keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Uusi pusero KappAhl:sta

Hyvin vähän on tullut esiteltyä asujaan viime kuukausina. Jostain syystä ei ole oikein ollut innostusta vaatteisiin. Usein on tullut töihin vedettyä päälleen mustaa, koska on tullut mentyä vain sieltä missä aita on matalin. Kävin viime viikolla kuitenkin katsastamassa KappAhl:n kaupan syysmallistoa. Kun näin tämän puseron, niin tiesin, että se on mun ja ostin sen siltä siunaamalta. Tykkäsin puseron väristä ja tykkäsin puseron hihoista. Kun vielä tiesin, että pusero on monikäyttöinen, niin se vaikutti ostopäätkseeni. Nykyään yritän aina miettiä kaksi kertaa jokaisen ostokseni eli mietin, että tarvitsenko ja jos tarvitsen, niin onko vaate monikäyttöinen. Tiesin heti monta tapaa  käyttää tätä puseroa, joten siksi ostin sen.

Yhdistin ensimmäisenä puseroon mustan pitkän liivin ja tämä yhdistelmä toimi hyvin. Tämän puseron voi yhdistää hameen, mekon tai pitkisten kanssa. Toimii varmasti kaikkien kanssa hyvin.

Mun yksi huulipunasuosikkini on MAC:n lakkahuulipunat. Omistan niitä neljää eri sävyä. Asuun löytyi täydellinen sävy meikkipussistani. Minähän olen tunnetusti aina huulipunien kanssa aika sellainen, että huulipunan täytyy sopia just eikä melkein. Tämä sävy oli täydellinen puseron kanssa.
Täytyy alkaa ryhdistäytymään enemmän taas vaatteiden valinnan kanssa. Voi olla, että vaatekaapin siivouskin toi mulle lisäpuhtia, koska löydän paremmin yhdisteltäviä asuja kaapistani, kun kaappi ei ole niin täynnä. 

Asustellaan taas enemmän asuja. 

Maiju

18 kommenttia:

 1. Oikein kivan värinen ja sinulle sopiva tuo pusero.
  Löysin muuten nyt vihdoin ne uudet farkut ja tietenkin KappAhlista. Nyt olen siis neljän vuoden aikana ostanut sieltä kahdet pinkit ja kahdet siniset. Kun kerta he myyvät korkealla vyötäröllä!!!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa. KappAhl:ssa on hyviä malleja myös meille lyhyemille naisille. Olen itsekin sieltä bongannut monet kivat housut.

   Poista
 2. On taas niin sun näköinen paita. Ihanat nuo hihat <3
  Mukavaa keskiviikkoiltaa Maiju <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Satu, tykästyin siihen ensisilmäyksellä.

   Poista
 4. Hyvin kyllä sopii sinulle tuo pinkki! Nuo hihat ovat niin mageet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Hihat oli musta tässä puserossa just se juttu.

   Poista
 5. Kiva sun värinen ja oloinen paita. Liivi oli hyvä valinta, niin hihat tulevat hyvin esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan liivin kanssa käytettynä tämä on ihan huippu.

   Poista
 6. No on kyllä sinun näköinen yhdistelmä taas! Ihanasti pinkki puskee mustan seasta & on niin pirtsakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Musta ja pinkki on paras yhdistelmä, ainakin mulle.

   Poista
  2. Onpa muuten kauniit leikkaukset ja malli tuossa paidassa, täytyypä käydä katsastamassa omasta Kappahlista : ) Kaunista viikonloppua, ihan mahtava juttu teistä Viva-lehdessä!

   Poista
  3. Kiitos Heli. Meillä on ennenkin ollut sama maku vaatteiden suhteen. Ainakin sama kuosi yhdessä vaatteessa miellytti molempia 👍

   Poista
 7. On kyllä ihana paituli ja sun hiuksetkin on niin superhyvännäköiset, hyvännäköinen koko pakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Nämä hiukset on kyllä edellisen leikkauksen jäljiltä, mutta oli silloinkin ihan Ok 😀

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.