sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Juhlavuoden kunniaksi Suomi100

Yhteistyönä My Olsson ja Mosh Jeverly kanssa

Turkulainen My Olsson suunnitteli itsenäisen suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi oman #suomi100 mekkonsa. Mikä onkaan enemmän suomalaisuuden perikuva, kuin sinisellä pohjainen joutsenmekko. Kun näimme mekot Tiian kanssa messulla, niin olimme aivan myytyjä. Halusimme edustaa messuilla yhden päivän nämä mekot päällämme. Mekoissa esiintyminen oli tädeille suuri kunnia.

Molemmat nyt esillä oleva tuotteet vilahtivat I love me -messujen postauksissa, mutta molemmat ovat niin upeita, että ansaitsevat pienen esittelyn vielä erikseen.

Mekkojen suunnittelija on Mallu Olsson. Itse ilahduin kovasti, kun katselin ensimmäistä kertaa heidän mallistoaan nettisivuilla ja oli ilo huomata, että sivulla seikkaili mekkoja monen kokoisten naisten päällä. My Olsson mekkoja valmistetaan koossa 34-52. Lisäksi Turussa tehdään mekkoja myös mittatilauksesta, muissa koossa.

Kun seuraavan kerran käyn Turussa, niin varmasti käyn heidän kivijalkamyymälässään kokeilemassa, myös muita heidän mallejaan.

Nämä joutsenmekot aivan varmasti huomataan, eikä niitä hevillä unohda, kun sellaisen näkee.

Tutustuin messuilla myös Mosh Jewelry hopeakorujen valmistajaan. Sanna-Maria Ojanen on aiemmin työskennellyt Ilmatieteen laitoksella tutkijana, kunnes hän päätti lähteä toteuttamaan unelmiaan.

Hän valmistui kultasepäksi ja valmistumisen jälkeen Sanna-Maria aloitti oman mallistojen suunnittelun. Kahdestaan sarja on valittu viralliseksi Suomi 100-tuotteeksi.

Sanna-Marian tuotteet valmistetaan käsityönä ja perinteisin kultasepän menetelmin. Valmistuksessa käytetään mahdollisimman kierrätettyä metallia ja kaikissa muissakin oheismateriaaleissa suositaan kotimaisuutta.

Mekon kanssa käytettäväksi sopii siis ehdottomasti Kahdestaan sarjan korvakorut.


Mekko ja korvikset saatu blogin kautta. Marietta nappasi kuvan messuilla, tämä oli paras kuva, minkä onnistuin saamaan tästä mekosta messuilla. Harmi kun kaulaan oli jäänyt nimilappu.
Tämä on oiva esimerkki suomalaisesta osaamisesta. Nostan mielelläni suomalaista osaamista blogissani, koska haluan tukea pienyrittäjyyttä ja suomalaista designiä. Sanon sen taas, että meiltä suomalaisilta löytyy osaamista tällä saralla.

Suosittelen tutustumaan näihinkin brändeihin.


Maiju

18 kommenttia:

 1. Kivat on mekot!Tuen myös pienyrittäjyyttä ja suomalaisuutta💕 Ja ihana kun noissa mekoissa on isompiakin kokoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa on, että myös sivuilla oli mekot isompienkin tyttöjen päällä. Valaa uskoa siihen, että mallit on myös isommillle.❤️

   Poista
 2. Mekot ovat niin kauniit ja hieno kunnianosoitus #suomi100 vuodelle. <3 Nuo korut on muuten todella kauniita ja oikeita klassikoita. Mukavaa päivää Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin hieno kunnianosoitus tälle vuodelle ja suomalaisuudelle.

   Poista
 3. Upeat nuo korvakorut, ihastelin niitä eilen jo Twitterissä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne on niin kauniit. Sarjaan kuuluu myös kaulakoru, joka täydentää kokonaisuuden :)

   Poista
 4. Tuo mekko on kyllä aivan ihana. Näytätte upeilta Tiian kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekot huokuvat isänmaallisuutta ja jotenkin ne vaan sopii täydellisesti blondeille naisille <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu, rakastuimme niihin kertakatsomisella <3

   Poista
 6. Tuo mekko on ihana - ja niin ovat muutkin My Ohlssonin mekot; täällä Turun suunnallahan on brändin Turku-mekko ollut iso hitti!
  Korvikset ovat ihanat - kiitos vinkistä - täytyypä tutkailla lähemmin Moshiakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes epäile 💕 kun ensi kerralla Tuun Turkuun käydään yhdessä tuolla ❤️

   Poista
 7. Kauniit mekot ja korut! Ja hienoa että My Olssonilta saa kaikenk kokoisille. Suomalaiset osaa kyllä, vahvaa osaamista monella alalla mutta itse ihastunut suomalaiseen vaatesuunnitteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, se on niin upeaa. Nyt on muutenkin tärkeää nostaa tätä suomalaista osaamista.

   Poista
 8. Upea mekko upeiden naisten päällä :) Sinivalkoinen väri on niin kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.