sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Vaatekaappiin uutta sisältöä

Jostain syystä yksi intohimojeni kohde on ollut vähän kadoksissa. Kerroinkin aiemmin, että ei ole innostanut asukuvat ja ei ole innostanut uusien vaatteiden ostaminen. Nyt kuitenkin kun sain vaatekaappia tyhjemmäksi ja järjestettyä ne vaatteet, joita jätin kaappiini, niin heräsi taas innostus myös katsoa uuttakin kaappiini.

Tosin olen kuitenkin jotain vuosien myötä oppinut, olen oppinut sen, että kaikkea kaunista vaatetta ei ole pakko ostaa itselleen. Kävimme työkaverin kanssa Sokoksen 3+1 päivillä keskiviikkona. Siellä iskin silmäni tähän "ponchoon". Mikä tässä erityisesti ihastutti oli tuo poolokaulua sekä ponchon materiaali. Poncho on hyvin kevyttä materiaalia ja laskeutuu kivasti. Näin siinä muutenkin potentiaalia yhdistelemisessä, joten siitä siitä syystä se ansaitsi tulla ostetuksi. Tätäkin tosin mietin yön yli ja kävin vasta seuraavana päivänä ostamassa sen.

Näin heti, että siinä yhdistyy kivasti pinkki pusero, josta tulisi näkyviin vain hihat. Jos siihen yhdistää mustan trikoopuseron, niin ilme muuttuu täysin. Tähän ponchoon voi yhdistää hameen tai mekonkin ja sitten asu on taas ihan erilainen. Rakastan vaatteita, jotka ovat monikäyttöisiä. Tämä on.

Yhdistin ponchoon mun kiroileva siili puseron, jossa oli juuri oikea sävy. Kaapista löysin mun pari vuotta sitten ostamani hapsulliset kengät ja asusta tuli niiden avulla täydellinen.Asuun yhdistin Vieno Puustjärven valmistamat korvakorut, jotka mielestäni sopi täydellisesti asuuni.Kun yhdistin asuun farkut, niin ne toi tyyliin vähän arkisuutta, joka sopi hyvin työpäivään. Mustien housujen kanssa olisi tyyli ollut toisenlainen.


Olen paljon miettinyt sitä, että miksi joskus tulee näitä hetkiä, jolloin pukeutuminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Olen kuitenkin aina rakastanut vaatteita, olen rakastanut asujen asustamista. Sitten tulee hetkiä, jolloin haluaa pukeutua vain mustaan, eikä kiinnosta olleenkaan.

Itse saan kuitenkin paljon voimaa siitä, että onnistunut yhdistämään toisiinsa värit ja asusteet, jotka miellyttävät omaa silmää. Ehkä tämä oli taas joku ohi menevä vaihe elämässä.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Noi hapsukengät on vaan ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, edullinen ja hyvä ostos. Nämä ovat maksaneet itsensä takaisin.

   Poista
 2. Totta, kaikkea ei tarvitse omaan kaappiin hankkia :) Suurin vaikeus minulla on kenkien hankinta. Aina pitäisi jokainen ihana kenkä saada kotiin mutta alan jo oppia, että minun ei tarvitse kaikkia kenkiä kotiin raahata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vapauttavaa, kun tajuaa, että kaikkea ei ole pakko ostaa ja omistaa ❤️

   Poista
 3. Ja sittent tulee niitä kuukausia, jolloin pitkän ostopaussin jälkeen ostaa monet kengät, uudet farkut, neulejakun ja vielä leningin. En ole aikoihi ostanut näin paljoa.

  Tuo on pirteä ja niin sun tyylinen asu moneen lähtöön<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee. Itsekään en ole kuukausiin ostanut mitään ja nyt olen osanut 3 vaatetta parin viikon aikana. Kuitenkin mielestäni ne ovat olleet hyviä ostoksia.

   Poista
 4. Mielettömät saappaat ♥ Mä tykkään ponchoista yös, ostin just kaksi kun huomasin viime talvena että mulla on aina töissä joku viltti tai poncho hartioilla.Ne on käytännöllisiä ja kivannäköisiä. Mukavaa iltaa Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponchot on niin käteviä ja sopii moneen tarkoitukseen. Saappaat on niin ❤️

   Poista
 5. Tosi kivan näköinen asu ja kuten tuossa jo sanoitkin, tuo poncho on tosi monikäyttöinen.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaikutti ostopäätökseen, kun sopii moneen lähtöön. Hyvää sunnuntaita ❤️

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Ihnaa tulevaa viikkoa sinulle.

   Poista
 7. Ihanat kengät! Mä oli aiemmin aikamoinen vaatefriikki, vaan en enää. Rakastan tottakai kauniita vaatteita, mutta en enää hanki niitä samoissa määrin kuin ennen :) Ja se on aika vapauttavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun juuri siivosin monta isoa kasillista vaatteita kaapistani, niin se oli todellakin puhdistavaa. Siksi on hyvä miettiä mitä haluaa, jotta kaappi ei ole koko ajan ääriään myöden täynnä. Parempi ostaa siis harkiten.

   Poista
 8. Rakastan myös värikkäitä vaatteita ja vaatteita jossa on joku juju. Minua vaivaa myös tällä hetkellä "vaatemasennus" ja miettinyt mistä se johtuu. Siitäkö, että ihmiset odottavan minun pukeutuvan tietyllä lailla vai siitä että haluan ihmisten jättävän minut hetkeksi huomiotta vaatteideni osalta ja huomaavani minut. Varmaan minulle ne värikkäät vaatteet ovat kuitenkin jonkinlainen suojamuuri vaikka ne herättävätkin huomiota.
  Sinä osaat kyllä kauniisti yhdistellä asut ja asusteet, kyllä tämä "vaatemasennus" pian ohi menee!

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tämä on välillä kausittaista. Totta on, että värikkäiltä ihmisiltä odotetaan aina värikästä pukeutumista.

   Poista
 9. Minä olen aina rakastanut kauniita ja naisellisia vaatteita. Tykännyt myös pukeutua niihin, vaikka vanhemmiten vaateiden osto on jäänyt vähemmälle. Sinulla Maiju on todella paljon upeita asukokonaisuuksia ja osaat pukeutua niihin ihanan näyttävästi. Tämäkin setti, mikä on ylläsi.. on ajattoman kaunis. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmiten sitä varmasti oppii katsomaan sitä vaatekaapin sisältöään vähän toisella silmin. Sitä ikään kuin oppii yhdistelemään. Voi kiitos kehuista. Asusteilla saa niin kauniita yhdistelmiä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.