomannut niistä viime to ees sanoa, kun olin niin flunssainen. Muiskis ja huomiseen, <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä taisi olla paljon muuta innostavaa silloin :) Jee mahtava reissu on tulossa.

   Poista
 10. voi hitsin vitsit, ihanat hiukset ja tuo väri ihan huippu!!!! Ootkyllä ihanan rohkea, munkin tekis niin mieli jotain ihan uutta. Iloa ja valoa syksyyn <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä olla rohkea ja uskaltaa. Hiukset on kuitenkin kasvava luonnonvara :)

   Poista
 11. Hei ja wau - nuo hiukset ovat niin pirtsakat, olet rohkea mimmi!
  Terveisin eräs harmaa hiirulainen joka on jumittunut entiseen ja salaa haaveilee muuttuvansa, siis ulkoisesti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pystyisin antamaan sulle hieman rohkeutta näin verkon välityksellä. Anti mennä vaan, jos siltä tuntuu :)

   Poista
 12. Cool! Sopii niin hyvin sinulle! 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, katsotaan, että kyheneekö edelleen ensi kerralla 😀

   Poista
 13. Todella cool ja sopii sulla todella hyvin :)
  ITselläni oli joskus myös hyvin lyhyt tukka, mutta nykyään on taas pidempi vaihe. Mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin tulee joku fiilis, että pitää repäistä jollain lailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset on onneksi sellaiset, että välistä voi olla pitkilä ja välillä lyhyillä. Hiukset kasvaa ja sitten ne taas voidaan leikata. Ihan miten milloinkin haluaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.