keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Palanen paratiisia

Kun sunnuntaiaamu aukesi näin upeana auringonnousuineen, oli kuin olisin astunut satumaisemaan kotipihallani. Yöllä oli ollut pakkasta ja etupihan pensaat olivat vielä lehdessä. Ilmassa oli ripaus taikaa ja se piti hyödyntää heti valokuvauksen merkeissä.

Ystäväni Tiia on hehkuttanut minulle usein Korres-kosmetiikkasarjaa. Korres-sarja on kreikkalainen apteekkituotesarja, sieltähän usein tulee niitä ihania asioita. Usein kuitenkin asiat pitää kokea itse, jotta ymmärtää, että miksi toinen hehkuttaa. Kävimme messuilla tutustumassa Korres-sarjaan ja ymmärsin heti, että missä tässä jutussa on kyse. Sarjahan oli kuin olisi tuotu eteen hieman kuninkaallista tuotesarjaa. Ymmärsin siis heti, että sarjaa on kokeiltava. Pelkästään jo tuotteiden ulkonäkö, tuoksut ja tarinat saivat minut vakuuttumaan, että näissä on jotain erityistä.

Minua kiinnostaa ensimmäisenä tuotesarjoissa yleensä seerumit ja silmienympärysihon hoitoon tarkoitetut tuotteet. Tästäkin sarjasta sitten halusin testiin ensiksi niitä. Kun Tiia oli mukana, Tiia melkein tiesi jo valmiiksi, että mitä mun kannattaisi testata.

Golden Crocus kauneuseliksiiri oli tuote, joka huusi nimeäni. Tämä soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää muun muassa sahramiuutetta, tehokasta antioksidanttia, jolla on sekä ikääntymisen merkkejä estäviä että korjaavia vaikutuksia. Lisäksi tuote lupaa heleyttää sekä tasoittaa sekä sävyä että rakennetta. Tuote sopii kaikenikäisille.Tuote on näin kauniissa laatikossa, tämä houkuttaa tarttumaan tuotteeseen.Tiia houkutteli tutustumaan Black Pine -sarjaan. Valitsin tästä sarjasta kaksi tuotetta. Valitsin 3D muotoilevan seerumin. Lupaa uudistaa ihoa sekä parantaa ihon kimmoisuutta, vähentää ryppyjen syntyjä ja terävöittää kasvojen piirteitä. Juuri oikean tuote minulle. Tuotetta voidaan käyttää yksinään tai ihovoiteen alla.Toinen saman sarjan tuote, jonka valitsin oli 3D muotoileva silmänympärysvoide. Tuote soveltuu myös tummia silmänalusia vastaan. Vähentää ryppyjen syntyä ja terävöittää piirteitä, sitä lupaa tämäkin tuote. Tätähän testaillaan.Jostain tuotteista tulee heti sellainen luxus-fiilis ja näistä se tuli heti minulle. Otan nämä tuotteet heti testiin ja toivon, että se sama fiilis säilyy vielä tuotteita testatessani. Minulle tärkeitä on kasvojen hoitotuotteissa, että saisin kokea pienen palan arjen luksusta.Tällainen satumainen tunne tuli kotipihalla. Minä rakastan syksyä ja minä rakastan näitä fiiliksiä. Pienillä asioilla luodaan se onnen tunne.Korres-tuotteita myy heidän oma nettikauppa sekä muun muassa myös Sokos-tavaratalot.

Kertokaahan, että onko teillä joku tuotesarja, joka on tuonut teille heti samanlaisen tunteen? Onko Korres-sarja teille tuttu?

Maiju

10 kommenttia:

 1. Korres sarjaa en tunnekaan. Aivan ihanalta näyttää teidän pihalla.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en tuntenut tätä aiemmin kuin nimeltä. Tiia on hehkuttanut mulle tätä niin kovin. Nyt kun pääsin kokeilemaan kauneuseliksiiriä ja näitä muita, tiedän, että miksi :)

   Poista
 2. En tunne Korres -sarjaa, mutta olen heikkona seerumeihin. Nyt on menossa apteekkikosmetiikkakausi ihotuotteissa ja sitten taas Lancome. Seerumia laitan joka ilta sekä kasvoille että decolteelle, mutta nyt se sattuu olemaan sellaista, jonka kanssa sietää lotrata eli sain tarjouksesta ja ostin muutamia:)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumit on myös mun heikkouteni. Tämä on kiinnostava sarja, koska se on Kreikassa nimenomaan tunnettu apteekkisarjana. Suomessakin on myynnissä myös apteekeissa.

   Poista
 3. Pelkästään tuon sun ensimmäisen kuvan perusteella ymmärrän erittäin hyvin sen luksusfiiliksen. Suorastaan taianomaisen kaunis puteli, jonka pelkästä näkemisestä tulee hyvä mieli :). Mullekin on niin tärkeää, että pakkaus miellyttää silmää. (Vaikkei se tietty yksistään riitä, jos sisältö ei tunnu omalta). Lopetin mm. Madaran tuotteiden käytön, kun vaihtoivat mun käyttämän sarjan ihanan raikkaista vihreänvalkoisista pakkauksista mustiin. Ei huvita aamuisin ottaa mustaa purkkia käteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tärkeintä on myös purkin ulkonäkö ja se, että sisältö tuntuu siltä, kuin laittaisi iholle jotain paratiisituotetta. Vaikka tässäkin on tuo black-sarja, niin täytyy sanoa, että jo tämän viikon kokeilujen pohjalta tuo black-sarjan seerumi on niin ihanan tuntuista iholla. Tällaista tunnetta haluan kokea, kun levitän tuotetta iholle <3

   Poista
 4. Ihan tuo eka kuva! Korresilla on aivan ihania tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän ihania tuotteita, aamu on ihana aloittaa tuolla seerumilla <3

   Poista
 5. Aivan ihanat kuvat ja minä olen lukenut Tiian ja Jonnan blogeista Korresista, mutta en ole vielä ostanut kyseistä sarjaa, mutta kyllä se on kohta jo pakko, niin hyvältä vaikuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat meiltä kyllä täydet suositukset. Jonna on yksi, jonka suosituksiin aina uskon ja tietenkin Tiia on hehkuttanut niin paljon. Minä liityn ehdottomasti mukaan suosittelijohin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.