tiistai 14. marraskuuta 2017

Kauneutta ja ihania ajatuksia sisustustuotteilla

Yhteistyössä Anna-Mari West kanssa

Olen aina rakastanut Anna-Mari Westin tuotteita. Se mikä Anna-Marin töissä kiehtoo on kauniit kuvat ja niihin yhdistetyt upeat ajatusta herättävät tekstit. Olen aiemminkin kertonut, että yksi minua voimaannuttava asia on kauniit ajatukset, joiden avulla ammennan hyvin paljon voimaa itseeni. Saan sanoista voimaa, joiden avulla jaksan jakaa positiivista sanomaa eteenpäin. Sanat tarkoittavat minulle juuri sitä, mitä niissä sanotaan.

Anna-Mari Westin kortit ja kalenterit on tulleet minulle tutuiksi aiemmin ja nyt ilokseni sain kuulla, että Anna-Mari on laajentanut valmistamaan tuotteistaan myös sisustustarvikkeita.Kun olen juuri sisustamassa uuden työtilani huoneita, ajattelin, että Anna-Marit uudet sisustustuotteet sopivat ihan ehdottomasti hyvin työhuoneeni tunnelmaan. Näillä saan pieniä kivoja asioita työhuoneen sisustukseen.

Mietin, että mitä sieltä työhuoneestani vielä puuttuu, niin ensimmäisenä mieleeni tuli kello. Kelloa olen hakenut jo jonkin aikaa ja Anna-Marin sisustuskello oli ihan täydellinen valinta seinälleni. Kellossa toistuu samat värit, mitä työhuoneeni seinästä löytyy eli pinkkiä ja hiukan turkoosia. Halusin myös kekseille ja teelle jotain purkkeja ja valikoimista löytyi myös niitä. Lautasliinoja tarvitaan aina, koska työhuoneellani käy paljon vieraita.

Anna-Mari ehdotti minulle enimmäisenä tätä tyynyä ja tämähän sopi ihan täydellisesti värinsä ja mun pinkki-filosofiani takia sohvalleni. Kelpaa kellistää välillä päänsä tyynyyn ja miettiä vaaleanpunaisia ajatuksia.

Olen suuri muistikirjojen keräilijä. Rakastan kauniita muistikirjoja, ostan niitä usein, vaikka sitten sivut jää usein tyhjäksi. Kuitenkin kauniille muistikirjoille en vaan voi sanoa ei.

Tähän kirjaani voin merkitä kauniita vaaleanpunaisia ajatuksia, aina kun sellaisia syntyy.Olin jo aiemmin valmistanut Anna-Mari Westin korteista tällaisen taulukollaasin. Haluan, että minua ympäröi positiiviset sanat ja niitä pitää olla kaikkialla.Tuotteita voi ostaa AmandaB:n verkkokaupasta. Tuotteita saa myös AmandaB:n jälleenmyyjiltä. Itselleni AmandaB on tullut tutuksi tänä syksynä, kun olen itse etsinyt omiin työtiloihini pieniä kivoja  juttuja sisustukseen.

Yhden AmandaB:n jälleenmyyjän voin kertoa teille. Hellapoliisi Kati on laajentanut toimintaansa ja on juuri lisännyt Hellapoliisi sivuston verkkokauppaan myös sisustustuotteita.  Häneltä löytyy myös AmandaB:n tuotteita. Hellapoliisi shop:n avajaisia vietetään 25.11.2017 Helsingin Itä-Pakilassa, joten sinne voi tulla paikan päälle tutustumaan. Tuotteita saa verkkokaupan kautta tai sopimuksen mukaan loppukuusta lukien myös Itä-Pakilasta. Kannattaa siis seurata myös Hellapoliisin sivustoja, josta asiasta tarkemmin.

Sitten ei muuta kuin sisustamaan.

Maiju14 kommenttia:

 1. Nämä on niin ihania tuotteita ja tuo "Minä uskon pinkkiin" on munkin mietelause;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kaikki, joille sanojen merkitys ja kauniit asiat ovat tärkeitä, tykkäävät näistä <3

   Poista
 2. Tosi suloisia hyvän mielen tuotteita<3 Niitä tarvitaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat. Kuvat on upeita ja niihin upotettu oikea teksti <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nämä ovat. Ihana kuulla sinustakin pitkästä aikaa <3

   Poista
 4. Nämä on kyllä aina niin ihania. Kauniita kuvia ja ajatuksia yhdessä <3

  VastaaPoista
 5. Täällä toinen Anna-Mari West fani❤Tuotteet on aivan ihania!!!!!!Blogissani sunnuntaihin asti arvonta jossa voittona ihana Anna-Mari Westin kynttilä ja servettipaketti. Minunkin kotia kaunistaa ihana kello❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat asiat kiinnostavat. Minä olen aina tykännyt korteista, joissa on ihana sanoma ja kauniit kuvat.

   Poista
 6. Kauniita tuotteita!
  Mä olen kanssa muistikirjojen keräilijä, vaikka tyhjyyttä taitavat ammottaa :) koskaan kun ei tiedä milloin tarvitsee sellaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on usein niin kauniita, että ei vaan voi vastustaa :) Pitää yrittää keksiä niille jotain käyttöä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.