maanantai 2. lokakuuta 2017

Kynnet laitettiin taas kuntoon

Yhteistyössä BeArt Studio

Huollatan kynteni aina neljän viikon välein. Tällä kertaa huoltoväli piteni johtuen siitä, että sairastuin flunssaan juuri silloin, kun mulla olisi pitänyt olla kynsihuolto. Jouduin sitten siirtämään kynsihuoltoa eteenpäin ja se siirtyi kahdella viikolla etenepäin. Onneksi kynteni oli sellaiset, että pitkä huoltoväli ei haitannut.

Viime viikolla sitten kuitenkin oli sitten se h-hetki, jolloin pääsin Janan luokse uusimaan kynteni. Haluan aina jotain erilaista, sellaista, mitä ei olla vielä kokeiltu aiemmin. Viime hetkellä päätin, että haluan väriksi hempeää vaalenpunaista ja harmaata ja siitä se ajatus sitten lähti.

Koskaan en tiedä etukäteen, että miten Jana taikoo kynsiini haluamani värit, aina se on minulle yllätys. Olin todella tyytyväinen tähän lopputulokseen. Pikkurilli ja nimetön saivat harmaan värin ja muut kynnet hempeän vaaleanpunaisen. Koristeet tehtiin valkoisella värilllä.

Lopuksi otettiin vielä pienet selfiet onnistuneiden kynsien kunniaksi.BeArt studio löytyy Kalevankatu 25:stä Helsingistä ja voin neljän vuoden kokemuksella suositella sitä paikkaa kaikille. Sieltä löytyy tekijät, jotka tekevät kynnet vankalla ammattitaidolla ja turvallisilla tuotteilla.

Maiju

16 kommenttia:

 1. On ne upeet:) En lakkaa koskaan ihailemasta kynsiteknikoiden ehtymätöntä luovuutta ja värisilmää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmilla heillä on vankka ammattitaito ja hyvä tatsi luovuuteen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kauniit kynnet tuovat kyllä itsevarmuutta rutkasti :)

   Poista
 3. Taas niin kauniit kynnet.
  Ihanaa viikkoa sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
 4. Ooh, ihan mielettömän kauniit kynnet ja nuo värit niin "LOVELY", mä taidan matkia näitä ja pyydän kunhan tytär kerkiää tehdä, niin ihan samanlaiset. Kyllä sun Marjo nyt kelpaa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan, haluan nähdä, että mikä on sitten tytön näkemys :)

   Poista
 5. Hienot kynnet. Kasvatin kesällä kynsiäni, mutta jouduin luopumaan niistä kun töihin menin. Ei sovi pitkät kynnet ja leipomotyö yhteen =(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on todellakin ammatteja, joihin kynnet eivät sovi :)

   Poista
 6. Niin söpöt, erityisesti tuo liukuvärjätty nimetön on ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin kaunis ja tuo vähän särmää kokonaisuuteen.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.