tiistai 31. lokakuuta 2017

Työhuoneen remppa jatkuu

Kaikkihan muistaa, kun teimme syyskuussa uuden työtilani huoneen remppaa. En tainnut silloin muistaa kertoa, että itse asiassa mulla on kaksi huonetta työtilassani. Otin vihdoinkin toisen huoneen rempan haltuuni ja päätin sen suhteen päästä mahdollisimman helpolla.

Ihan varma en ole siitä, että mitä tässä huoneessa tulee tapahtumaan, mutta olen ajatellut sen sisustuksen olevan vaaleaa, koska huoneessa varmasti tullaan kuvaamaan sekä asuja että myös ottamaan videoita tubekanavilleni. Tästä syystä siis päädyin pitämään huoneen värin aika neutraalin vaaleana. Sitähän ei koskaan tiedä, että josko siellä joskus vierailisi myös muita tubettajia, jotka haluaisivat kuvat mahdollisimman neutraalissa olosuhteissa omia videoitaan. Sekin on mahdollista.

Otin viikonloppuna haltuuni maalitelan, purkin maalia ja ajattelin, että jos mä vähän sutaisen takaseinän liimatapetin päälle maalia, koska tapetin väri ei ihan ollut mun makuuni. Ajattelin, että on helpompi hoitaa seinä purkillisella maalia, kuin tapetoida seinä.  Ihan helppo homma siis oli edessä.

Kävimme ostamassa mulle purkin Jokerimaalia. Muistan isä-vainaani aikoinaan maalanneen paljon asioita jokerimaalilla. Siitä syystä valinta osui siihen maaliin. Mitäänhän en maaleista ymmärrä ja tunnustan, että koskaan en ole mitään maalannut.

Eihän maalaminen voi olla vaikeaa? No täytyy myöntää, että olihan se vähän. Olen niin lyhyt, että tikkaiden kanssa hyppiessäni tikkaille ja alas, tikkaille ja alas, tajusin, että ihan helppoa ei tuo seinän maalaaminenkaan olisi.

Jossain vaiheessa astuessani tikkailta alas, astuin maalipurkkiin sukkani kanssa. No onneksi tajusin vetäistä jalan ajoissa pois purkista. Olisihan siinä voinut käydä niinkin, että jalka olisi ollut purkissa ja olisin yhdellä jalalla hyppinyt pitkin huonetta.Mieheni oli ehdottanut jo kaupassa, että pitäisköhän sun ostaa joku suojavaate? No enhän mä nyt sellaista tarvitse, koska ajattelin, että maalaan vain seinän, en vaatteitani. Kuitenkin olisi ehkä pitänyt käyttää itselleen muistutuskylttiä, että "vastamaalattu". Jos sitten olisin tajunnut olla nojaamatta juuri maalattuun seinään puseroni kanssa.Sitten mietin, että miten kädet voi olla tämän näköiset, jos käyttää suojakäsineitä? Kännykkäkin oli maalissa, huh heijaa.Kuivuttuaan ajattelin, että se saa nyt kelvata. Peitän kuitenkin takaseinän erilaisilla säilytyssysteemeillä, koska tämä huone on osittain mun kuvausrekvisiitan säilytykseen. Aion laittaa takaseinälle muun muassa lisää näitä Elfa-säilytyskoreja. Mietin, että josko tuonne takaseinälle vielä laittaisi, vaikka jonkun kuviotarran koristamaan seinää.Huoneen toinen puoli näyttää tältä. Toista seinää varten ostin verhotangon ja valkoiset verhot, joilla peitin seinän rumuuden. Ajattelin vielä ostaa verhon taakse pieniä valoja, jotka tuovat kivaa tunnelmaa huoneeseen. Saatan ostaa vielä vaaterekin, johon ajattelin tuoda omia myyntiin vanhoja vaatteitani, joita sitten työhuoneella käyvät kaverit voi sitten ostaa. Kätevä tapa päästä eroon vanhoista vaatteistaan, eikä tarvitse lähteä kirppikselle myymään.

Mattoja on kovasti kyselty, että mistä ne on. Ostin Hobby Hall:sta ensiksi yhden Vallila-maton. Sitten päätin, että käyn ostamassa vielä toisen, koska päätin kääntää maton toisin päin. Nyt näyttää paremmalta ja muovimatto peittyy paremmin näiden mattojen alle.


Tästä tämä pikkuhiljaa edistyy. Näytän sitten jossain vaiheessa molempien huoneiden lopputilanteen.

Olen kuitenkin jo nyt ollut todella onnellinen näistä huoneista. Olen saanut kuvattua jo nyt parempilaatuisia kuvia ja myös videoita tässä tilassa. Jotkut ovatkin kyselleet, että mitä varten olen työtilat ottanut. Ihan puhtaasti kuvausteknisistä syistä. Saan siirrettyä kotoa kuvaushommat toisaalle. Kun työtilaani on matkaa kotoa neljä kilometriä, niin se ei ole matka eikä mikään.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!Varmasti ihana ideoida kaikkea tulevaa💕Mukavaa marraskuun alkua🌼🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi näissä tiloissa varmasti kaikki ideat tulee toteutettua sata lasissa :)

   Poista
 2. Hauska postaus :D Kivat työtilat sinulla ja aina vaan paranee <3 Kivaa alkavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, huumorilla pitää ottaa monet asiat elämässä. Eiköhän ne tästä vielä parane :)

   Poista
 3. Se on tosi hieno! Sulla on hyvä silmä ❤️💗 tästä puuttui enää se instastoryssa oleva kolme lähistä video ja musat😍❤️ Kai vielä sen muistat 😂✨👌🏻 Hali pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, siinä oli vähän jännitystä musiikin muodossa mukana :)

   Poista
 4. Vähän on epäilevä ilme sulla kuvassa, mutta ihan hyvähän seinästä lopulta tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän pitää epäillä omia kykyjään, kun mennään vähän itselleen vieraalle alueelle.

   Poista
 5. Kivat matot:)
  Mukavaa marraskuuta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, ajattelin, että väriä voi tuoda vähän matoilla tilaan.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. No eikö olekin, pitäisiköhän joskus pitää joku bloggaajien ilta tiloissa :)

   Poista
 7. Seinähän näyttää tosi hyvältä ja matot sopivat hienosti tuohon tilaan. Tuovat väriä muuten hillittyyn värimaailmaan.
  Maalatessa käy aina noin; jos ei sotke itseään maalatessa, niin viimeistään sitten kun helpottuneena ryhtyy ihailemaan aikaansaannostaan ja nojaa huomaamattaan vastamaalattuun pintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No seinä oikeastaan näytti eilen katsottuna ihan mielettömän hyvältä. Mulle kävi juuri niin, että läheltä kun piti katsella, huomasin nojaavani :)

   Poista
 8. Maalaaminen on kivaa, mutta se hyppiminen rasittaa; toinen lyhyt. Hyvältä näyttää ja innolla odotan uusia videoita.
  Mukavaa marraskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin se hyppiminen on se rasittavin juttu :) Kyllä viedoita alkaa kohta syntymään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.